lauantai 31. joulukuuta 2016

*:・✧Laivalla tutustumassa (ja syömässä)✧・゚:*

Käytiin eräässä toisessakin blogitapahtumassa laivalla, sillä saimme kunnian tutustua uudistuneeseen Silja Europaan. Risteilyn ajoitus oli ihan mahtava, sillä viikonloppu oli ollut tosi rankka ja murhetta täynnä, niin oli aika ihanaa päästä sitten irroittautumaan risteilylle kera rakkaan miehen ja ruuan ja juoman. Tässäpä vähän kuvia tuolta maanantailta.


Risteily alkoi skumpalla ja pienellä esittelyllä uudistetusta laivasta. Ilta pitäisi siis sisällään toden teolla juomista ja syömistä sekä uudistuneiden ravintoloiden sekä muiden tilojen kiertelyä. Mitään asukuvia en tullut napsineeksi tältä reissulta, aika peruspertin näköisenä olin liikenteessä. Trikoot ja t-paita oli muutenkin tosi hyvä asuvalinta, kun päivä sisälsikin paljon kävelyä, sillä tutustumista riitti paljon!

Siis. Parhaat tapakset ikinä! En voi muuta kuin suositella koko sydämelläni, että jos menette risteilylle, käykää kokeilemassa ravintola Tavolatan tapaslautanen. Nuo juustot olivat niin herkullisia, että oikein harmitti että tuo annos piti jakaa useammalle ihmiselle😈😂ELi oli siis herkullista! Kävimme siis ensimmäisenä syömässä alkupalaksi tapaslautasen, ja tsekkaamassa miten Tavolata oli uudistunut. Täydet kymmenen pistettä minulta tälle annokselle.

Alkupalojen jälkeen olikin kiertelyä ja hytteihin tutustumista, jotka olivat uusiutuneet. Voi että kelpaisi lähteä reissuun ja matkustaa sviitissä, josta ylläolevat kuvat. Tuo  iso ikkuna on niin tyylikäs!
Siis todellakaan ei nälkää tarvinnut nähdä koko matkan aikana. Saimme sitten lopuksi vielä syödäksemme pihviravintolassa valitsemamme annoksen. Ihan 5/5 oli kyllä tämäkin.
Lopuksi sitten vielä vetäydyimme hyttiin juomaan shampanjaa ja juttelemaan kaikesta. Oli kyllä tosi ihana ilta, ja mielenkiintoistakin. Oli kiva nähdä millainen uudistunut laiva oli, ja pakko myöntää että kyllähän se syöminen ja juominen oli ihan kivaa kanssa, kun sai kokeilla kaikkea uutta ja sellaista, mitä itse ei välttämättä lähtisi tilailemaan ravintoloista, kuten vaikkapa kylmäuutettua kahvia appelsiinilla, näin esimerkiksi. Toivottavasti kuvat inspaa teitäkin lähtemään tsekkailemaan laivaa!

10 kommenttia:

  1. Ihana kuva teistä<3 Kuulostaa kyllä tosi kivalle minireissulle! Ja tuo pihvi..... NAAAAM<3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Laivalle pääsy himo vain kasvoi näitä kuvia katsoessa!

    VastaaPoista
  3. Ihan uteliaisuudesta kysyn, miksi et pidä kihla-/vihkisormustasi? Oletko missään hääpostauksista esitellyt sitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vastasinkin jo aiemminkin, et mulla on sen verta paha psori, et sormissa on iho rikki ihan 24/7, niin ei pysty pitämään :(

      Poista
  4. Oi miten mahtavalle näyttää! :)<3 Minireissut on parasta :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Näyttää kyllä erittäin viihtyisältä, joten olisi joskus ihanaa päästä käymään tuolla *_* Ja voi vitsit, nuo ruuat! Tässähän tuli ihan kauhea nälkä heti aamusta, nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Suosittelen kyllä menemään <3 Ja älä, itelle tuli kans ku katoin nyt taas tota tapaslautasta... :'D

      Poista
  6. Etkö ole enää kasvissyöjä? Ei peppukipeilyä tältä suunnalta, mietin vain mistä moinen johtuu (terveydellinen syy, muutos katsomuksessa tms?). Jos tuntuu liian utelevalta, voit hyvillä mielin jättää vastaamatta; mielestäni tapasi syödä ja syysi sille on oma asiasi ja sinulla on täysi oikeus päättää, kenelle sitä jaat. Kunhan kiinnostaa.

    Hyvää uutta vuotta sinulle ja, mikäli vastaat, niin kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kasvissyöjä :) Noi annokset oli vaan ainoot vaihtikset ni ite otin kanan, ja mies otti ton pihvin, mä nautin noi ranskikset ja kastikkeen :D Mut vegaanihan en oo ikinä ollu, et tapaksista söin tota maa-artisokkaa, tomaattii ja noita herkkujuustoja! Liha ei vaan oo mun juttu ^^'

      Hyvää uuttavuotta <3

      Poista