keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pictures from my iPhone/iPad: Russia and selfies☆

Mitä olen muiden blogeja lukenut, olen ymmärtänyt että tällaiset "random kuvia kännykästä"-postaukset ovat ihmisten mieleen. Myös ilmeisen moni tykkää niistä instagramkuvapostauksista. Niitä en ihan täysillä ole sisäistänyt, sillä kuka tahansahan voi käydä kurkkaamassa ne kuvat jo instasta, miksi niitä pitäisi enää blogiin jakaa? (Jos ei omista instatiliä/älypuhelinta, voihan ne kuvat käydä tsekkailemassa tietsikan kautta. Noh onhan se tietysti helpompaa kun ne suoraan blogiin postaa) No mutta end of liibalaaba, ajattelin sitten itsekin laitella julkaisemisen arvoisia kuvia kännykästä ja tabletilta teidän nähtäville. Laatu sitten on iphone4 luokkaa, ja ne paremmat kuvat on sitten tabletilla otettuja. Olen tosi kehno kännykkäkuvaaja ja aina kuvat menee pilalle ja rakeisiksi ja keltaisiksi, mutta yrittäkää saada tästä jtn irti =A='
 1. Poikaystäväni yllätti minut tuossa päivää ennen äitienpäivää ostamalla minulle tuollaisen lahjapakkauksen sekä ruusun *_* Olin otettu, aivan ihana ele! Paketissa oli Geisha-keksejä ja konvehteja, ja kaikki tuli tuhottua aika nopeasti! 2. Kävin pitkästä aikaa The Ouncessa, Katjan tapaamisen merkeissä. Harmittaa kun on tullut oltua niin kiireinen ettei häntäkään ole ehtinyt tapaamaan. Onneksi asia tuli korjattua teen parissa.
 1. #healthylife vai miten se menikään. True bloggaajani ei nyt herännyt henkiin kun en asetellut smoothietani mitenkään sievästi Iittalan lasiin, vaan join mössön suoraan tuosta tekoastiasta. Kyseessä kuitenkin oli pikatankkaus eikä mikään nautiskeluhetki. Testasin myös proteiinipatukkaa elämäni ensimmäisen kerran, ja allekirjoitan saman minkä moni muukin; Ei ollut kauhean hyvää. Kyllä sitä kuitenkin nälkäänsä söi. 2. Visiteerasin myös Jungle Juice Barissa, myös elämäni ensimmäistä kertaa. Tähän syynä oli alennuskuponki jonka sain Citycenterissä. Pitihän mesta testata ja meni kyllä aika tuhottomasti aikaa kun mietin minkä smoothien olisin ottanut. Päädyin Vanilla Cowboy:hin, joka oli ihan hyvää. Tosin epäilen vihersmoothieiden olleen parempia.
 1. Selfieitä! Tämä on otettu ennen kuin lähdin tuuleen ja tuiverrukseen pilaamaan kampaustani Myrrelle mennessä. 2. Toinen selfie otettu ennen kuin Sofia tuli kyläilemään.
Käytiin tutustumassa hanamiin! Ekaa kertaa olen Helsingissä sen järjestämisen aikoihin, eikä poikaystävänikään ole siellä kertaakaan käynyt vaikka koko ikänsä on Helsingissä asunut. Ajoitettiin tapahtumaan meno hyvin, sillä lähdimme kun hirmuinen vesi/raekuuro alkoi. Oli kivaa vierailla, kirsikankukat ovat nättejä ja oli hauska tavata ihmisiä! Olisipa ensi vuonna hiukan parempi sää, niin voisi viihtyä pidemmän kaavan mukaan.
1. Sitten Pietariin! Nämä kuvat tulevat nyt vähän epäkorrektissa järjestyksessä mutta anygays. Kuvaa ravintolasta jossa söimme. Huomatkaa ammattikuvaajan sormi kuvassa. 2. Joku rakennus. En tiedä yhtään mikä mutta turisteilla täytyi ja kuvata kaikki vähänkin jännän näköinen.
1. Niin paljon kaikkea hyvettä! Harmiksi Pietari ei ollut mikään budjettimatkailukohde herkkujen osalta. Macaronsit syyhyttivät joka kaupassa ja kahvilassa. En kuitenkaan halua melkein kymppiä sijoittaa sokerihöttöön. Ehkä johonkin special tilanteeseen voin macaronseja sitten ostaa, mutten siihen että laivan hytissä mässyttäisin ne itsekseni ennen kuin kotiin päästäisi! 2. Maisema muuttui totaalisesti kun lähdettiin kävelemään kohti satamaa. Oli aika karu muutos hienoista ja viimeisenpäälle laitetuista rakennuksista... näihin.
Viunaa! Pakko jakaa teille, minä joka en juuri koskaan juo. Turhaa rahanhukkaa ja turhia kaloreita. Mutta kun nyt kerrankin oltiin porukalla laivalla ja drinkit olivat halpoja. Vähän nurinkurisessa järjestyksessä, tuo eka kuva on paluumatkalta ja toinen kuva tulomatkalta. En tosiaan tykkää alkoholin mausta, ja siksi jos jotain juon niin juon drinkkejä, koska niissä viinaksen maku on peitetty, noh, sokerilla :D Piña Colada on lemppariani, ehkä siksikin että juotiin sitä siellä Berliinissä ollessamme poikaystäväni kanssa. Huhhuh en kyllä vaan halua tietää kalorimääriä siitä!

Nohnih, mitäs tykkäätte tällaisista kuvapostauksista? Kiinnostavatko ne? Ja last time mainostus, muistakaahan osallistua arvontaan täältä ;)

8 kommenttia:

  1. Musta tällaiset postaukset on ihan kivoja, kun itse en Instassa käy. :'D

    Harmittaa muuten vähän kun luulen nähneeni sut vilaukselta hanamissa, mutten sitten kehdannut tulla tervehtimään. :'D No, ehkä joku toinen kerta sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi no oisit tullu!! :o Ite yritin kovasti tuttuja bongailla muta porukkaa oli niin kauhean paljon että en juurikaan ihmisiä onnistunut tunnistelemaan...

      Poista
  2. Tää kuvapostaus oli hirveen kiva! Huvitti tuo terveellinen "mössö", joka ei oo Iittalan lasissa:'D Sun kuva on ehkä kuitenkin hieman lähempänä totuutta, jos miettii miten syö päivittäin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo :D En jaksa ja osaakaan varsinkaan ruokiani asetella mitenkään houkuttavan näkoisesti. Mietin kyllä tuon smoothien tehtyäni että olisiko pitänyt nyt taiteilla ja laittaa nätisti lasiin ja koristella, mutta kiire ja ääretön laiskuus pisti vastaan :D

      Kiva että tykkäsit postauksesta <3

      Poista
  3. Kiva kuvapostaus ^__^
    En oo kyl ite instapostauksia ymmärtäny, jotenki hassua toistoa, mut joo ehkä kaikki ei niitä nää.. tosin monilla tulee automaattisesti facebookiin kaikki instajutut. :P

    Oli kiva törmätä hanamissa ♥

    ♥ Frillycakes ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olit hurjan söpö siellä hanamissa! Pitäis nähdä paremmin ja useammin ^_^

      Poista
  4. En ikinä kommentoi minkään blogin postauksiin mutta nyt on pakko sanoa että katsoin hetken tuota vasemmanpuoleista selfietäsi :D näyttää ihan kuin olisi jostain gyaru lehdestä.. tosi onnistunut kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiikäää miten ihana kommentti!! Iso, iso kiitos *_* <3

      Poista