maanantai 19. joulukuuta 2016

*:・✧Pink himegyaru✧・゚:*

Tämä asukokonaisuus lähti kengistä. Ulkona oli ihan superliukasta, ja päätin että korkkarit saa suosiolla jäädä kenkäkaappiin. Nämä Japanista ostetut My Melody-uggit taas päätyivät jalkaan jo ihan siitäkin syystä, että nämä ovat lämpimimmät kengät ikinä. Koska nuo uggit kuitenkin ovat sellaiset ettei ihan minkä tahansa kanssa mene, päätin pistää sitten ekan kerran varmaan pariin vuoteen tuon MA*RSin vaaleanpunaisen ruusumekon. Tuohon mekkoon on vähän viharakkaussuhde, sillä se muistuttaa äitiysmekkoa ja saa näyttämään hitusen vatsakkaalta (ok, äitiysmekkona tämä ei kyllä menisi, sen verran kireä rinnanympärys tässä mokomassa kuitenkin on, ja helma olemattoman lyhyt). Ja siitä se asukokonaisuus sitten lähti. 


 Dress: MA*RS, cardigan: Liz Lisa, bag: Furla, shoes: Sanrio, headbow: La Pafait, bear: Ruby Rose


Tässä asukokonaisuudessa myös ensiulkoilutuksen sai mieheltäni joululahjaksi saatu Furlan ihana vaaleanpunanen laukku. Tykkään tuosta laukusta ihan hurjasti, ja hauskaa saada käyttöön tuollainen keskikokonen ja ah vetoketjullinen veska. 
Laitoin pitkästä aikaa myös alaripset, ja se teki aika surullisen lookin, mutta eipä se minua ainakaan haittaa. Fiilikset olivat aika alakuloiset koko viime viikonlopun, joten sopi teemaan. Miitti kyllä piristi ihan hurjasti ja sai ajatukset pois kaikesta pahasta. Olen aina jotenkin ajatellut, että meille jokaiselle on annettu paskamittari. Jokainen meistä saa oman osuutensa siitä paskasta mitä elämä niskaan lykkii, ja kun mittari on täynnä, alkaa sellainen kiva ja hyvän tuurin onnellinen jakso, missä välttyy suurinpiirtein kaikelta pahalta. No, meikähän oletti että omalla kohdalla se mittari olisi täyttynyt jo, ja saisin nyt nauttia edes semihelppoa elämää. Väärinhän se oli oletettu, ja tuntuu että tämä ryöpytys vaan jatkuu ja jatkuu. Toivottavasti loppu tälle tuskalle tulee pian, sillä voin sanoa etten kauhean pitkään jaksa tällaista. Onneksi on kuitenkin rakas mies tukena, sekä on saanut huomata, miten ihania ystäviä löytyykään ympäriltä. 💗

27 kommenttia:

  1. Ihana tuo valo ja värimaailma näissä kuvissa, vaikka ihan perus ympäristössä ovatkin :) pisti heti silmään kuinka hyvältä näyttää, ja vieläpä tuon huippusöpön asun kanssa -niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana! Kiitos paljon! Kiva kuulla et tää koko asukuva toimi :)

      Poista
  2. Voi ei miten suloinen oot ♥ Ihanan söpö asu :)

    VastaaPoista
  3. Viiltoja jalassa? Mikä tossa ekassa kuvassa on sääressä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinä mietin että ootko kaatunut tai jotain. :/ Tai jos ois se kisupentu joka olis innostunut :3

      Poista
  4. Sulle kyllä sopii otsahiukset ihanasti, nyt kun tässä kampauksessa on taas vähän sitä tyyliä :) Voimia kaiken keskelle, tärkeiden ihmisten tuki on vaikeina aikoina parasta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Mä oon ton otsiksen kaa nii kahen vaiheilla, pitää kattoo miten sopii tää otsatukattomuus kun tää kasvaa joskus täst vähä pidemmäks :D ja kiitos <3 onneks läheisistä on tullu paljon jeesiä kaiken keskel :) <3

      Poista
  5. what a fabolous look!.the pink is great on you!

    VastaaPoista
  6. Heii mä enkestä miten ihana ja söpö tää asukokonaisuus!<3 Noi Kenkulit on niin suloset, että kotiuttaisin tekkin ne anytime :')<3 Sä näytät niin hempeelle näissä kuvissa, kaiken harmauden keskellä :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana kiitos!! Joo uudet tollaset uggit pitäs ostaa joo nyt Japanista, noissaki vähä jo likaa >_< ihana kommentti sulta taas, pus!

      Poista
  7. Todella söpö asukokonaisuus! *_* Tuo mekko on kyllä sellainen ihana katseidenvarastaja ♥

    Tosi paljon tsemppiä sulle kaiken kanssa <3 Toivotaan, että pian alkaa helpottaa, koska kukaan ei ansaitse pidemmällä tähtäimellä liikaa paskaa elämäänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja kiitti, ehkä tää tästä rupee helpottamaan ^_^

      Poista
  8. Tää asu on yksinkertaisesti vain niin ihana!

    VastaaPoista
  9. Söpö asu, vähän viluisan näköinen tosin! Ois ehkä tasapainoisempi valkoisilla sukkiksilla/legginsseillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis voi että, mä oon yrittänyt löytää valkoisia sukkiksia! Mun vanhat on jo niin tuhoutuneet ettei niitä mitenkäänpäin pysty käyttämään :D Hitto suomi ja suomen kaupat, ei valkoisia sukkiksia tehdä aikuisille naisille T_T

      Poista
    2. Lindexiltä on välillä löytynyt luonnonvalkoisia sukkiksia, sieltä olen omani ostanut. Neuleversiot tosin tuppaa valumaan, koska niissä on matalahko vyötärö mutta ne 40-60 denierin sukkikset on myös hyviä :)

      Muuten ihmettelen kyllä itekin, miksi kaikki sukkikset on vain mustaa ja harmaata. Niin monet kaipailee valkoisia sukkiksia, että on ihme miten harvasta paikasta niitä saa.

      Poista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Onpas oikein suloinen asukokonaisuus :) Minusta tuo mekko on oikein söpö, vaikka onkin lyhyt ja kaikki asusteet sopivat lookkiin hyvin. Myös nuo alaripset ja surullinen ilme.

    VastaaPoista