maanantai 12. joulukuuta 2016

*:・✧Itsenäisyyspäivän asu✧・゚:*

Hyvät itsenäisyyspäivät vähän jälkijunassa, tai siis tosi paljon jälkijunassa. Eihän siitä olekaan kuin vasta viikko. Itsenäisyyspäivänä tuli asukuvailtua taas, on se niin ihanaa kun on valoisaan aikaan kumpikin kotona yhtä aikaa. Mitään ihmeempiähän ei eilen tehty. käytiin Hong Kongissa katsomassa löytyisikö joulukuusta meille sekä syömässä, mutta saatiinpahan paljon aikaiseksi ihan kotona, kuten siivoilua ja brunssia. Ulkona oli ihan superkylmää, että ei oikein vähissä vaatteissa tehnytkään mieli lähteä yhtään mihinkään! Taisipa tuo itsenäisyyspäivä olla viimeinen päivä jolloin valoa riitti edes jonin verran. Nyt viimeaikoina asukuvailut ovat onnistuneet vähän miten sattuu, kun sumuista, tunkkaista ja synkeää on ollut ihan 24/7.


 Dress: Growing Rich, coat: Fishbone, bag: Louis Vuitton, earrings: Chanel, shoes; NLYShoes



Tuon takin kohtalo oli aika hassu. Laitoin takin myyntiin viime syksynä, totesin etten käytä tuollaisia villakangastakkeja, ettei oikein enää istu meikän tyyliin. No, mekko ostettiin vaikka ja kuinka monta kertaa mutta koska facebookkirppikset, aina noutaja jätti tulematta/oli unohtanut rahat kotiin/ei enää halunnutkaan takkia. Nyt sitten totesin, että perhana kun se vieläkin nurkissa pyörii niin otetaan se käyttöön takaisin. Ja tykästyin takkiin jälleen kovasti! Muistin nyt taas miksi aikoinaan sen olen hankkinutkin. Tätä siis tullaan näkemään päällä useampaan otteeseen 😂 Mitäs tykkäätte tästä asukokonaisuudesta?  

21 kommenttia:

  1. Nätti asu ♥ Varsinkin tuo takki, onneksi et saanut sitä myytyä, sopii nimittäin sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo onni oli onnettomuudessa tällä kertaa :D

      Poista
  2. Tää on ihana asu :) Tässä jotenkin yhdistyy todella nätisti gyrau/tyttömäiset elementit sitten kalliimpaan ja naisellisempaan, en osaa selittää, ihana asu, se riittäkööt.

    VastaaPoista
  3. Olin juuri tulossa kommentoimaan miten ihana takki! Jos tulet vielä myyntiaatoksiin, tiedät kehen ottaa yhteyttä ensin. :D
    Muutenkin ihana asu, tämän takin väri sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha okei mä alan pommittaa sua sit myyntiviesteillä >8D Voi kiitos kaunis :D Ihana kuulla et sopii ^_^

      Poista
  4. Ihan mukavan näköinen outfit. Tuntuu jotenkin että eikö sukkiksissa tule talvella kylmä. Ei, kyllä minunkin on nyt kokeiltava! :D olen aina nimittäin laittanut sukkahousut kaapin perälle talven ajaksi.

    http://sunna.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei sukkiksis tuu :D Musta sukkahousut on kyl talvella ihan tosi lämpöiset, ei housujen kaa oo lämpimämpi (ellei puhuta toppahousuista tms) :D Et suosittelen kokeilemaan :D

      Poista
  5. Todella kaunis asu ja tuo takki pukee sua ihanasti! ♥

    https://nooramaijakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Great Look!...Super Great Look!...an applause for your fabolous style...cheers!

    VastaaPoista
  7. Tykkään asusta hirveästi, erityisesti juuri tuo takki on tosi upea! Kelpaisi omaankin vaatekaappiin, mutta nyt on niin paljon takkeja, ettei ole tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mulla taas takkeja ei oo ihan hirveesti, et aina samat takit päällä tulee hiihdettyä pitkin kaupunkia :D Ois kiva saada enempi mut... Noo ehkä aikanaan :D

      Poista
  8. Tosi kivan näköinen asu! *_* Ja tuo takki on aivan mielettömän söötti! <3

    VastaaPoista
  9. Todella kivan näköinen asu! <3 :) Etenkin tuo takki on ihana, sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
  10. Aivan mielettömän ihana asukokonaisuus, tosi simppeli, herkkä ja tyylikäs <3 Just like u :-*

    VastaaPoista