tiistai 11. huhtikuuta 2017

*:・゚✧Sunset, wine and Louis Vuitton✧・゚:*

Olen kehunut enemmänkin kuin kerran blogini puolella Glounge skybaria Helsingin keskustassa. Käytiin autokauppojen jälkeen syömässä ja Louis Vuittonilla ostoksilla, jonka jälkeen olikin hyvä mennä vielä nautiskelemaan viiniä ja katsomaan kaunista auringonlaskua (joo, junalla mentiin kotiin, ei ajamalla😉). Kyllä Helsinki on vaan niin oman kodin tuntuinen, ettei mitään rajaa. Onneksi oltiin järkeviä eikä muutettu Helsingistä pois, vaikka mietittiin myös Keravaa ja oikeasti pk-seudulta häippäisyä. Huh ei olisi minua varten, täällä on kaikki tarvitsemani. Kuten vaikkapa skybar josta saa seitsemällätoista eurolla viiniä. 

Knit: Primark, shirt: Calvin Klein, bag: Louis Vuitton, pompom: Balmuir, shoes: DaTuRa, earrings: Zaful, skirt: Forever21
Tällainen asukokonaisuuskin valikoitui ihan työhaastattelua ajatellen päälle. Ostin aivan ihanalta Sarilta damier ebene kuosisen neverfullin tuossa jokunen päivä sitten. Sain kaupantekijäisiksi myös kasan söpöjä Delyle Noirin vaatteita, että innolla odottelen asukuvia ne päällä. Kohtahan on itse Indiedaysin bloggaajatapahtuma, että sinnekin pitäisi jonkinlaista vaatekertaa suunnitella. Olisipa kaunis keli tiedossa, niin ei tartteis kenkien kanssa murehtua.
Tämä uusi kännykkä on kyllä todella jees! Seuraaviin postauksiin on kuvat napsittukin tällä 6s:llä, ja ihan huima erohan tässä on tuohon vanhaan kutoseen. Ilmoitettiin siis kännykkä pöllityksi, ja yritin sulkea puhelimeni jollain keinolla etänä. Onneksi Applen tuotteissa on tuo jäljitä puhelimeni-ominaisuus, ja sillä olen pystynyt seuraamaan varastetun kännykän käyttöä. Näyttää siltä että puhelin on sammutettu ihan heti pöllimisen jälkeen, eikä sen koommin sitä ole käynnistetty tai yhdistetty nettiin. Appletuessa minulle kovasti uskoteltiin, että puhelin on täysin käyttökelvoton ilman minun apple-id:tä, jota rosmolla ei luonnollisesti ole tiedossa. Silti kaikkien kanssa joiden kanssa on tullut juteltua, on tultu siihen lopputulokseen että kyllä konstit on monet, ja miksi hemmetissä noita nimenomaan uusia iPhoneja varastettaisiin, jos niitä ei muka pienellä rukkaamisella saisi auki ja uudelleenmyyntiin. Täytyy kyllä todeta että pointsit iPhonelle siitä että suru ja harmi kännykän pöllimisestä oli aika minimissään iCloudin tiimoilta. Tietty kännykkänumeroita meni aika paljon, ja saattaapi kestää jonkun aikaa että saan kaikki numerot takaisin joita tarvitsen. 

6 kommenttia:

  1. Applen laitteiden kanssa voit lohduttautua sillä, ettei rosmo pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi. Iphonella on niin hyvät suojaukset noissa että jopa viranomaisilla on vaikeuksia saada auki terroristien luureja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se kyl lohduttaa. Kuumottelee hiukan kun meni passit ja muut henkilötiedot et siellä ne nyt on samalla tyypillä kaikki D:: Täytyy toivoo ettei varasta kiinnosta mikään muu kuin tasan se raha mitä se noista roinista saa.

      Poista
  2. Tykkään tosta tummemmasta neverfullista paljon enemmän kuin siitä entisestä :) Mitäs muuta sitä on tullut shoppailtua? Esittelyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyl tykkään tavallaan enempi tästä tummasta, mut siihen edelliseen oli jo pieni tunnearvo tullu ; _ ; Ja avainpussukat uudet ostettiin nyysittyijen tilalle, esittelyä tulossa :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Sun asu näyttää niin hempeältä ja pakko sanoa, että nuo kengät ovat aivan ihanat *_* <3 Sopivat varmasti myös hieman juhlallisempiin tilaisuuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana! Ja noi kengät oli kyl ihan super, pääsivät ekaa kertaa käyttöön nyt kun on vihdoin tällaiset kuivemmat kelit :)

      Poista