torstai 23. helmikuuta 2017

*:・✧Michael Kors-outfit✧・゚:*

Sunnuntaina tavattiin erästä ystäväpariskuntaa, ja suunnattiin brunssille Ekbergille. Meillä on ollut brunssisuunnitelmat jo useamman kuukauden, mutta aina ne ovat kössähtäneet. Ekat kerrat meidän onnettomuuden takia, ja toisina kertoina onkin tullut sairastumisia sekä muuten vaan päälekäisyyksiä. Brunssi oli herkullinen, tykkäsin kovasti! Ainoa mikä tietty vähän tympi oli hirveä ruuhka, mutta niinhän se ruuhka on aina joka brunssipaikassa, ainakin oman kokemuksen mukaan. Seuraavaksi olisi huippua päästä kokeilemaan Fazerin brunssi, mitä myös on kehuttu. Me olemme vaan aina itse heränneet vähän turhan myöhään noihin brunssiaamuihin, tyyliin edellisenä iltana todettu että voisi käydä. Ja senhän sitten tietää että ei pöytävarausta enää ole saatavilla. 
Vaikkei mistään juhlabrunssista ollutkaan kyse, halusin laittautua vähän juhlavammin. Tietty sunnuntaina oli aika märkä keli, ja haha sainpas autokyydin hakemaan ihan kotiovelta asti, kun meidän pihatielle oli muodostunut suuri lätäkkö, jonka pohjalla oli oikein kiiltävänliukasta jäätä. Nuttura lässähti ja muutenkaan en enää fresheimmän näköinen ollut, olihan näiden asukuvien pohjalla herkullinen runsas brunssi. Ja kuvistakin suurin osa oli blurraantuneita! Juuri pääsin automatkalla kehumaan miestä, että hänestähän on kuoriutunut oikein oivallinen asukuvaaja, kun ei ole enää pitkään aikaan ollut epätarkkoja kuvia. Tämä mekko on varmaan sellainen epäonnen vaate mikä asukuviin tulee, sillä tästä ei kunnon asukuvia oikeastaan ole. Ne ovat aina ihan tuhruisia, tai vaihtoehtoisesti näytän kuvissa ihan tyhmäläiseltä. Näistä nyt muutama kuva onnistui, onneksi! Tausta Ruoholahdessa oli jotenkin todella sympaattinen, vaikka kesällä varmasti kauniimpi. 

 Dress, shoes: Michael Kors, bag: Louis Vuitton, jacket: H&M, earrings: Zaful, chocker: Forever21

Olen aina ennenkin blogiini kehunut, kuinka Michael Korsin jutut ovat vaan niin 5/5. Ja kehunpa vähän lisää. Tuo mekko on ihan parhaita ostoksia, sillä se on niin luottovaate ollut tilanteessa kuin tilanteessa. Kun iskee kroppa-ahdistus, on mukava laittaa tämä päälle, sillä materiaali on ihanan kevyttä ja joustavaa, sekä jos tuntuu että turvottaa, ei se myötäile ihoa. Mekossahan on olkapäillä kultaiset koristeet, mutta ne nyt jäi jakun alle. Nuo MKn kengätkin ovat ihan superit, tosin nyt niissä alkaa korot repsottamaan, ja pakko ne on suutarille tiputtaa tässä lähiaikoina, ettei ne pahemmin rottaannu. Ylipäätään tämä asu on sellaisten mukavien lemppareiden yhdistymä, sillä tässä on myös paljon kehumani neverfull. 
Mitä te tykkätte tästä asusta? Entä taustasta? Tausta on omasta mielestäni aivan ihana, ja kuvauspaikkana tätä olisi tosi hyvä hyödyntää jatkossakin, sillä sai kuvailla ihan rauhassa, olematta kenenkään tiellä. Helsingissä kun on vähän se ongelma, että jokapaikassa on jonkun tiellä, tai vaihtoehtoisesti joku tulee aina pällistelemään mitä tapahtuu. 

21 kommenttia:

  1. Oi miten ihana asukokonaisuus!♥

    VastaaPoista
  2. Toi mekko on kyllä ihan mahdottoman upea! <3

    VastaaPoista
  3. Nätti asu! Tykkäsin eniten tuosta mekosta ❤


    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tykkään kovasti asusta, tuo mekko on hyvin kaunis :) Tuollainen tummansininen on niin kaunis väri, ja kuvausympäristökin on kyllä mukava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kommentti❤ Tummansininen on kyl ihana väri, mä haluisin sitä kyl enempi mun vaatekaappiin :)

      Poista
  5. Upea mekko!<3 Mistä olet löytänyt tuon? <3 kuvauspaikka toimii hyvin eli tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitu❤ Ja ostin tän mekon Kampin ylimmäs kerrokses olevasta liikkeestä! Sen nimee en kyl muista enää mikä mahtoikaan olla D: ja sitä puljua ei enää taida olla kun kamppi meni remppaan :/ ja ihana et tykkäsit kuvauspaikastakin!

      Poista
  6. Vau todella upea kokonaisuus ♥ Tuollaisen mekon kanssa käy älyttömän hyvin choker-koru :)

    VastaaPoista
  7. Ihana asu! LV:n laukku ja musta mekko on aina hyvä ja toimiva valinta. Olet näissä kuvissa hirmuisen kaunis!

    VastaaPoista
  8. Tosi ihana asu taas vaihteeksi! <3 Osaat jotenkin aina luoda niin sun näköiset asukokonaisuudet. Taustakin näyttää kyllä näissä kuvissa todella kivalta, mutta entäpä sitten syksyllä tai kesällä! Voin jo kuvitella, miten kauniita kuvia tuolta saisi *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kommentti, kiitos! Ja joo tonne täytyy päästä kuvailemaan vielä toistekin!😍

      Poista
  9. Voi että, Ekberg on niin ihana paikka <3 Ja tää asu, tarviiko enää ees sanoa mitään!? (okei tarvii) Mut siis NIIIN ihana :') Kivan juhlava ja kaunis sinä<3

    VastaaPoista
  10. Oot kuin jonkun leffan naispäähenkilö näissä kuvissa! <3

    VastaaPoista