sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Happy b-day Sofia!☆

Hejsan alla again! Eilen sain itseni irroitettua hetkeksi aikaa kouluhommien ihanasta maailmasta, ja lähdin viettämään Sofian syntymäpäiviä kaupungille. Oli ihan vain meidän kahden tapaaminen, käytiin syömässä ja ottamassa kuvia, jonka jälkeen menimme meille taas harrastamaan syvällisiä keskusteluja sekä saunomaan! Harmittaa, ettei minulla nyt ole niitä piilareita, tosin laitoin vähän aikaa sitten tilaukseen tulemaan uudet yksilöt. Sitten pääsen taas toteuttamaan tyyliäni ihan virallisesti. Nyt mennäänkin ihan suht casual-meiningillä. 
Meikkikuvaa! Ei tätä nyt gyaruksi voi sanoa, vaikka hiukset ja vaatetus sitä onkin. Oli muuten pitkästä aikaa ihan kamala ahdistus omasta ulkonäöstä, pyöräytin jopa itkut kun tuntui että mitä tahansa kaapista päälleni laitoin näytin leveältä ja lihavalta. Siksi päädyinkin suhteellisen rentoon asukokonaisuuteen... Noh, toivon että tämä nyt vain oli jotain stressin aiheuttamaa ohimenevää tuskaa.
Sofia and me. Sofia oli niin nättinä taas. Princess Melodyn mekko ja Himena-inspiroitunut meikki! En tosiaan malta odottaa että omat piilarini saapuvat postissa, että pääsen itsekin kokeilemaan uusia meikkejä.

Sitten itse päivän asuun. Kuten sanoinkin, kaikkien ahdistusteni kanssa en nyt mitään hirmu juhlavaa laittanut päälleni. Sovitin ensin MA*RSin mekkoja ja sitten Princess Melodyä ja kaikki vain tuntui ja näytti pahalta. Sitten päätin ottaa vain tuon vaaleanpunaisen topin, ja kasasin tällaisen asukokonaisuuden sen ympärille. Siitä on yli vuosi kun viimeksi olen tuota neuletta käyttänyt, en tajua miksi, sillä se oikeasti on omasta mielestäni ainakin todella nätti. Hame on uusia hankintoja (tai uusia ja uusia, ostin jo syyskuun alussa mutten ole käyttänyt sitä vielä).
Rusetti: Princess Melody, neule, hame, kengät: Yumetenbo, toppi: Gina Tricot
Ja itse synttärisankari Sofia! Astetta fiinimpänä meikään verrattuna :'D
Juhlan kunniaksi menimme siis ulos syömään. Sofia sai päättää ruokapaikan, ja koska ajatus oli "Halpaa ja hyvää", päätti Sofia dinnerimestaksi Johto-cafén. Oli oikein hyvää! Yritin ottaa todella taiteellisen ruokakuvan niinkuin kaikki true bloggaajat, mutta täytyy kyllä nyt sanoa, että ei tuo kuva kauhean herkullisen houkuttelevalta näytä :'D Mutta olkoot nyt täällä kun kerran kuvan otinkin. Hyvää se oli vaikka kuvasta ei näkyisi.
Pakko myös hehkuttaa vielä itsekin täällä, että katsokaa nyt miten ihanan laukun Sofia oli itselleen huutokaupasta voittanut! Jotain tuollaista itsekin tarvitsisin omaan elämääni. Laukku on siis Jesus Diamantelta, ja aivan täydellinen, Juuri sellainen basic-elementti, joka jokaisen kunnon himegyarun tulisi omistaa.
Ja vielä loppuun, jotta meidän salaatti-illallisemme ei olisi ollut liian terveellinen, kävimme hakemassa hiukan karkkeja lauantain kunniaksi. Juoruaminen kävi paljon helpommin näin kun oli teetä ja jotain märsyttävää kaverina. Ostin Sofialle synttärilahjaksi Théhuoneelta taateliteetä (Pyysin jotain hyvin erikoista, ja tätä minulle suositeltiin) sekä Punnitse&(älä)Säästästä banaanisuklaalevyn. Kuten alussa mainitsinkin, kuului meidän himegyaru-lifestyleiltaamme myös saunominen ja öisen Helsinkimaiseman ihailu. Itsellänihän ei kameraa saati kännykkää mukana ollut, Sofia laittoi omaan instagramiinsa kuvaa, jonka voi kurkata täältä jos kiinnostaa ^ _ ^ 
Pahoittelen jos teksti on hiukan tönkköä... Olen kirjoittanut viimeviikot ammatillisuustehtävää vammaistyöstä monta sivua, joten tosiaankin tämä kirjoittaminen alkaa tympimään. Onneksi sentään blogitekstissä ei tarvitse viitata lähteisiin!

12 kommenttia:

  1. Olit kyllä myös itekkin nättinä et äläs nyt!!11!!
    Oli ihanaa saunoa ja saada kunnon naurut :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täytyy kyl myöntää etten oo yhtä paljon ja aidosti nauranu piiiitkään aikaan <3 Kiitos kiitos seurasta ja tuuha toistekkii :D

      Poista
  2. Oikein siro tyttö olet kuules :) Mutta tuttuja nuo kun tuntuu, että näyttää kaikessa lihavalta. Niitä päiviä on jokaisella. Toivottavasti seuraava päivä oli jo parempi. Kauniit asut molemmilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmasti jokasella naisella on niit "herkkiä hetkiä" :D Josko toi nyt ois jääny toho yhteen kertaan vähään aikaan :3
      Ja kiitos paljon <3 ^w^

      Poista
  3. Your outfit looks so cute, especially your boots <3

    VastaaPoista
  4. Ei hele sie oot ollu taas sellasseena söppänänä liikenteessä! ♥ (Ja ruokakuvat on paine perseessä ottaa! Niist tulee aina sellassiita öööörgh syön mummovainaan aino-tossuja täs jotka on unohettu savusaunaa ja sitte äkkiä koira pulauttanu jorpakossa ja sitten tuotu verannelle kuivumaan..) Mutta söpöinä molemmat ja tuo neule on aivan ihana! ♥♥♥ (Lisää sydämiä? ♥♥♥)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi kiitos ^w^ Ja hei sydämii ei voi olla koskaan liikaa! <3<3<3<3 :D

      Poista
  5. Everyone looks so pretty! I love your outfit, and I agree with Kuro... Your boots are gorgeous!

    VastaaPoista
  6. Oi ihana toi neule! JA varsinki noi kengät tui :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos <3 Itteki tykkään, kengissä vaa se haaste et ne pitää yrittää pitää puhtaina, noi ku kurastuu ni se on sit siinä D::

      Poista