torstai 22. toukokuuta 2014

Shopping! Jeffrey Campbell's shoes for crazy cat lady☆

Meikäläisen shoppailuselibaatti päättyi vihdoin, sillä noudin tiistaina postista unelmieni kengät! Vaikka olenkin tällainen girly girl ja tykkään näteistä vaatteista ja tykkään meikata ja laittautua jne jne, en oikeastaan koskaan ole ollut hirveä kenkäfriikki. Kenkiä minulla ei kauheasti ole ja mieluummin sijoitan vaatteisiin kuin kenkiin. Nyt kuitenkin, kun huuto.nettiä selasin, oli pakko tehdä poikkeus sääntöön ja tilata nämä upeudet kotiin!

My shopping celibate is finally over, because I took my dream shoes from post office last Tuesday! Even tho I am such a girly girl, I don't want to spend money on shoes. I rather buy some dresses and so on. Now, I had to make a exception, and I bought these lovelies from huuto.net. 
Jeffrey Campbellin Cat Tapestry litat! Kissafanina ehdoton must have! En ole ollut mikään Jeffrey Campbellin kenkien fani, kyllähän ne perus litat ovat todella kauniit, mutten ole halunnut niihin sijoittaa pariasataa euroa. Olin kyllä harkinnut feikkien ostoa ebaystä, mutta laiskuus iski ja totesin etten jaksa alkaa tullaamaan mitään feikkilitoja, joten asia vain... jäi. Nyt kuitenkin tosiaan huuto.netistä löysin, kun selasin äidilleni syntymäpäivälahjaa. Kyllä näidenkin hinta oli suolainen ja kyllä tuli itsekin mietittyä että ollanko tässä nyt ihan täyspäisiä, mutta oh well, olkoot nämä vaikka ylioppilaslahja minulta minulle.

Jeffrey Campbells Cats Tapestry litas! I am huge cat fan so these shoes was so must have! I have never been huge Jeffrey Campbell fan, I mean, I like litas very much but I have never felt that I would like to spent almost 200€ for a shoes. I have been planning to order fakes from eBay, but I was lazy and I never did that. Now, I was searching present for my mom from huuto.net, and then these two found. Those did cost kinda much and I was thinking myself am I really clever when I do this, but oh well, let's say these are graduation present from me to me. 
Pappani sai pienimuotoisen kohtauksen kun esittelin uudet kenkäni hänelle (Olin papan luona taas vaihteeksi, kun paketin hain). Kommentit oli luokkaa "Hengenvaaralliset!" ja "Noita et sitten muuten missään käytä". Sen seurauksena sain kuulla kuinka mummuni sai osteoporoosin, koska korkokengät :'D
Kenkien kaupantekijäisenä sai myös samalla printillä varustetun kangaskassin. Sekin on aivan tajuttoman söpö! Nyt on katu-uskottava kauppakassi sitten.

My grandpa wasn't very happy of those shoes. His comments was like "Perilous" and "You sure won't be using those in real life!". Then he told me a story of my grandma who got osteoporosis because of using high heels :'D
With those shoes came tote bag with same print as the shoes. It is so damn adorable too! Now I have great shopping bag too.
Materialismionnellisuus paras onnellisuus, eiku...? Joo tuntui se ihan mukavalta saada jotain näin söpöä ja mukavaa pitkästä aikaa. Pakko itsekin muuten kehaista, miten mukavilta nuo tuntuivat kävellessä, noilla pärjää kyllä koko päivän kaupungilla hyvinkin. Ongelma vaan on se, ettei meikällä hirveästi ole mitään minkä kanssa kyseisiä kenkuleita käyttää... Noh, se tietää lisää ostostelua! Käykäähän vielä osallistumassa giveawayhin, se on yhä voimassa <3

Materialism happiness is the best happiness, or...? I have to admit that it felt so good to get something cute for a while. I have to say that those shoes are really good for a walking. I really can walk whole day with those without any pain. My only problem is now that I have nothing to wear with those shoes... Well, it means more shopping! 

29 kommenttia:

  1. Härregyyd noi on ihanat! *O* Tahtoo!
    ja haha mulla on kanssa ihan sama juttu isovanhempien kanssa ::D En yleensä edes mitään korkeita korkoja käytä, mutta koko ajan varsinkin ukki on jauhamassa miten "korkkarit on vaaralliset" ja "jalat vääntyy ja nilkka nyrjähtää ja koskaan ei voi enää kävellä kunnolla yms"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo isovanhemmat on aina vähän hassuja :D Pappa on tosiaa aina nii huolissaan ihan joutavista, nytki se kerto mulle kuika liiasta tietsikalla istumisesta saa diabeteksen (Kuulemma tutkittu juttu XD).

      Ja nää kengät on aivan puhdasta rakkautta *w*

      Poista
  2. Ihanat kengät ja tuo kassi myöskin! *O* Itse oon ahkerasti Litoja kuolannut, mutta ne hinnat... .__.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja I totally agree noide hintojen kanssa. Uusina en ikimaailmassa ostais, (ainakaa jos ei ois alessa), koska onnistun hyvin usein sätöstämään kaikki mun kengät. Siks en oikee viittis rahaa hirveesti sijoittaa :P Nyt tuli tosin poikkeus.

      Poista
  3. Aivan ihanat kengät! Mulla taitaa olla tuollainen samanlainen kassi myöskin:D

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihanat! Monet on kehunut juuri JC:n kengissä sitä, että niillä on niin hyvä kävellä. En usko, että kovinkaan monet feikit on yhtä hyvän jalassa kuin aidot. Oon itsekin haaveillut litoista, mutta opiskelijabudjetti ei oikein anna myöten. Joku kaunis päivä vielä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki oon kuullu pelkkää hyvää ihmisiltä, miten JCn kengät on mukavat jalassa vaik ne jotkut onki aika pelottavan näköset :D

      Kannattaa kyttäillä just huutonettii sun muita, sieltäkautta voi ehkä unelmista tulla totta ;) Ei meikän budjettiin ois uudet kengät mahtunukaa.

      Poista
  5. Aaaaaaaa, liika ihanat! Mulle vois riittää pelkkä kassikin tuolla printillä kun kuiteskaa en ikinä raskisi noin kalliita kenkiä käyttää. x3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitu <3 Joo se on kalliissa kengissä vähä, et pitää sit joka askeltansa varoa D: Noiki tollaset kangaskengät ni ku yhteen lätäkköön astuu ni se on siinä... D:

      Poista
  6. Mun mielestä toi kissakuosi on maailman herttaisimmalla tavalla sairaan ruma! :D Eli siis tosi jees, diggaan rumaa! Haha! Mut kyllähän toi kuosi pääsee oikeuksiinsa noissa kengissä, paremmin ainakin ku sellaisissa kamalissa fleeceissä, joissa noita enemmin näkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kyl osa noist kissoista on aika karun näkösii :D

      Poista
  7. Aika suloset kengät! Tykkään blogisi ulkoasusta paljon!

    http://seonminunelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. IHANAT ♥ mäki haluun tollaset voi ei ! itsehän ostin Teneriffalta parivuotta sitten samasta kankaasta tehdyn käsilaukun joka siis ihan kunnon laukun mallinen nahkahihnoineen. Rakastan sitä ylikaiken. Myyjä ois suostunut tinkaamaan koirakuvioisesta kympin, mutta jostain syystä ei tosta kissakassista vaikka sillä oli niitä pilvin pimein toisin kuin koiria :D ehkä se halus eroon hurtista :D kyllähän toikin laukku oli aika suolaisen hintainen verrattuna Teneriffan muihin hintoihin tais olla melkein 30 euroa kun jouduin kisukassista pulittamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miettisit minkä kaa noit voi käyttää, noihan sopii vaikka mustan tai valkosen mekon kanssa. (;

      Poista
    2. Haha voi eii... :D Joo mäki oon ihastellu vastaavii kissakasseja ihan suomessakin, ei ne koirakuvioiset muhunkaa oikee iske vaik ei koiruleissa mitää vikaa :> Mut joo se myyjä varmaa näki mite kovaa halusit sitä laukkuu ja saatto jopa nostaa (?) sitä hintaa? :D

      Ja kiitti asuvinkistä, pistetään korvantaa! :)

      Poista
  9. noi on aivan mielettömät !! <3

    VastaaPoista
  10. Voi eikä!!! ♥ ♥ Nää on aivan ihanat! En kestä! >___<
    Toi kangas muistuttaa samanlaista, mistä mun äiti ja broidin entinen avovaimo ompeli tyynynpäällisiä ysärillä..on muuten edelleen mutsilla. Oon niin kenkähöpö ja kisuhöpö ja äääh..aivan mahtavat, näyttää varmaan tosi muikeilta sulla tommoset muhkeat kengät, kun oot niin solakka. :D

    Tommoset näyttävät kengät ja laukut on semmosia, että ne voi laittaa ihan minkä kanssa vain, koska niiden on tarkoitus erottua ja ei välttis tarvii olla just mätsäävä asun kanssa. ^_~

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Sunkinlaisen kissafanin kannattaa ehottomasti hommata, jos vaan ylimääräistä löytyy!! <3

      Poista
  11. Voi miten suloset kengät! Mäkin oon harkinnut huuto.net :stä etsiä jeffreyt mut se on vähän jäänyt:D vitsit varmasti oot söpö näky nuo jalassa!:)
    http://wonderland--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihana komma, kiitos <3 Joo kannattaa etsiä, sielt kyl löyty halvalla aika paljonki erilaisii :)

      Poista
  12. Aww aww aww-elämys tuli kun näin nuo Jeffreyt, itse omistan perus mustat ja haaveena olisi nyt myös valkoiset:) Ja sellaiset vielä tulen hankkimaan >:) Jotenkin tuo kuosi on sinun tyyppistäsi täysin! Oot niin kaunis ja suloisuus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi kiitos ^w^ Joo perus mustat litat ois kans aika must have, ehkä mä sellaset ittelleni nappaisen jos ja kun jostain vähän ylimääräistä shoppailurahaa irtoaa :)

      Poista
  13. Onpa upeat! En ole itse kissaihmisiä, (enkä edes kenkätyyppi) mutta itsekin voisin noita käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki? :) Joo en mäkää, kuten sanottua, oo kauhee kenkäfani mut pakko oli sijoittaa ny näihi, oli nii upeet :D

      Poista
  14. Nyt on kyllä hieno lahja hankittu siulle ^_^ Itseltä saadut lahjat on kyllä parhaita, hah. Odotan innolla että nään nuo osana jotain asukokonaisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti <3 Joo, uusin postaus, siinä kengät päässy käytäntöön ;)

      Poista