maanantai 30. tammikuuta 2017

*:・✧Tokyo pictures! (pic heavy!)✧・゚:*


Nyt tulee tällainen kuvaoksennus-postaus! Toivottavasti jaksatte silmäillä loppuun asti, mutta totesin ettei näitä kuvia oikein loogisesti saa kahteen osaankaan jaettua. Tässä siis Tokionreissun kännykkäkuvat! Muutamia kuvia otin erilleen tästä postauksesta ja julkaisen ne myöhemmin eri asiayhteyksissä. Koska postauksesta tulee jo valmiiksi tositosi pitkä, en nyt turhia introja tähän alkuun selittele, vaan lisään pieniä kuvatekstejä osaan kuvista, joista jotain haluan sanoa. Kuvat menee suurinpiirtein ihan kronologisessa järjestyksessä.
Vuosi vaihtui kun oltiin jossain Siperian yläpuolella. Oltiin oletettu, että pystyttäisiin ihastelemaan ilotulituksia ja muita yläilmoista, mutta eihän se nyt niin mennyt. Ei jotenkin tule maantasalla ajateltua, että ilotulitteetkin kuitenkin räjähtää ihan supermatalalla, ja lentokoneesta käsin tuli nähtyä vain pieniä valonvälähdyksiä, jos osasi katseen oikeaan kohtaan suunnata. Ja eipä siinä keskellä Venäjää edes pahemmin mitään ollutkaan.

Melonilimsa on ehdottomasti parasta juomaa mitä maa päällään kantaa. Käytiin syömässä useampaan otteeseen Uobeissa, sushiravintolasta jossa annokset sai liukuhihnaa pitkin tabletilla tilattua. Käytiin koko reissun aikana kolme kertaa syömässä täällä, kun Uobei on niin ihanan halpa ja hyvä ja ennenkaikkea helppo.

 Tuo nakki on aika huvittavan näköinen... :'D Tilattiin yksi ilta iltapalaksi crépet, omassani on kakkua ja kermavaahtoa ja mansikkaa, Christianin crépessä on nakki, salaattia ja muistaakseeni tonnikalaa.


Purikura oli ihan parasta viihdettä! Nytkin käytiin muistaakseeni neljä kertaa kuvailemassa. En kestä miten Christianista tulee niin pahuksen sievä noissa muokkauksissa! 😂Purikurassa kamera siis muokkaa aina kroppaa pidemmäksi ja laihemmaksi, ja naamaa kapeammaksi ja silmiä suuremmiksi. Olisipa itse aina 24/7 noin siloposkinen.
Tajuttoman söpöt kissatyynyt pelihallissa! Näyttää ihan meidän Pate-kissalta, ja halusin voittaa tällaisen. No vähän aikaa tuli pelikonetta paukutettua mutta tyynyä ei voitettu. Mieheke kyllä lupasi ostaa tämän jos se kaupassa tulisi vastaan, mutta ei löydetty. Nyt on aukko sydämessä :'(
Perinteinen Japaninreissun Möet-pullo. Siis oikeasti meistä ei kumpikaan oikein Möetistä välitä, hirmu kuivaa ja kitkerän makuista. Mutta onhan tämä nyt niin truu-bloggaaja-juomaa, että pakkohan sitä oli minipullo shampanjaa korkata hotellihuoneessa illalla, kun kerta halvalla sai. Shampanjoiden hinnoittelu oli vähän hassu, sillä pikkupullot olivat Suomen hintoihin verrattuna halpoja, mutta isot pullot kalliita. 

 MA*RS💖




Haluttiin maistaa matcha-erikoisuuksia, ja pyörähdettiin sitten Starbucksin kautta. Niiin herkullisia! Minulla oli matcha-lattea ja Christianilla matcha frappuccino. Suomestakin saa tuota matcha lattea, mutta se kulkee nimellä green tea latte. Suosittelen ehdottomasti maistamaan. Ja tuo matcha frappuccino oli myös yliherkullista, harmi kun sitä ei Suomenmaasta taida saada, ainakaan vielä. 
Sopivasti meidän Tokiossaolon aikana oli Arina Tanemuran näyttely käynnissä. Meidän oli tarkoitus käydä tsekkaamassa näyttely, sillä Arina Tanemura on ehdottomasti lempparipiirtäjiäni, tykkään hänen överiyksityiskohtaisista teoksistansa ja nuo lautasen kokoiset silmät nyt vaan on ihan 5/5! No Tokyo Sky tree olikin sitten vähän monen mutkan takana, kun Saitamasta lähdettiin seikkailemaan. Missattiin meidän juna ja jouduttiin odottamaan seuraavaa tosi kauan. Kun sitten vihdoin osuttiin oikeaan junaan ja päästiin Sky treelle, oli näyttely juuri mennyt kiinni... No se siitä sitten.



Karaokessakin ehdittiin käymään vain kerran... Tämäkään nyt ihan putkeen mennyt, sillä meidän vakkari-karaokemestassa oli paikat tosi kortilla, saatiin hissin vierestä tupakointihuone, jossa rööki kärysi ja porukkaa ramppasi huoneen ohi ihan jatkuvasti hissille. Ja enempi vähempi humaltuneiden ihmisten mölinä kuului meidän koppiin. Noh, drinkit oli hyviä ja muutama biisi saatiin mumistua läpi. 
 Laitoinkin snäppiä, että kuinkahan alkoholisoitunut sitä olisi jos Japanissa asuisi. Kaikki drinkit oliat niiin söpöjä, ja hyvänmakuisia. En tiedä mitähän juomaa tämä on, mutta mansikanmakuiselle limsalle maistui. Aivan superherkullista!
Vikalta aamulta kuvia. Oli ihan tosi aikainen herätys, jo joskus viiden maissa, että ehdittiin hypätä lentokentälle vievään junaan ja pakkailla kaikki tavarat. En tykkää energiajuomista, mutta täytyy sanoa että tuona päivänä oli todellakin paikallaan, kun siirryttiin aikavyöhykkeissäkin taaksepäin. Matkatavaraakin oli kertynyt jonkun verran, oltiin varmaan kunnon riesa työmatkalaisia täynnä olevassa paikallisjunassa. Vaikka omakehu haisee niin ihan hyvin saatiin kasattua junan perälle noista laukuista torni siten, että mahd. vähän vietiin ihmisiltä tilaa!

Tällaisia kuvia kertyi kännykkään. Tosi vähän tuli kyllä kuvailtua after all, useaan otteeseen tullut mainittua että olo oli kaiken tapahtuneen jälkeen kurja ja reissufiilistäkään oikein löytynyt, joten siksi se kännykkäkin lähinnä pysyi taskussa. Heräsikö jotain kysymyksiä tai kommentteja kuvista?

15 kommenttia:

  1. Äää rakastan näitä sun matkapostauksia! <3 Vitsi mä olisin todellakin alkoholisoitunut, jos alkoholia myytäis noin söpöissä tölkeissä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä! Harmittaa kun en älynny kuvaa kaikkii söpösiä tölkkejä, niis oli blingblingiä ja sydämiä ja tähtiä ja vaaleanpunaista.... :D Ja jokaista tietty piti maistaa :D
      Ihana kuulla et tykkäät näistä postauksista <3

      Poista
  2. Japaniin siis alkoholia maistelemaan! Hirmu suloisen näköisiä <3 Meloonilimsa kuulostaa todella veikeältä. Pääsisimpä joskus maistamaan
    Tuo Grean tea latte pitää joskus Helsingissä ollessa testata. Kuulostaa niin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testailla, oli ihan superhyvää! :) Ja kaikki noi juomat :D Toivottavasti joskus pääset <3

      Poista
  3. Anteeksi, melkein nousi oksennus kurkkuun kun ajattelin tuota matcha-lattea. :X Tykkäsittekö te oikeasti tosta? Mä maistoin kerran wayne's coffeessa ja en kyllä kauheampaa rehupirtelöä ole koskaan juonut. Kalliin hinnan takia imeskelin loppuun mutta toiste en ota. Vai sattuiko mulle vai huono erä vai nautiskelinko mä sen jotenkin väärin? :D

    Ihan huikeita reissukuvia! Ihana olis noihin vaatekauppoihin päästä kiertelemään ja sushia syömään. Ja juomavalikoimat näyttää hurjilta :D Parasta ulkomailla on mun mielestä käydä ihan vaan ruokakaupoissa ja ihmetellä että mitä kaikkea sieltä löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikää :D Niin ne makuaistit on erilaisia, tai siis mieltymykset. Tykättiin joo! Tietty tos matcha-latessa oli vähän semmoinen ruohon/levän sivumaku, et jos siit ei tykkää ni ymmärrän. Toi frappuccino oli taas niin imelää ettei siinä samaa efektiä tullu. Voi olla ettet vaan tykkää, harmi kun ne maksaa aika paljon ni ei voi ihan huvikseen ehkä käydä testailemassa, mut jos tilaisuus tulee ni koklaa toisen kerran :D

      Ja niinpä, mä viihdyn ihan perus marketeissa ihan tosihyvin, kun niistä saa kaikkia jännyyksiä ja erikoisuuksia :D

      Poista
  4. Oot ottanut todella kivoja reissukuvia! :) Jotenkin ajattelisi, että lentokoneesta näkisi hyvin ilotulituksia, mutta ei asia ihan niin taida olla:D Nuo teidän kuvat on kyllä tosi suloisia <3 Myös nuo tölkit tuolla on niin söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, me oltiin vähän pettyneitä et ilotulitukset ei sit näkynytkään :D Ihana et tykkäsit näistä kuvista <3

      Poista
  5. Tosi ihania matkakuvia ♥ Tuolla näyttää kaikki kyl olevan niin söpöä ja suloista, että varmasti tulisi viihdyttyä :D

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia!*_* Hassua, ennen Japani ei itseäni houkutellut sen ihmeemmin, mutta nykyisin tilanne on muuttunut. Eikä nää kuvat helpottanu yhtään tilannetta:D Olisi upea päästä itsekkin käymään sielä, vielä joku päivä sen teen!

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja kuvia! Mulle tuli näitä katsellessa sellainen ihanan kihelmöivä tunne tuonne vatsanpohjaan, koska omaan reissuun on enää se 34 päivää *_* Täytyykin katsoa, jos maistaisi tuota melonilimsaa!

    VastaaPoista
  8. Näitä on oikein mukava lueskella, tähän maailmaan kun tulee ite tutustuttua vain animen ja mangan kautta :)
    Matcha lattea täältä saa ihan tuolla nimellä ja on kyllä hyvää varsinkin minttusiirapin kanssa. Paljaaltaan tuli vähän pinaattikeitto mieleen, mutta hyvää silti.

    VastaaPoista