lauantai 18. helmikuuta 2017

*:・✧ハート ✧・゚:*

Tervehdys! Täällä vietetään taas rauhaisaa lauantaipäivää kera teen ja leipomisen. Päätin pitää tänäänkin opinnäytetyövapaan päivän, ja keskityn kaikkeen muuhun. Kämppää pitäisi pikkuisen siivoilla ja järjestää, mutta muuten on ihan rento meininki. Mieskin makoilee tuossa sängyssä matkoja katselemassa, eli kumpikin saadaan nauttia toistemme seurasta. Tuntuu tosi hassulta, sillä ei ole ollenkaan meidän tyylistä olla kotona yhtäaikaa ilman mitään tekemistä. Meillä aina on jompikumpi töissä, tai jos ei olla töissä ollaan lähdetty jonnekin. Tuntuu kyllä ihan rentouttavalta olla ihan vaan näin, ilman mitään ihmeempiä.
Näin Terhiä eilissäpäivänä teen merkeissä. Oppari ja koulu on kyllä vienyt jaksamista ja aikaa, joten ihan kivaa oli vihdoin saada aikataulut natsaamaan yhteen. Muutenkin ihan virkistävää päästä vaan juttelemaan ystävän kanssa hyvän teen merkeissä (ok, tee ei tällä kertaa ollut niin hyvää, mutta anyways). Olo on ollut vähän nuutunut ja flunssainen, mutta se voi olla ihan vaan tästä stressistä, sillä tänään ollut jo parempi fiilis huomattavasti!



 Dress: Princess Melody, necklace: DaTuRa, shoes: Swimmer, earrings: Sugary Candyland
Sain vihdoin aikaiseksi laittaa tämän uuden mekkoneuleasian päälleni. Täytyy sanoa että mikä ihme siinä on, että nämä japanilaiset vaatteet on aina niin keinotekoisista matskuista kyhätty, että oksat pois. Tämäkin mekko ei ole mitään puuvillaa tai muutakaan nähnytkään, vaan 100% polyesteriä. Jännittävää mitä tapahtuu kun tuonkin pesukoneeseen tyrkkää, voi olla että nyrkkipyykkäykseksi menee. Mutta yllättävän mukava tämä oli päällä, jokseenkin pienten ja laihojen japanilaisten päällä tämä oli ainakin tuhatkertaa kivemman näköinen. Laitoin hiuksetkin ponnarille ja kiharsin, sillä olen snadisti itsekin kyllästynyt niihin nutturoihin, joita minulla on ollut nyt tyyliin joka päivä. Omaan todella helposti sähköistyvät hiukset, joten nyt on taas se aika vuodesta kun hiuksien aukipitäminen ei tule kuuloonkaan. Olisin myös halunnut laittaa korkosaappaat jalkaan, mutta onneksi tajusin tsekata ikkunasta tien jääasteen, ja totesin että korkkarit jalassa olisi matka taittunut todella hitaasti (ja nilkka myös...). 
Mitä tykkäätte tästä vaaleanpunaisesta neulemekosta sydänkoristuksin? 

43 kommenttia:

  1. Toi neulemekko on ihana <3 Ja oikeastaan koko muukin asu, erityisesti ponnari! Pitäisi itsekin opetella tekemään hienompia ponnareita, kun hiusten pitäminen auki tässä säässä on tosiaan vähän kyseenalaista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 JA joo tosiaan itekin oon pakon eessä opetellu laittamaan hiuksia, kun ei tosiaan tässä kelissä vaan pysty menemään tukka auki :D Tai pystyy, jos haluaa jättimäisen rastan aikaiseksi XD

      Poista
  2. Niin söpö asu! Ihanasti kengätkin on samaa sävyä mekon kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 <3 Joo sattuma et onkin noin samanväriset :D Korkkarit ois musta ollu paremmat, mut tosiaan liukkaus oli sitä luokkaa että nope!

      Poista
  3. Ihana tukka! Upea tuo kampaus :)

    VastaaPoista
  4. Tuo on kyllä niin kaunis ja moneen käyvä mekko. Tahtoisin itsekin jonkin tuon tyylisen (Mieluiten toki vaaleanpunaisena ^_^). Kaikki tässä asussa mäntsää toisiinsa. Tuota mekkoa voi muunnella niin paljon asusteilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos <3 JA joo, siellä MA*RSin liikkeessä toi näytti vähän eriltä jokaisen myyjän päällä, kun olivat yhdistäneet niin eri tavalla :) Tota on vissiin vielä myynnissä MA*RSin nettikaupassa, jos jaappanista tilailu ei haittaa :)

      Poista
  5. Ihana asu ja sopii sulle täydellisesti. Sulla on kaunis kroppa enkä usko että tuo mekko näyttäs paremmalt niitten japanilaisten päällä :D ;)

    VastaaPoista
  6. Ihana mekko 👗 hyvin soppii sulle :) 😍

    VastaaPoista
  7. Iiiiiiiihana mekko, mä haluun samanlaisen ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tätä oli vielä vähän aikaa sitten myynnissä MA*RSin nettikaupassa :)

      Poista
  8. Voi että, nuo kengät on vaan aina yhtä ihanat! :D Tykkään mekon sydänluukusta ja varsinkin tuo korkea kaulus on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja noi kengät on kyl ajanut asiansa 500000 kertaa! Siis ajatella, et tosiaan maksoivat vaan 18€:D Mä yritin nyt kattella tuolta Swimmeriltä jtn, mut nyt niillä oli vaan kumisaappaita jotka ei oikee iskeny :( Ja kiitti, noi sydänyksityiskohdat oli ihan rakkautta :D

      Poista
  9. Ooh miten ihana! Kiva nähä sulla gyarua pitkästä aikaa :) Toi kampaus on nätti, tuli tosta mieleen että mun pitikin suositella sulle tätä jo aikaisemmin; http://www.ebay.com/itm/Chic-Women-Natural-Clip-on-Front-Neat-Bang-Fringe-Hair-Extensions-Girl-Fake-Hair-/272119150143?var=&hash=item3f5b90b63f

    Toi ei oo yhtään sellasta överikiiltävää materiaalia, eli näyttää suht luonnolliselta. Tollasen voi kyhää tosin hiustepidennyksistäkin niin saa 100% varmasti oikean sävyn :D Tosiaan toi teko-otsis on pelastanut mun hiukset, tulee aina aika-ajoin leikattua muuten otsatukka ja sitten kasvatettua se pois, mutta ton kun löysi niin elämä helpottuis sikana. Noita löytyy vielä enemmän eri sävyissä kun vähän selaa tarkemmin ebayta mut en nyt ite tähän hätään jaksanu katsoa tarkempaa sävyä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ebay.com/itm/Hot-Real-Thick-Straight-Bang-Clip-in-on-Fringe-Hair-Extensions-Humans-Hairpiece/381884052000

      Tällä myyjällä on ainakin paljon eri sävyisiä myynnissä :)

      Poista
    2. Ooo kiitos vinkeistä! Ei oo kyl pahanhintaset noi otsikset! Mulla on kahdet otsislisäkkeet Prisilalta, ja muutamis asukokonaisuuksissa ne onkin ollu käytössä. Tietty se on ollu vähän haastavaa niit käyttää kun ne on ihan tosi pitkiä! :o Siis tulee kunnolla silmille. Mut tosiaan mulla on kunnon ahdistukset mitä oman otsiksen kans tekee, kun tavallaan tykkään tästä otsiksettomasta lookista, tavallaan tykkäsin kun oli otsahiukset :D Pitää täs kattella mihin päätyy. Kiitos vielä kerran <3

      Poista
  10. Ihana mekko! Kelpaisi itsellenikkin, jos laskeutuisi yhtä kauniisti kuin sinulle. Koru tuo asuun kauniin yksityiskohdan johon heti kiinnitin huomiota. Kampauskin sopii sinulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä <3 Eiköhän tää sopis sullekin ihan täydellisesti :) <3 Kiitos paljon kehuista ^_^<3

      Poista
  11. Ihana mekko! Kelpaisi itsellenikkin, jos laskeutuisi yhtä kauniisti kuin sinulle. Koru tuo asuun kauniin yksityiskohdan johon heti kiinnitin huomiota. Kampauskin sopii sinulle hyvin!

    VastaaPoista
  12. Superkiva tuo neulemekkojuttu! Sun hiukset on ihanasti :) <3

    VastaaPoista
  13. Onpas kaunis neulemekko ja väriltäänkin niin syötävän suloinen!

    VastaaPoista
  14. Ihana asu! Itsekin olen nyt viikonloppuna keskittynyt kouluhommien sijaan ihan muihin juttuihin. Se tekee ihan hyvää ja sitten jaksaa taas paremmin! :)
    Tosi kiva postaus oli tämä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep älä muuta sano, tällaset rentoiluviikonloput on ihan virkistäviä :) Ja ihana et tykkäsit <3

      Poista
  15. IHANA ja niiin tyttömäinen kokonaisuus ❤️

    VastaaPoista
  16. Niin kauniilta näyttää nuo hiukset tolleen kiinni ja kiharrettuna! ite tulee harvoin kiharrettua kun on ponnarilla, mutta pitää kyllä taas testata kun näyttää niin kivalta c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihanasti sanottu! Ja suosittelen kokeilemaan, paljon mukavampi näin näillä pakkasilla kuin et ois auki :)

      Poista
  17. Oi miten ihanasti sun hiukset on ♥ Ja todella suloinen kokonaisuus, tuo neulemekko on todella mukava :) Itsellä kanssa hiusten sähköisyys ihan älytöntä ja hiukset auki näytän siltä, kun olisi sähköiskun saanut :D

    ♥:Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ <3 Ja joo siis raivostuttavaa, kun ois kiva pitää hiukset auki jne >_< Jotain antisähköistäjää pitäs olla!

      Poista
  18. Hui, oli varmasti kylmä kun kuvasitte! :D Mutta ihana asu, taas kerran! <3

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa oli ihan ok, toi on aika lämmin toi neule :D Kiitos <3

      Poista
  19. Aivan mielettömän ihana asu taas! Muhun niin iskee vaaleanpunainen<3 Ja hei mä oon kans monesti naureskellut kiinasta tilattujen vaatteiden materiaalia :'D Miten kuvassa näyttääkin aina niin erille koko tuote :P Mut toi näyttää tosi hyvälle kyl sulla eniveis, toivotaan et kestää pesuakin! :)

    VastaaPoista
  20. Aivan ihanat noi sun hiukset <3 Todella kauniisti laitettu :)

    VastaaPoista
  21. Ihana mekko! Ja vitsi mikä kampaus, aivan upea <3

    VastaaPoista
  22. Mun mielestäni tämä asukokonaisuus on niin ihanan tyttömäinen ja pirtsakka! Tuo sun kampauskin on niin upea! <3 Me likes *_*

    VastaaPoista
  23. Oikein söpö asu ja varsinkin noiden kenkien kanssa :) Saatoin hörähtää tuolle "ja nilkka myös"-kommentille, koska just tänään lipastelin perseelleni. Ehdin sanoa poikaystävälle, että täällä on liukasta kun jo hänen kädestään pitäen vedin pepulleni.

    VastaaPoista