tiistai 25. maaliskuuta 2014

I visited flea market☆

Jatkan ostosaiheisella postauksella. Minulla oli (taas vaihteeksi) käynti sairaalassa, ja siinä bussikyytiä takaisin odotellessani kiertelin kauppoja, pakkohan sitä aikaa oli jotenkin tappaa. Meninkin sitten kirpparille, totta kai! Kirppisten kiertely on kyllä yksi lempiharrastuksistani, ja tällä kertaa kierros Citypörssissä olikin varsin antoisa. Löysin paljon muutakin ostettavaa, kuten Nintendogs-pelin ja kasan vaatteita ja halpoja Lady Gagan levyjä, mutta koska rajallinen budjetti päätin ottaa vain ehdottomat suosikkini mukaan kotiin.

I continue with shopping themed postings. I had to go (again) to the hospital, so at the same trip I visited some shops. I went to the flea market, of course. Visiting flea markets is absolutely one of my favourite hobbies nowdays, and this time I found much great stuff! Well, I don't have big budjet, so I had to take only the most "important" stuff. I found plenty of Lady Gagas CDs, Nintendogs game and lots of clothes, but I had to left those at the flea market.
Gina Tricotin vaalea neule, Täydellisten naisten neloskausi, The Sims 2 - kauppa auki, My Little Pony-muki sekä aivan ihastuttavat kengät. En yleensä mainitse ostosten hintoja, mutta nyt on pakko kehaista että kaiken tämän sain hintaan 7€! Eli ei tosiaankaan paljoa. Nuo kengät varsinkin ovat ihan unelmien täyttymys, tuollaisia kenkiä olen metsästänytkin, ja nyt ne löytyi kirpparilta ihan naurettavan halvalla. Onhan noissa aika paljon käytön jälkiä, ja korot ovat hiukan kärsineet mutta käyttöön ne minullakin tulee.

Gina Tricots knit, The Desperate housewives season 4, The Sims 2 - Open the buisness, My Little Pony-mug and such a lovely pair of shoes. I usually don't mention the price of my shoppings, but now I have to say that I paid only 7€ of all of this. So not very much. Those shoes were really a bargain, I have been looking for that kind of shoes, and now I found those from flea market! There is kinda much sings of use in those shoes, but well, they are meant to be used. 

Better picture of a MLP mug. It is really cute, I don't think that I will use this, but it is so cute for a decoration.
Koska aikaa oli paljon, käväisin monissa muissakin kaupoissa. Sokoksella oli jotkut ihme tarjouspäivät, ja menin sitten penkomaan josko sieltäkin tarttuisi löytöjä matkaan. Löysin aivan unelmien astiaston, nimittäin Pip home-tuotteita. Olen ihastellut niitä astioita jo pitkään, mutten tiennyt malliston nimeä, saati mistä niitä löytäisi. Ihan innoissani sitten ihailin kaikkia niitä nättejä, ja aivan helvetin kalliita, astioita ja pyyheliinoja ja tyynyjä. En pystynyt vastustamaan, ja ostin suloisimman teemukin ikinä!

Because I had plenty of time, I visited many stores. In Sokos there was some kind of sale, and I went there to see if I found something. And I found! There was whole wall full of Pip home- stuff, and I love that series. I couldn't resist and I bought the cutiest cup ever!
Isn't it cute! I love pink, flowers and birds, so this is absolutely perfect! I will surely buy more things from Pip home!
Ajattelin tässä piakkoin tehdä taas postausta kuulumisistani. Sairaudesta kirjoittaminen on jotenkin vain jäänyt, samoin kuin muutkin "arkisemmat asiat". Anoreksia on ollut nyt vähän sivuummalla, ja kun se on ollut pinnalla, olo on ollut niin kamala etten ole tahtonut kirjoittaa/puhua siitä yhtään mitään. Näin nyt etukäteen voin tiivistää että minulle menee hyvin. Kirjoittelen kuitenkin enemmän teille tässä lähipäivinä, sillä elämässäni on tapahtunut ja tapahtumassa niin paljon kaikenlaista, joista voisi olla ihan mukavaa kertoakin. Toivottavasti kuitenkin tällaiset pinnallisemmatkin postaukset ovat mieleenne ^w^


18 kommenttia:

  1. Aika muikeita löytöjä! :D
    Joskus kyllä tekee tosi edukkaita löytöjä, etenkin sillon kun ei etsi mitään. Ihanat nuo kengät! <3

    Tykkään niin noista pip home-sarjoista, haluisin sellaisen iison astiaston kyseiseltä merkiltä, tosin tähän mennessä on yksi kukkakuvioinen kulho, josta muuten syön tosi usein ruokaa. ^__^

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se onki et ku kirppikselle menee sillonku ei oikee oo aikaa/rahaa/tarvetta millekää ni sit puol maapalloa kävelee siellä vastaan :D Mut sitku jtn oikeesti tarttee/etsii ni silloin juuri ei löydy mitään...

      Tuo Pip Home tosiaan on ihana sarja, tahdon niiltä mm. kaiken! :D Harmi kun tuolla sarjalla on hintaakin :(

      Poista
  2. Kengät ovat kyllä löytö. Asukuvia sitten kun johonkin kokonaisuuteen mukaan pääsevät. Oi nyt on minutkin koukutettu tuohon pip sarjaan < 3 Aivan ihana, blogistasi löytyy usein näitä söpöjä juttuja joihin minä ihastun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiihana kommentti, kiitos <3 Joo yritin itseasiassa ottaa asukuvaa missä mulla oli noi kengät, mutta duh ei ollut kokovartalopeiliä ja iPhone päätti taas toimia niin valitettavasti kuvat jäävät tälläkertaa D:

      Poista
  3. Ihania juttuja oot löytänyt! ♥

    ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Oon haaveillut tuollaisista broque kengistä ties kuinka kauan! Täkäläiset kirpparit ovat vain maksullisia kaatopaikkoja /:

    http://pauliinannn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis, monet kirpparit on ihan kälysiä paikkoja, Viitasaarenkin kirpparit on päättömiä barbeja täynnä DX Mutta kyllä niistäkin aina välillä jtn löytää :)

      Poista
  5. Ihania ostoksia, varsinkin noi kengät! :)

    http://www.bySarina.com

    VastaaPoista
  6. Kannattaa käyttää kenkiä suutarilla, voi ainakin korjata koroista sen "pohjapalan."
    Ihana teeastia ja asetti *___*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää, koska toi korkolappu (vai mikälie) on lähössä irti ihan hetkenä minä hyvänsä D:

      Pip Home <3

      Poista
  7. Oh my, noi kengät on täydelliset! Ja Pip studion astioita löytyy minultakin, juuri noi lintukuvioiset on kauneimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, rakastan lintuprinttiä! Itseasiassa mulla on tuo sama lintuprintti tietsikan taustakuvanakin :))

      Poista
  8. Ihania ostoksia, varsinkin noi kengät!
    Toi Pip home-sarja on niin ihana, itekin ostin pari viikkoo sitten semmosen sinisen mukin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosta pip-sarjasta ehk iteki eniten sinisenä, ainoo vaa et haluun noi sisustuselementeiks kans ja mullei oo sinistä oikee mitään ; A ; Ehkä kun oon rikas ja hamstrannu koko sarjan jo vaaleanpunaisena voin siirtyä ja ostaa kaikki sinisinä... :D

      Poista
  9. Awww. Yli sulonen tuo my little pony muki :3 Ja niin kaunis tuu teekuppikin!

    VastaaPoista