tiistai 22. elokuuta 2017

*:・゚✧Muumikokoelman lisäystä✧・゚:*


Moikka vaan. Olen voinut tosi huonosti viimeaikoina, ja pyörittelinkin mielessäni jo erilaisia tämä on tässä-postauksia joita olisin voinut päivittää tänne että tietäisitte minun olevan jotakuinkin hengissä. Kuitenkin totesin että ei, vieläkään en kuitenkaan halua lopettaa blogia, laittaa sitä tauolle tai muutakaan. En myöskään halua tehdä mitään valituskitinäpostausta, vaan keskittyä mieluummin kaikkeen kivaan, kun näyttää jälleen kerran siltä että jokin yleinen negatiivisuuden aalto on vallannut kommenttikentän (Muistutus sulle yhdelle siellä: Kommentti ei muutu asialliseksi jos heität perään "ei millään pahalla"-kortin). 
Mutta mikäs sitä sen ihanampaa ja piristävämpää kuin muumit! Älkää vaan kukaan väittäkö siellä, ettettekö muka muumeista tykkäisi. Oma muumikokoelma kasvoi tässä jokunen aika sitten japanilaisilla uutuuksilla. Olen aikaisemminkin kirjoitellut, että Japanissa Iittalan sijaan mukeja ja muita astioita tekee Yamaka. Tässäpä näätte nyt sitten ostoksia, jotka tulivat meille Yamakalta. 

Japanissa on ollut 9.8. Muumipäivä, joten kaupantekijäisiksi sai tällaisen söpön muumipäivän kulhon. Ihan täydellinen, sopii juuri joihinkin nuudeliannoksiin tai muuten japanilaista ruokaa tehdessä. 

Muumimukeja tuli ostettua kaksi: Pinkki pikkumyy sekä Muumipeli-muki. Tuo Muumipeli oli vaan niin kaunis ja värikäs, sekä täydellisen kokoinen. Pinkki Pikkumyy oli vaan... Pinkki, ja Pikkumyy on parhautta. Tykkään näistä Yamakan muumimukeista, ja vaikkei ne olekaan Suomessa niin kuuminta hottia kuin ihan kotimaiset, on se kivaa kun omasta kaapista löytyy jokin tällainen harvinaisuus mitä ihan jokaiselta muulta ei löydykään. 
Katselin Stockmannilta teepannuja, ja ne olivat kaikki tosi kalliita ja vähän tönkön näköisiä. Onneksi sitten mukeja shoppaillessa törmäsin myös tähän ihanaan pikkuiseen teepannuun muumitalo-printillä. Aivan täydellinen! Täytyy nyt vaan toivoa että saa tämän pidettyä ehjänä, sillä aika sirorakenteinen ja ohutta lasia tämä on aikaisempaan teepannuun verrattuna!

Tällaisia ostoksia tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte näistä? Ja pahoittelut että kommentteihin vastaaminen on jäänyt, olen tosiaan voinut ihan törkeän huonosti viimeaikoina, että voimavaroja on ihan tosissaan pitänyt tikistää että jaksaa arjestakin selvitä. 

23 kommenttia:

  1. Hei just odottelinkin, että milloinkohan mahdat postata kun yleensä postailet aika usein. Sun blogi on ehdottomasti mun yksi lemppariblogi, sillä aidot, erilaiset ja persoonallisella tekstillä varustellut blogit tuntuu olevan niin harvassa. <3

    JA omg mitä nämä ihanat muumiostokset ovat! Toi muumipeli sekä teepannu sulatti mun sydämen. En kestä muumeja. <'3

    Ihan superisti tsemppiä, lämpöä ja pusuja sulle! <3 Tee postauksia kun (ja jos) siltä tuntuu, vastaa kommentteihin vaan jos siltä tuntuu. Kyllä me lukijat ymmärretään ja toivon ne ilkeimmätkin ymmärtää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sä et tiedäkään kuinka piristit aamua <3 Kiitos!!
      Ja toi muumipelimuki oli niiiiin symppis! Siitä tulee varmaan mun lempparimuki kun sen saa tiskikoneesta ulos :D Ja toi teepannu <3 Oon kaipaillut sellasta vähän pienempää, että jos ei halua teetä juoda litratolkulla.

      Kiitos paljon myös tsempeistä, niitä tarvitaankin <3

      Poista
  2. Voi vitsi miten söpöjä! Mulle ei jotenkaan suurin osa Arabian muumituotteista iske, mutta noissa Yamakan tuotteissa näyttäisi olevan ihania kuvioita. Hirveästi yksityiskohtia, mutta jotenkin yleisfiilis on silti semmoinen kevyt. Erityisesti ihastuin tuohon sun teekannuun. Miksei lasille tehdä kuvia useamminkin kun lopputulos on noin ihana!

    Tsemppiä bloggaamisen kanssa, sulla on ihana blogi! En jotenkaan käsitä, miksi blogeihin pitää mennä kommentoimaan ikävästi. Luulisi että muutakin tekemistä on ja mahdolliset kysymykset yms. voisi esittää silleen asiallisesti ja ettei rivien välistä olisi luettavissa mitään töykeyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäät! Yamakan muumimukeissa on kyl sitä jotain :) Tykkään kun ne on niin erilaisia Suomalaisiin verrattuna, mutt kuitenkin niin samanhenkisiä. Noita löytyy nyt meiltä sit neljä noita jaappanilaisia muumimukeja, ja nää on vielä vähän halvempiakin kuin suomalaiset (n 10€/muki, eli 1300 jeniä kipale)

      Ja kiitos ihana!! Ja nimenomaan :/

      Poista
  3. Voi ei, ihana postaus, muumijutut ja kuvat, mutta ei ole kiva kuulla että negatiivisuusaalto on vallannut sun kommenttikentän. Tuo on inhottavaa kuulla. Inhottavinta siinä on että sellaiset tosiaan saa jopa niitä pieniä ajatuksia blogin lopettamiseen tai taukoamiseen:/ Ymmärrän ettei kamalasti tee mieli avata blogia jos sitä paskaa satelee niskaan, toivon että tuo loppuu. Tsemppiä ja halauksia sinne kovasti <3

    Eniweis ihania tosiaan nämä astiat ja onhan se kiva että kaapista sitten löytyy tämmöisiä mitä Suomessa ei kovin monella ole. Mun sisko on ihan hulluna kaikkiin muumiastioihin että täytyy kyllä hänelle näyttää nämä;) Etenkin tuo teepannu, siihen minä rakastuin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää mun paha olo ei nyt pääpiirteiltään blogipaskasta koostu, ihan in real life tää hankaluus on, mutta sitten kun blogin pitäisi olla niitä iloa elämään tuovia asioita, niin on perseestä kun avaa ahdistuksissaan bloggerin ja kommentit on puhdasta paskaa silkkipaperissa. Niin joo ei, ei sitä viitsi tarkoituksella hieroa suolaa haavoihin.

      Ja ihana et tykkäsit!! Vinkkaa ihmeessä siskolles et tällasiakin ihanuuksia on saatavilla <3 _ <3

      Poista
  4. Siis toi muumipelimuki 😍😍 voi, olisipa minullakin ❤️ Mulla on vielä lapsuudesta tallella lautapeli, eli varsin nostalginen kuppi itsessään :)

    Oma hyvinvointi ensin, päivität blogiasi sitten kun siltä tuntuu. Älä ota paineita meistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiiii wauu! No joo toi ois ollu sulle! Tokion muumikahvilassa oli se peli laitettu seinälle ja kehystetty :)

      Kiitos <3

      Poista
  5. Apua pakko saada tollanen ihana teekannu! <3 Koska mullahan ei ookaa niit tarpeeks.
    Voi paremmin, kulta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teekannuja ei _koskaan_ ole tarpeeksi!! Kiitos ihana<3

      Poista
  6. Ihania :) me myös tykätään kulhoista ja kupeista, lautasia pitäis alkaa ostamaan myös joskus. Ja ehkä yksi iso litran posliinikaadin olisi kiva, harmi, että anonyymit vievät voimia. Yritä muistaa, se on vain kateellisten panettelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voimat vei ihan muut jutut, anonyymipaskat vaan vei fiiliksen avata blogia. Mutta nyt taas uusia voimavaroja kasaamaan :) Ja kulhot ja kupit on niin söpöjä <3

      Poista
  7. Siis niin kauniita kaikki nämä astiat! Muumijutut on parhaita! Toivottavasti negatiiviset pysys hiljaa, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa tai edes rakentavaa palautetta :(

    VastaaPoista
  8. Muumimukit on kyllä kivoja, itsekkin omistan muutamia mukeja :) Tuo teepannu on todella kaunis! Tsemppiä kovasti Saga! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis <3 TOi teepannu tosiaan oli söpö!

      Poista
  9. En yhtään ymmärrä, miksi ihmisten pitää juuttua lukemaan blogeja, joista ne ei ollenkaan edes tykkää, ja sit jättää joka postaukseen jotain vittuilukommentteja. Moista ajanhaaskausta ja negatiivisuudessa vellomista! Koska jos nyt joku laittaa ikävää kommenttia ihan joka postaukseen, se ei voi enää väittää, että seuraa blogia, koska tykkää siitä - ja jos ei kerran tykkää, niin miksi pitää seurata? Jotta voi sitten mollata bloggaajaa?

    Tietysti, jos lueskelee vähän "ironisesti" tai kokee tosi ärsyttävän bloggaajan seuraamisen omalla tavallaan viihdyttäväksi, se on sitten juttu erikseen, mutta siinäkään tapauksessa ei kuulu mennä vittuilemaan bloggaajalle. Itsekin lueskelen usein sellasia blogeja, jotka ei varsinaisesti lukeudu mun suosikkeihin ja olen bloggaajan kanssa tosi eri mieltä asioista, mutta viihdyn silti niiden parissa, enkä lähde aukomaan päätäni kommenttikentässä, jos vaan vähän ärsyttää. Eri asia toki, jos on jotain oikeasti järkevää kritiikkiä/kysyttävää, eikä mitään "ei millään pahalla, mut sä oot ruma" -heittoja. :D

    Mutta jos on rankkaa ihan muutenkin elämän kanssa, voi hyvin pitää taukoa blogista. Ilmoittaa vaikka blogin hiljenevän kuukaudeksi tms. Ei koko ajan tarvitse jaksaa. Palaile asiaan, kunhan voit paremmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sinäpä sen sanoit... Itse ihmisenä, joka koskaan ei ole paskakommentteja heitellyt, on vaikee ymmärtää tota järjestelmällistä pommitusta samoilta tyypeiltä. Ok, no eihän heillä kaikki ihan hyvin ole kun tuollaista tekevät että vaikea sitä senkään tiimoilta tajuta. Ja luen mäkin ihan ihme tyhmäläisten blogeja viihdetarkoitukseen, mutta en ikinä auo päätäni heille.

      Ja kiitos <3 <3

      P.s. Noi "ei millään pahalla, mut oot ruma" ja "Sun hiukset on karseet, mut vaan mun mp"-kommentit on oikeestaan aika hauskoja, kun kirjoittaja ihan oikeesti luulee pesseensä kätensä ilkeilystä heittämällä tommosen kortin perään :D

      Poista
  10. Ihan överisöpöjä nuo Yamakan muumiastiat! <3 Paljon kivempia kuin Iittalan, joista kyllä myös pidän paljon. Mahtaakohan niitä saada ostettua muualta kuin Japanista?

    VastaaPoista
  11. Ääää, muumipäivä<3 Voidaanko pliis saada suomeenkin sellanen? :D Toi teepannu on ihan täykkis ja sopii sulle, kun oot tommonen teeholisti :')<3

    VastaaPoista
  12. Ovatpas nämä ihania! <3 Itse ainakin diggailen noista Yamakan astioista, vaikka eivät ne olekaan täsmälleen samanlaisia kuin Iittalan Muumiastiat. Mutta mitäpä siitä? En näe näissä ainakaan mitään vikaa ja pieni erilaisuus on aina plussaa! Etenkin tuo pinkki Pikku Myy -muki on aivan ihana, ja voisin kotiuttaa sellaisen itsellenikin *_*

    VastaaPoista
  13. En kestä miten söpöjä nää on!<3 Oon itsekin joskus katsellut näitä japanilaisia versioita mutta en oo vielä itselle hankkinut, vaikka ehkä pitäisi :)

    VastaaPoista