sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Helsinki Gyaru meetup!☆


Iloinen tyty ilmoittautuu! Ei ole oikeasti pitkilleen tuntunut siltä että meneepä kaikki asiat nyt ihan putkeen! Tosin minun tuurilla ei kauheasti kannata alkaa leveilemään, on huomattu että aina kun kauheasti kehuskelee hyvällä olemisella niin jotain paskaa tapahtuu. Joten jätetään tämä tähän, I'm feeling good! Asiaan vaikuttaa vahvasti uudet vaatteet ja ihanat ystävät ja tämä oma kämppä, joka alkaa olemaan ihan kondiksessa. 
Eilen oli siis gyarumiitti täällä Helsingissä. Olin tosi innoissani, sillä vihdoin ja viimein pääsin paikalle! Oli kyllä ihan hyvä juttu että koulu piti minut kiireisenä koko viikon, en ehtinyt stressaamaan mistään asuvalinnoista sun muista, pystyn jättämään päätöksenteon vasta perjantai-iltaan. Lisäksi sain käsiini perjantaina pari pakettia, josta toisessa oli mm. minun eilisen miittipäivän asuni!

Happy gal is here! It have been long time when I last time could have said that I'm really feeling good. I got new clothes, I have most wonderful friends and my home is finally ready. And yesterday, I was first time at Helsinki gyaru meetup! I am so happy that I could come, last times they have had those meetups I had work or something else that I couldn't come. And big thanks to my school which kept me busy last week, so I didn't have time to stress my outfits or anything. I decided what I wear on Friday, when I also got few packages. In another package was my dress I wore at meetup. 
Eikö olekin ihana mekko? *0* Tuo mekko on ollut wishlistilläni kauan, ja sainkin jonottaa sitä shopping serviceni kanssa peräti kolme kuukautta. Kerkesin jo välillä unohtaakin, että tuollainen mekko on tulossa. Odottaminen kyllä kannatti, on se vaan niin ihana, ja mahtuu vielä päällekin. Värjäsin myös hiukseni, joka sekin oli aika helvetillinen projekti. Yritin jättää Lorealille palautetta siitä, että paskan möivät, mutta eipä heillä näyttänyt palautesivuja olevan. Tosiaan jouduin käymään pienimuotoisen taistelun väripakettien kanssa. Eli aina se kallein väri ei ole se parhain. Mutta mutta, väri on nyt päässä, ja pääsin myös käyttämään uusia pidennyksiäni! Nuo lisäkkeet ovat olleet kaapissani oikeasti joulusta saakka, en vain ole raaskinut/muistanut/voinut käyttää niitä. Nyt ne pääsivät päivänvaloon ja tykkään niistä kovasti.

Isn't that dress cute *0* It was love at first sight when I saw the dress at MA*RS webpage. I had to wait it with my shopping service around three months, but it totally was worth of it! I also dyed my hair. It was kinda project to do that, and I tried to left some feedback for Loreal, but they don't have Finnish feedback page at all.... And because of my new haircolour, I could finally use my new hair extensions. I really liked those. 

Sofia tuli luokseni ennen miittiä, josta sitten yhdessä suuntasimme pienen ratikkaseikkailun jälkeen (osaan oikeasti kulkea Helsingissä, mutta ratikoita minä vihaan. Niissä eksyy aina ja varmasti...) pääsimme Kamppiin, jossa istuimma Johdossa jutustelemassa. Oli mukavan kokoinen ja söpön näköinen porukka kasassa, jokseenkin erotetut sohvat ja pöydät hiukan haittasivat juttelua ja ns. ryhmäytymistä. 

Sofia came to my place where we went to the Kamppi, where the meetup was kept. We had nice looking and nice amount of cute gals who came. Even tho the different tables made conversation little bit difficult. 
Our whole group!

Minä ja ihanainen Laura! Hän on kokenut huisin muodonmuutoksen himeprinsessasta cooliksi rokkugyaruksi! Upea asu ja ihana tyyli!
Meikäläinen med tukkajumala Salla! Oli mukavaa nähdä häntäkin, kun livenä emme ole ennen tavanneet.
Oli kyllä mahtavaa nähdä paljon ihmisiä, olisin halunnut yhteiskuvaan useammankin kanssa mutta enpähän tietenkään kehdannut ruveta kyselemään, ja sitten rupesikin jo aika loppumaan, kun piti palailla takaisin kotiin(Saunavuoro 4ever!). Toivottavasti pian olisi taas uusi miitti, ja jos ei miittinkiä rupea näkymään niin otan ja järjestän itse :'D

It really was a great meetup. I met lots of nice persons and I'm sad that I didn't take more pictures with other gyaru girls. Then I ran out of time and I needed to come back to my apartment (sauna times 4ever!). I hope there will be another meetup soon, and if there doesn't come I organize one myself :'D
 Dress: MA*RS, hairbow: Chocomint, necklace: Creepsville666, shoes: Spirit Store

18 kommenttia:

  1. Todella kauniina olet olut miitissä ja mekko on todella kaunis! Odottmisen arvoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Mekko on tosiaa ihana, meinas vaa usko ja toivo mennä siin kolmen kuukauden aikana :'D

      Poista
  2. Ihana mekko ja vaikuttaa ihan huikeelta miitiltä! :-)

    ilonasusanna.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Oli miitti joo tosi mukava, en kyl kadu et lähin :D

      Poista
  3. Todella sievä asukokonaisuus!
    Olisi kiva kuulla miten paranemisprosessisi on edistynyt. Ainakin uusimmista kuvista huomaa että muutosta on tapahtunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliks tää luettavissa nii et "hehheh rupee huomaan että on alkanu ruoka maistumaan"?
      En mä tiedä jaksanko enää paranemisestani kirjoitella, ahistaa vaan niin kaikki että ei kiinnostas oikee julkisesti toitottaa omaa loputonta ruokahalua ja pulleutumista. En nyt suoraan sano etten postaa mut en nyt tiedä onko musta siihen enää.

      Poista
    2. Mun mielestä oot yhtä laiha kuin ennenkin.

      Poista
    3. Kiitti, mut kyl se ihan oikeesti totta on et oon mä isontunu :D :3 Ihme ristiriitasuhtautuminen tähä kaikkee mulla...

      Poista
    4. Toivottavasti en loukannut sinua kommentillani. Minusta on hienoa huomata että muutosta on tapahtunut ja, että ruoka maistuu koska sehän on vain merkki paremmasta. Jossain vaiheessa taisit valitella kun kukaan ei kommentoi että edistystä olisi tapahtunut, mutta viime aikoina se on alkanut näkyä. Näytät oikeasti paljon paremmalta ja terveeltä.

      t: Eka anonyymi

      Poista
    5. Kiitos! Bloggailun haittapuolia on se et sitä skeptistyy ihan kaikkeen, kivatkin kommentit ottaa vittuiluna. Kiitos paljon kommentistasi, ja pahoittelut täältäpäin :) :D

      Poista
  4. Aww cutieee ~ ! Ny mie tiiän mitä annan sulle syndelahjaks mwuahaha peeäs, ihanan väriset siun hiukses!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos kiitos, itse oot vaa cutie ;w; Ja kiitti, toi hiusväri on oikeesti ny vähä eri ku mitä kuvittelin mut kiva kuulla et näyttää silti asialliselta :)

      Poista
  5. Äääapua, kaukana olen vielä tukkajumaluudesta :'D Mutta kiitos paljon tästä tittelistä, olen otettu!
    Toivottavasti ensi kerralla kerkeät miittailemaan pidempäänkin! ^^ Oli kiva tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on toi sun luomus kyl sen verran upea ilmestys et vähintä mitä siit voi sanoo! :D Ja tosiaanki oli kiva nähdä <3

      Poista
  6. Eikä! Aivan ihana mekko!
    Myydäänkö noita enää marsilla? Koska ihastuin aivan täysin tuohon( ;; _ ;;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun mielestä :( Se kyl meni aika kuumille kiville :/ Siks jouduin omaaki oottaa iha turhanki pitkää D::

      Poista
  7. Ihania hameita ja asuja! Ja ihana sinä :)
    Itsekkin muutama vuosi taaksepäin japani piireissä pörräilin, mutta sitten se loppui kun kiinnostus katosi. Edelleenkin katselen kaihoten lolita tyylistä pukeutumista ja tykkään tyylistä muutenkin. Oon muuten itsekkin kokenut anoreksian ja toivon että oot päässyt siitä pikkuhiljaa eroon. Pitkä tiehän se on, mutta pienin askelin on hyvä edetä :-)
    Www.do-what-you-really-love.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi voi kiitos kiitos <3 Joo ja niihä siin välillä käy et innostus lopahtaa, vähä sama homma meikälläki :) Sillon tällön kyl lolitan suhteen se into palaa ja tulee vetästyy iha kunnon asu päälle :D

      Poista