maanantai 25. toukokuuta 2015

Mangagirl inside me just woke up☆

Niin se vaan on, että vaikka ikää alkaa minullakin jo jonkun verran olemaan, olen silti aikamoinen tuuliviiri. Huomaahan sen kun blogianikin selaa taaksepäin, että selkeitä kausia on havaittavissa. Nyt sitten minulle iski takaisin se, mistä tämä kaikki lähti: manga! Juttuhan lähti siitä, että juttelin erään luokkalaiseni kanssa mangasta ja poneista ja animesta. Sitten muistin, että hei meikähän on tosiaankin Japaniin lähdössä. No eihän se sitten muuta tarvinnutkaan. Aloin lukemaan täällä Helsingissä olevia mangapokkareitani uudestaan, ja muistin taas kuinka ihanaa taidetta Arina Tanemura tekeekään. 
 ...Ja erityisesti The Gentlemens Alliance Cross. Ihana manga, joka varmaan on lempparini. Toinen mistä tykkään on Princess Ai, kaikista negatiivisista arvosteluista huolimatta. Sen enempää mitään manga-analyysejä tekemättä tässä, hehkutettakoon vielä Gentlemens Alliance Crossia. Taide on ihanan yksityiskohtaista ja tyttömäistä, vaikka monia varmasti stereotypiset megalautassilmät ärsyttävätkin. Itselleni tämä on kuitenkin sitä mangaa parhaimmillaan mistä aikanani innostuin. Harmittaa kovasti kun sarjan keruu loppui rahapulaan, olihan GAC-pokkarit melkein yhdeksän euroa kipale. Enää en jaksa alkaa pokkareihin rahaa sijoittamaan, mutta kun kävin My Little Pony-krääsää metsästämässä Fantasiapeleissä, oli meikäläisen pakko sijoittaa tähän taidekirjaan. Sain tästä aivan uskomattoman määrän inspiraatiota omaan piirtämiseen.

Fantasiapeleistä tarttui messiin myös Battle Royale. Katsottiin poikaystävän kanssa vähän aikaa sitten se elokuvana, minulle pitkästä aikaa ja hän näki sen ensimmäistä kertaa ja tykästyi kovasti. BR ei ole taiteellisesti miellytä omaa silmääni, vaikka ihan hyvin onkin piirretty. Tässä painaa enemmänkin se juoni. Leffassa ja mangassa on eroja, ja vaikka yleensä se onkin juuri toisinpäin, oli elokuva mielestäni tässä tapauksessa parempi.
Ja mitä vielä! Mentiin sitten ja varattiin liput Traconiin! Pääsen esittelemään conikulttuuria poikaystävälleni ja itsekin tsekkaamaan mikä on meininki. Viimeisin con missä kävin oli Tracon 2012, joten onhan siitä jo aikaa vierähtänyt. Lisäksi aika jännää, kun aina ennen olen coneihin mennyt lolitassa. Nyt en enää loleile, joten asun valkkaaminen on vaikeampaa. Haha, no onhan minulla tässä vielä kolme kolme kuukautta aikaa kuumostella mitä sitä päällensä pukisi. 
Oletteko tekin tulossa Traconiin, tai joihinkin muihin coneihin? :)

8 kommenttia:

  1. Mieki pidin/pidän princess aista! hassua, miten piilottelin alimmille hyllyille kaikki mangani, en kuitenkaan koskaan raaskinut luopua edes satunnaisista numeroista. itse rakastuin eniten Emmaan ja tosi kausittain itsekin innostun lukemaan kokoelmiani niin siihen jaksan palata. Tanemuran Full Moon wo Sagashitesta, Time Stranger Kyokosta ja Kamikaze kaitou Jeannesta jäi vaan ahdistus: ne ilmeet, kun yläasteella esittelin kyseistä taiteilijaa/kirjailijaa jossain vapaavalintaisessa kirjaesitelmässä. i was officially freek :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana! :D Mitäs luokkakaverit tykkäs? :D Joo itekää en oikee raaski luopuu, onhan niitä ihan kivaa keräillä ja selailla sitten wanhoilla päiwillä :D Mutta tilaa nuo mokomat vie, ja ne yksittäiskappaleet näyttää vähän säälittäviltä :D Kotona oottas koko sarja Inuyashaa, saas nähä salliiko poikaystävä ne ottaa tänne uutee kämppään XD

      Poista
  2. Aaaaaaaaaaahhhh Tanemuran piirros jälki on ehkä parasta heti Kaoru Morin ja Hiro Mashiman jälkeen!!!!! *^* ja mangat on kyllä parasta, pitkästä aikaa itsekkin tullut luettua netistäkin mangaa, kun yleensä luen vaan sen jokatoinen kuu paria sarjaa joita kerään.
    Ja tämä Panda tulossa kanssa Traconiin ja cossivalinnan teko meneillään, lievää kriiseilyä asian kanssa, kun mikään ei oikein inspaa...^^' Desuun ja rantaYukiin olen myös menossa~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tsekkasinkin sun blogista et sulla oli useempikin vaihtoehto :) Cossaaminen on nii ihailtavaa, mut oon itte niin laiska, etten mä jaksa alkaa väkertää cossiasuja :D Ja ois se vähän noloo jossain ebayvirityksessä ilmaantua paikalle :'D
      Ja Tanemuran piirrostyyli tosiaan on nättiä, lempimangaka *_* <3

      Poista
  3. Arina Tanemura on myös omis asuosikkejani, se piirrostyyli on upea! Varsinkin yksityiskohdat ja asut, tsekkaa mm.pitsit! mielettömiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on ihanaa lukea hänen piirtämiä mangoja kun tosiaan asuissa jopa pitsit on piirrety ihanan yksityiskohtaisen tarkasti!

      Poista
  4. Olin ihan varma, että Tracon järkättäisiin jo joskus heinä-elokuussa. Meillä on ollut tapana pörräillä siellä ulkona auringossa ja miitata Traconiin osallistuvaa kaveria, kun ei ole ollut ylimääräistä rahaa lippuihin. Ehkä eksyn sinne tänäkin vuonna ja koitan bongata sut jostain. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei se ois aika mahtavaa, tuu sit ihmees moikkaamaan! :) Mä en varmaan ketään tunnista kun oon semmonen saakelin puusilmä :'D Joo en mäkää muistanu että tää näin myöhään ois ollu, kai se tänävuonna on jouduttu myöhäistämään for some reason.

      Poista