torstai 15. joulukuuta 2016

*:・✧Furla bag✧・゚:*

Sainkin kyselyä sen perään, että mitä ostettiin Furlalta, kun instagramiini heitinkin jokunen aika sitten kuvaa meikästä ja miehestäni Furlan kassi kourassa. Sain Christianilta aikaisen joululahjan, joka on niin ihana ja kätevä! Laukku on päässyt jo heti käyttöön, ja tätä(kin) tullaan näkemään varmasti kerran jos toisenkin! 


Sain Furlalta tällaisen ihanan kätevän kokoisen vaaleanpunaisen käsilaukun. Väri on ihan täydellinen! Tämä ei ole niin harmaaseen taittava kuin mitä Michael Korsin laukussani, vaan enempi tuollainen hattaran värinen. Koko on myöskin kivan kompakti; Paljon isompi kuin pikkulaukuissa, mutta ei niin iso mitä YSLin shopper tai Louis Vuittonin neverfull. Sisällä on myös taskut, joka helpottaa huomattavasti mm. avaimien löytämistä, sekä tässä laukussa ei pääse tapahtumaan sellaista musta-aukko -efektiä, että kaikki tavarat vaan... katoaa jonnekin, ja koko laukun saa kääntää ylösalaisin löytääkseen sen huulirasvan mikä pohjalla pyörii. Myös vetoketjullisuus on isoa plussaa, ja tämä laukku onkin hyvin potentiaalisesti lähdössä tuleville ulkomaanmatkoille mukaan! Tuon Furlan F-laukkukorun varmaan nappaan pois, se on ehkä liian jykevän näköinen omaan silmääni, mutta muuten, tämä laukku on ihan rakkautta! Asukuvia tämän kanssa on jo luonnoskansiossa, julkaisua odottelemassa! Siinä sitten näkyypi lisäkuvia uudesta veskasta käytössä asti. Mitäs te tykkäätte tästä? Onko Furlan laukuissa teillä joitain suosikkeja?

26 kommenttia:

  1. Onpa kauniin näköinen ja värinen laukku <3 Sopii sulle täydellisesti siis ;) Tuo laukkukoru on kyllä liian iso, mutta muuten ihana laukku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla et tykkäät <3 Joo siis mun silmään kans toi on ihan liian jykevä, otinkin sen pois jo tosta kun ei omaa silmää hivele D:

      Poista
  2. Niiiiiin kaunis! <3 Tän mäkin haluaisin!

    VastaaPoista
  3. IHANA! Haluaisin seuraavana laukkuhankintana juuri tällaisen välimuotokokoisen, mikä menee hyvin vaikka shoppailureissulla ja koska muutenkin Furla kuuluu ihan suosikkimerkkeihin, niin mähän innostuin tästä ihan todella... :D Ja voin niin kuvitella tän värin sulle, kuin luotu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana kuulla et tykkäät! Ja furlalla on paljon kaikkee ihanaa, varsinkin se metropolis on ollu oma suosikki, mut nyt en sitä sit hankkinu/saanu :D Ja on noit pikkulaukkui kyl jo aika paljon etten välttis nyt tartteekaan (said no woman ever!).

      Poista
  4. Todella kaunis laukku ja tuo väri on ihana ♥

    VastaaPoista
  5. Wau mikä laukku! Ihanan värinen<3

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis laukku, ihan sun tyylinen ♡

    VastaaPoista
  7. Oi mikä laukku! Herkullisen värinen ja tosi söpö :-)

    Janica K.

    VastaaPoista
  8. Ihana! Laukkukoru tosiaan on liikaa ja pilaa naisellisuuden laukusta. Mutta muuten täysi kymppi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tota laukkukorua tos ei oo nyt enää :) Kiva kun tykkäsit.

      Poista
  9. oiih miten kiva! tuo väri on jotenkin tosi ihana *_* ♥

    VastaaPoista
  10. Jes! Tää laukku on mun mielestä ihan nappivalinta sun tyyliin. :) Itse ottaisin varmaan jonkun vastaavan mallisen, mutta mustana tai tumman harmaana. Noi vaaleat laukut jää mulla hyllyyn koristeiksi kun pelkään että ne likaantuu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäsit <3 _ <3 Ja joo tota on mun mielest myös tummissa väreissä, ainakin tummansinisenä oli stockalla! :D Ja jep, tosin tossa ei oo mulla nii isoo pelkoo mitä on siin YSLin laukus XD

      Poista
  11. Tosi söpö tää laukku minkä se osti sulle <3

    VastaaPoista
  12. Siis tää laukku hipoo jo todella täydellisyyttä<3 Vetskari on kyllä tosi kätevä, etenkin ulkomaanmatkoilla! Ei tarvii niin paljoo pelätä taskuvarkaita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, siis se nois vetoketjuttomis kuumottelee et porukka pöllii kamat :D ihana kuulla et tää laukku iskee suhu <3

      Poista