keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

*:・゚✧Jotain hyvääkin✧・゚:*

Kaiken kökköyden keskellä kuitenkin on kiva huomata että välillä tulee niitä pieniä valopilkahduksia. Että välillä käy onnenpotkujakin ja on hyvä mieli, vaikka se onkin vähän herkästi päässyt unohtumaan. Minun ei-paras-piirteeni on vähän sellainen epäonneen rypemään jääminen. Kun on tapahtunut kaikkea paskaa, sitä tosi helposti vaan jää siihen "yhyy koko elämäni on perseestä"-mielentilaan, ja se ei palvele kyllä ketään ei varsinkaan pidemmän päälle. Tässä on kaiken kukkuraksi iskenyt itselleni ihan vuosisadan flunssa, vaikka edellisestä ei ole kuin kuukausi kun olin ihan sängynpohjalla. Nenä ihan tukossa ja ääntä ei lähde. Haha, miehelle ihan hyvä juttu varmaan, sanoinkin ääneni jämillä hänelle että tosi karu tilanne minulle, kun olen tottunut siihen että selitän kokoajan. Nyt saa mieskin nauttia hiljaisuudesta hetkisen😂Koska välillä on kivaa leikkiä positiivista, niin tässä muutamia positiivisia juttuja viimeajoilta.
💚Se, että muistikortti oli luojan kiitos tallella, ja voi fiilistellä Espanjan reissun kuvia. Kaikesta huolimatta kohde oli niin ihana, että ehkä haluaisin sinne syksyllä uudestaan. Vahingosta viisastuneena tietty ja siten, että Vuittonit ja Chanelit saavat jäädä kotiin meiltä molemmilta.
💚Uusi kännykkäni on nyt sitten iPhone 6s, ei pelkkä kutonen. Kamera on tosi paljon parempi kuin vanhassa puhelimessani (ok, saattoi se kamera olla vaan jo likainenkin), ja kännykkäkuvien ottelu onkin tosi kivaa. Meillä molemmilla on nyt kameratonta elämää ollut, niin pääsee blogiinkin ottamaan hyvälaatuisia kuvia vaikka järkkäri puuttuukin.
💚Ihanat ystävät jaksaa hymyilyttää. Sarin tapaaminen Jyväskylässä, Ilonan kanssa pitkäksi venynyt viini"lounas" sekä Inkan kanssa ääniviesteilyt on saanut olon tosi iloiseksi.
💚Oltiin tosiaan Ilonan kanssa yksi päivä viinilasillisilla (rahaa oli minulla peräti kymppi, kun muut käteiset vietiin ja tili on suljettu ja kortitkin hävisi siinä rytäkässä. Oli kyllä parhaiten sijoitettu kymppi ikinä!) ja saatiin juteltua kaikkea maan ja taivaan väliltä. Purettua omia fiiliksiä vähän kaikesta. No mutta, kerrankin lykästi, sillä viereisessä pöydässä istuva pariskunta tuli kysymään meiltä, että haluaisimmeko juoda shampanjaa, sillä heille tuli äkillinen meno ja pullo on lähes täysi. No totta kai haluttiin ja saatiin mukavasti hyvä syy istua vielä pidempään. Kiitoksia vielä teille!
💚Tietenkin tuo oma mieskin taas ansaitsee maininnan. Kyllä olisi moni asia niin paljon hankalampaa ilman tuota yhtä<3
💚Työhaastattelu! Pääsin ekaan työhaastatteluun, ja olo on nyt jo aika voittaja. Olen skeptinen paikan saamisen kanssa, koska min svenskfärdigher var inte bra. :'D Pääsin kuitenkin haastatteluun asti että ihan paska en sitten varmaan voikaan olla!
💚Eilinen kotipäivä. Oli ihan mukavaa vaan pelata Mario Karttia ja rentoutua siten että tosiaan Christiankin oli kotona.
💚Tuo Mario Kart ansaitsee oman mainintansa. Ollaan pelattu tuota online-versiota, että pelataan sitä joitain ihan oikeita ihmisiä vastaan. Vielä ei ole suomalaisia tullut vastaan siinä mutta rulettia ollaan pelattu että mistä maista porukkaa on meidän kanssa siinä sitten :D
Vähän lämpimämmät ja aurinkoisemmat säät kyllä saisi olla. Lunta ei sentään sada niinkuin Vesannolla, mutta ehtihän sitä ennen reissua ja Espanjassa tottumaan siihen lämpöön ja auringonpaisteeseen. Tekisi mieli kulkea jo hameissa ilman sukkiksia, kun sukkisten käyttö on niin rasittavaa. Ostin itselleni kolmet uudet sukkahousut, kun edellisiin tuli hevosen mentävä reikä, niin eikös kaksi kolmesta sukkahousuista pamahtanut heti! Toinen repesi sormenkynnen viillosta ja toisesta meni sormi muutenvaan läpi. En tajua miksei sukkiksista vaan voida tehdä vahvempia, vaan just tuollaisia joihin tulee reikä jo tiukasta katseestakin.
Nomutta se sukkahousuvalituksesta. Nämä kuvat napsittiin toiseksiviimeisenä päivänä, kun käytiin ihastelemassa papukaijoja ja syömässä hyvin eräässä aivan ihanassa ravintolassa rannalla. Niistä kuvia toivonmukaan vähän myöhemmin 💕

22 kommenttia:

  1. Ihanaa että muistat ajatella hyviäkin asioita vaikka nyt on kuraa satanut niskaan ja paljon. Kauniita kuvia ja kauniita asioita ♥ Ja hei voin oikeasti uskoa että tuo sun kymppi oli paras sijoitus ikinä! hha oot ihana:D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Kata, kiitu <3 Ja joo täytyy sanoo et tosiaan ei kaduta sen rahan sijoitus ollenkaan :D

      Poista
  2. Upeimmat kuvat susta ikinä!😍❤️ Ihana postaus😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenna tuli niin hyvä mieli tästä ja siit viestistä minkä laitoit! <3 Kiitos<3

      Poista
  3. Ihanan positiivinen postaus ja noi kuvat vauu 😍❤

    VastaaPoista
  4. En ole vielä mitenkään ehtinyt kommentoimaan tuota teidän ryöstöä, vaikka olen tilannetta seurannutkin blogisi kautta. Ihan kamala tilanne ja tuntuu, että sulle käynyt nyt viimeaikoina liikaakin huonoja asioita. Itsellä kanssa ollut ehkä yksi elämäni rankimpia keväitä, mutta positiivisena kannattaa aina pysyä. Myös itsellä on huono tapa jäädä rypemään epäonnistumisissa, vastoinkäymisissä ja ikävissä asioissa. Kuitenkin pari asiaa on auttanut itseäni pääsemään tästä yli. Ensinnäkin yrittäminen suhtautua itseeni kuin hyvään ystävään. Jos ystävä mokaa tai epäonnistuu, tätä ystävää toki lohduttaa, kertoo kuinka kaikki mokaavat joskus ja kuinka sitä ei kannata jäädä liikaa miettimään. Miksi itselleen pitäisi olla ankarampi kuin muille? Lisäksi ikävät asiat ja vastoinkäymiset ovat monesti vain pieni osa elämää, joilla ei enää vuoden tai muutaman jälkeen ole enää mitään merkitystä. Elämä on liian lyhyt turhaan angstiin. Mukavaa alkanutta kevättä sinne :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti hei, kiitos! Tuli jotenkin toiveikas olo ittellekin tän myötä :) Tosi kurjaa kuulla että suakin on potkittu päähän tän kevään aikana :( Ihana kuitenkin et jaksat pysyy positiivisena. Sen on täs itekin huomannut et tosiaan liian paljon ei siihen pahaan oloon saa jäädä jumimaan. TÄä sun koko viestis on niin asiaa, ihana kun kirjoitit!
      Kiitos, toivottavasti sunkin kevät muuttuis parempaan päin :)

      Poista
  5. Miten ihania kuvia, vau!! Ja ihana postaus muutenkin. :)

    VastaaPoista
  6. Oot nii älyttömän kaunis näissä kuvissa ♥ Ja onneksi tapahtuu hyviäkin juttuja!!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waah voi kiitos <3 Ja onneks tapahtuu, ei tätä muuten erkkikään kestäs :D

      Poista
  7. VAU! Todella kauniita kuvia. Olet ihana <3

    VastaaPoista
  8. Ihana mekko ja niin kauniita kuvia! Toivottavasti tulet valituksi työhön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Toi mekko on tilattu Nelly.comilta, oli heidän omaa mallistoansa :)

      Poista
  9. Nää kuvat sopii niin hyvin tähän postaukseen, aivan ihania! Tosi positiivinen olo kans jää tästä :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Voi kuinka kauniita kuvia<3 Pidän peukut pystyssä työpaikasta! Saisitpa sen paikan:)

    VastaaPoista
  11. Tajuttoman kauniita kuvia susta <3 Ihana kun jaksat keksiä positiivistakin ja ihana kun sun mies toi uuden karvatupsun :') Hyvää pääsiäistä<3

    VastaaPoista
  12. Ihana kuulla, että sulla menee kaikesta huolimatta ihan hyvin <3 On tärkeää etsiä kuitenkin jotain positiivista kaikkien niiden alamäkien keskellä! Pidän myös kovasti peukkuja pystyssä, että saisit sen työpaikan! Helpottaisi varmasti omaa oloa, kun saisi tietää, että on se vakaa tulonlähde auttamassa :>

    Ja psst, aivan ihania kuvia susta! Kolmas ja viimeisin ovat mun lempparit <3 *_*

    VastaaPoista