lauantai 24. toukokuuta 2014

My graduation party outfit☆

Ensin ajattelin pitää yo-asuni teille kaikille salaisuutena, ja näyttää asukokonaisuuden vasta kun saan kuvat juhlistani sun muuta. Mutta sitten aloin miettimään järjellä: Olen sellainen tollikka että kaikki ylkkärikuvani ovat varmasti niin jäätäviä, ettei niitä kehtaisi julkaista missään. Siksi päätinkin nyt näin etukäteen esitellä teille asun, näätte sitten toivon mukaan asun päälläni + meikit + hiukset sitten kesäkuun alussa kun juhlat ovat ohi. 
Tämä mekonetsintäprojekti tuotti tuskaa, kunnes eksyin katsomaan EMPn nettikaupan. Löysin yhdeltä lempimerkiltäni upean mekon johon rakastuin heti! Yritin etsiä mekkoa ensin zalandosta ja sitten ihan juhlapukuliikkeistäkin, kun vanhempani kerrankin ihanasti lupasivat sponsoroida mekkoa. En kuitenkaan löytänyt mitään kivaa, ja Zalandoltakin löytyi tasan yksi ihana mekko, Ted Bakerin kuudensadan euron ihastus, joten totesin että enpä taida Zalandoon turvautua tällä kertaa. Onneksi suunnistin EMPn nettikauppaan, sieltä löytyi tämä upeus ja vieläpä halvalla.

First I planned that I wouldn't show any pictures of my graduation party outfit, but then I realized that with my luck all those official graduation photos look horrible. So, now I decided to show you the coordination that I will use on my party. I hope I get some good photos at the parties, so you can see the outfit on me with makeup and hairdo!
Finding the dress was difficult. My parents said that they will sponsor little bit my dress, so I was so happy and went to check Zalandos website. But I didn't find anything pretty, except Ted Bakers lovely, 600€ dress... So, I didn't buy that one. I'm happy that I went to EMPs webshop. I found 
Dress: Cupcake Cult, earrings: Glitter, necklace: Kalevala Jewelry, bracelet: second handshoes: Carlson, hat: Fredrikson

Mekko on ihana! En ole mikään galaksiprintin ystävä, mutta tähän rakastuin. Täydellinen ylioppilasmekko minulle: Ei mikään ihan tavis, muttei myöskään "överiernu", että kukaan juhlavieras pääsisi kauhistelemaan että mitenkä nyt on tuon näköisenä lähdetty. Alunperin suunnittelin jotain Jesus Diamantelta, mutta en yksinkertaisesti ole kiinnostunut tullimaksuista ja arvolisäveroista ja korkeista postareista ja pakettien pitkästä odottelusta. Kyllähän EMPltäkin hetki kestää, kun ne Saksasta tulevat, mutta kyllä sen pari päivää jaksa. Tosiaan, olen Cupcake Cultin suuri fani, tykkään heidän vaatteistansa kovasti. Kun olen rahoissani, aion kasata sellaisen Cupcake Cult-vaatekaapin nykyisen hime/girly-vaatekaapin ohelle. Mekon ainoa miinus on se, että se on iso. Koko on S, mutta mekko roikkuu päälläni ja alle on laitettava toppi ettei rintavarustus (siis ne olemattomat näpyrät mitkä minulla on jäljellä...) vilku. Mutta kyllä on sen verran nätti mekko että aion selvitä tämän kanssa! Mitäs te tykkäätte mekosta? :)

Dress is absolutely adorable! I'm not big fan of galaxy print, but I totally fell in love with this. It is perfect graduation party dress for me: It is not too ordinary, but it is not too overly alternative, so anyone couldn't say that I am too different to the party. I love Cupcake Cults designs and clothes. When I am rich I will collect Cupcake Cult-closet next to the hime/girly-closet. Only minus of that dress is that it is huge. But it is so cute that I will live with it. What do you like my dress and the outfit? :)

31 kommenttia:

  1. siis..aivan..järkyttävä..UPEA!! <3 :3

    VastaaPoista
  2. voi apua miten ihana mekko ♥ jos mulla ei olis jo sata mekkoa ni kävisin heti tilaamassa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos <3 Mulla ei oo koskaa tarpeeks vaatteita, aina hyvä syy ostella lisää... XD

      Poista
  3. Heii sitä postausta Japanistaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joojoo, en oo vaa porukoilta saanu vieläkää niit kuvii :D

      Poista
  4. Oi miten ihana mekko! Mä en niin välitä sinisestä vaatetuksessa, mutta tuon huolisin ilomielin omaankin vaatekaappiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma täällä! Harmitti ku esim. Zalandollaki kaikki nätit mekot oli sinisiä, ja mä en oikee tosta sinisestä vaatetuksessa välitä D: Mut tää kyl teki poikkeuksen <3 :)

      Poista
  5. ittellä sama ongelma, tilasin siis ton saman mekon ja s-kokosena, ja se oli ihan superiso !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää varmaa laittaa tonne EMPn sivuille ton tuotteen feedbackkiin et on aika reilunkokosii vaatteita ;o

      Poista
  6. Ihana tuo sydän-selkämys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se olikin se "viimeinen niitti" sille et ton mekon halusin! :D

      Poista
  7. Aivan ihana mekko! Ja ei hele nuo viime postauksen kengät, aivan super överi mageet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko ja noi kengät on rakkaus!! :D Kissalitat = BEST!

      Poista
  8. WAU!! Tosi upea mekko! Sulla on kyllä niin omanlainen upea tyyli, että sitä voi vaan kadehtia! :D ihana blogi sulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OIjoi kiitoksia kiitoksia ihanista sanoistasi <3 ^w^ Olen imarreltu ; w ;

      Poista
  9. Itse katselin tuota samaa mekkoa omiin päättäreihini : D Se on siis todellinen ihastus, vaikkei ainakaan vielä vaatekaappiini päätynytkään. Hieno kokonaisuus, tuo tähti rannekoru on kyllä todella hyvä lisä teemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo meillä on siis samanlainen maku!! Ja tosiaa hoksasin kans et toi rannekoru mätsyää teemaan aika hyvin, vaik se onki iha vaa tollane rihkamakoru :)

      Poista
  10. Tuo on vaan niin ihana mekko ;;w;;!

    VastaaPoista
  11. Hah, ei oo todellista. Oon halunnu ton mekon vaikka kuinka kauan ja mulla on varmaan kolmet ton tapaiset korviksetkin mitkä kuvassa oli :D Eli tyylipointsit nyt sulle, 5/5 jatkoon mun puolesta! Onnea lakista ja hauskoja juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kiitoksia kiitoksia :D Toivottavasti juhlista tulee mukavat, vähän ahistaa ja stressaa kyllä miten kaikki menee mut... Ehk kaikki järjestyy :D

      Kiitti hauskasta kommentista <3

      Poista
  12. Oon ittekin kattonut tota mekkoa :D Mut hinta iski vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se ihan hintava käyttömekoksi, mut ylkkärimekoksi kohtuuhintainen :)

      Poista
  13. en kestä miks ihmiset sanoo et toi on ihana :D:D ei yhtää sovi ylppäri mekoksi ja kengät on ihan kamalat.. korut eivät sovi kokonaisuuteen..eli aivan järkyttävä yhdistelmä.. mekko vois olla jees jossai perus bileissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä varmaan tiedät millaset kengät ja korut ois pitäny olla, oot varmaa joku stylisti tms? :) Mut kovasti juhlissa kehuttii ja ku lakit saatii tuli porukka kehumaan kuinka oli kiva asu :D

      Mutta kiitoksia mielipiteestä :)

      Poista