tiistai 7. huhtikuuta 2015

Just an outfit from the Easter☆

En olekaan taas vähään aikaan jakanut ihan vain perinteisiä perus asukuvia pitkään aikaan. En ole ehtinyt kaiken kiireen keskellä laittautua, ja silloin kun olen niin en ole saanut kuvia otettua koska täällä uudessa kämpässä kokovartalopeilit on sijoitettu hiukka hankaliin paikkoihin. Minulla ja poikaystävälläni kuitenkin rikkoutui se raja eilen, että nöyrryin ja pyysin häntä ottamaan asukuvat. Nytkun se rajapyykki on ylitetty, ehkä kehtaan pyytää häntä ottamaan asukuvia (tuntuu vaan niin egoistiselta koko touhu Õ_Õ ) 
Kävimme siis eilen ihan vain syömässä hänen äitinsä luona, mutta pitkän lösötysviikonlopun jälkeen tahdoin laittautua. Olimme siis kumpikin Vesannolla käymässä nyt pitkästä aikaa. Söin suklaamunia ja silitin kissaa ja leikin pikkusiskojeni kanssa, oli mukavaa. Innolla odottelen heitä kuukauden päästä tänne ^_^
Ihastelkaa taustalla näkyvää keskeneräistä sisustusta! Kyllä tästä vielä hyvä tulee, saatiin jo kaikki huonekalut jota tarvitaan! Ihanaa kun nyt on ihan oikean kokoinen asunto sen edellisen kopin sijaan, vaikka tykkäsin minä siitäkin; Siinä oli tunnelmaa ja se jos mikä oli aito opiskelijaboksi. Nyt sitten suurempiin kuvioihin.
Anyways, tässäpä asukuvaa! Päätin pitäytyä hillityllä ja tyylikkäällä linjalla. Tuo New Yorkista ostamani mekko on kyllä tullut tietyllä tapaa yhdeksi suosikaistani, ja siksi harmittaa etten ostanut samaa mekkoa myös valkoisena. Musta kun nyt vähän on... synkeä väri? Malli on aivan ihana ja rakastan tuota takana olevaa rusettia.
Mitäs mieltä te mekosta/asukokonaisuudesta olette? Ja haluatteko nähdä lisää perinteisiä asukuvapostauksia ilman sen syvällisempiä sepustuksia?

12 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis mekko!!
    Kiva kuulla että pääsiäinen meni hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana toi mekko, löytyisipä Suomenkin kaupoista tollasia! Sopii sulle tosi hyvin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis harmittaa kun Suomen valikoimat on mitä on :( Ei tuokaan mekko nyt niin alternative ole etteikö sitä ihan "normaalistikin" pukeutuvat voisi käyttää. Kiva että tykkäsit ^_^

      Poista
  3. Onpa kaunis mekko, sopii sulle niin hyvin <3!

    VastaaPoista
  4. Äää apua tosi ihana toi mekko! (*u*)b

    VastaaPoista
  5. Ihana toi mekko kun on tuommonen leikkisä tuo takaosa! Ja ihanat kisu sukkikset! (:

    http://omanelamansexandthecity.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihana mekko! Sopii tosi hyvin! :)

    VastaaPoista