torstai 4. syyskuuta 2014

Liz Lisa outfit! Went to have some tea☆

Huhhuh mitä ryysistä tässä on ollutkaan! Olen asunut parin viikon sisään Vesannolla, sitten Suutarilassa ja nyt, vihdoin ja viimein, omassa kämpässä Kalliossa! Sunnuntaina kannoin tavarani tänne, ja viikon mittaan olen saanut tästä kodin näköisen. Nyt on kaikki valmista. Kuvapostausta on tiedossa pian, lupaan sen! Ihana juttu on myös se, että pääsen taas palaamaan aktiivisemman bloggaamisen pariin. Nyt on aikaa ja juttuakin. Koulu tietysti rouhaisee oman palasensa, mutten minä sielläkään 24/7 ole. 
Lauantaina sovittiin tapaaminen Sofian kanssa. Tarkoituksenamme oli mennä kakkugallerian kakkubuffettiin, mutta siellä oli niin pitkät jonot ettei sinne viitsinyt jäädä. Menimmekin sitten sushille ja sushin kautta The Ounceen. Kaiken kiireen keskellä oli mukavaa laittautuakin, kaivaa himestelyvermeitä. Kasasin aika simppelin asun, sillä suurin osa tavaroistani oli vielä muuttolaatikoissa. Tällainen tästä asusta tuli:
Dress, blouse: Liz Lisa, stockings: Cybershop, shoes: 2ndhand, bag: My Melody, necklace: Seppälä, headbow: La Pafait

Kävipä muuten sellainenkin juttu mitä ei ole minulle ikinä ennen käynyt ja säikäytti kyllä kunnolla. Odottelin Kampissa Sofiaa kello kahden aikaan, ja siinä Espoon bussipysäkin edessä tuli luokseni joku mies, ja tarttui kädestäni kiinni eikä päästänyt irti. Sitten hän tarrasi kiinni kasvoihinikin ja huusi jotain. Olin ihan paniikissa ja yritin rimpuilla irti. Onneksi mies päästi lopulta irti ja pääsin hivuttautumaan Tigeriin sisälle. Tosin olihan se ihan mukava huomata, että kukaan paikallaolijoista ei korvaansa lotkauttanut, vaikka näkivät tilanteen. Että joo-o apua saa kun sitä tarvitaan. Olen monta vuotta ollut enemmän vähemmän oudon näköisenä ja huutelu on tuttua juttua, se ei minua kauhistuta, mutta käsiksi käyminen menee jo reilusti rajan yli! Onneksi Sofia tuli melkein heti tapahtuman jälkeen ja olo oli taas turvallinen.

Sofian ihastuttava Cocolulu-asu!

Mukavaa päästä näkemään ystäviä! Nyt on tosiaan arki rauhoittumassa ja saan enemmän aikaa kaveritapaamisille sun muille. Terhi on huomenna tulossa tänne ensimmäisenä vieraana uudessa kotonani, ja sunnuntaina suuntaan kämppikseni ja Sofian kanssa Ikeaan pikkusäläostoksille. Paljon on vielä hankittavaa ja tilini huutaa jo hoosiannaa, mutta ei voi mitään, leivinpaperit ja putkenavaajat ei ilmaannu tyhjästä. Myönnän, olen nyt mennyt ja shopannut "turhakkeitakin" taas pitkästä aikaa, niistäkin sitten postailen myöhemmin. Nyt, ihanaa syksynalkua kaikille rakkahille <3


7 kommenttia:

  1. Hiuskorut ovat mielettömän ihanat <3 Sopii niin hyvin että muu asu on hillitympi kun hiuskoru ja hiuksesi on noin kauniisti laitetut.

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Ja hui, kauhean pelottava tuo välikohtaus Kampissa. Tosi inhottavaa, ettei kukaan ulkopuolinen reagoinut. Mullekin kävi vähän samalla tavalla Tikkurilassa keväällä, joku random mies tuli yhtäkkiä lyömään mua! Sellainen jättää kyllä olon aika säikyksi vähäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3

      Ja mitäää??? Ihan lyömään?? D: Kamalaa. Joo kyllä en ymmärrä miten jotkut ihmiset kokee ja luulee että saa tehdä ihan mitä lystää. Tosi inhottavaa :( Jaksamisia sulle ja toivokaamme ettei koskaan enää käy noin!

      Poista
  3. Aina kun nään noi sukkahousut sulla ni mietin et sulla on tommonen kissa tatuointi tuolla oikeessa jalassa XD Ei näyttäs ees pahalta kyllä ;)

    Ps. Alat näyttää jo terveemmältä! Tsemppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Tattoo tights nimel noita myytiinki :) Joku kissatatuointi on ollu suunnitteilla jo pidempään, mutta koska hinta ja koska en tiedä tarkalleen et millainen ja mihin, niin taitaapi jäädä :(

      Ja kiitti kiitti, nyt on painoindeksi jo reilustikin plussan puolella.

      Poista
  4. häiritsee nuo raot otsahiuksissa D:

    VastaaPoista