maanantai 3. syyskuuta 2018

Blue and pink

Moikka! Ihan uusi ihastus itselläni on ollut sininen. Kyllä, sähkönsininen. En oikein ole keksinyt miten saisin sinistä lisättyä tyyliini/vaatekaappiini fiksusti, mutta yksi hankinta joka todellakin tuli tänä hellekesänä käyttöön oli tämä sähkönsininen kolttu jonka tilasin nelly.comin alennuksista. Blogitauon aikana minusta on muodostunut todella mukavuudenhaluinen pukeutuja. Ehkä kun ne tietynlaiset paineet bloggaamisen lopettamisen myötä hävisivät, hävisi se pakko pukeutua epämiellyttävyyksiin. Nyt kaikki true fashionistat sulkekaa silmänne ja lopettakaa lukeminen, mutta lempimatskuja pukeutumisessani ovat ehdottomasti trikoot ja kaikki muut joustavat materiaalit, mitä tämäkin mekko edustaa! 

 Mekko: Nelly.com, kengät: Cosmoparis, laukku: Chanel
Nämä asukuvat tuli napsittua Berliinissä, jossa nyt on tullut vietettyä taas aikaa. Huhhuh, meidän Berliinin kämppä kaipaisi remonttia, ja tässä onkin nyt sitten päänvaivaa miten saadaan sumplittua tekemiset kun ei oikein työkuviot (ja kissa!!) salli mitään usean kuukauden remppailua Saksan puolella :D Ja täytyy sanoa ettei kumpikaan, minä enkä mies, ole mitään remppailuintoilijoita, että edes mikään remonttiurakka inspiroisi. Mutta eipä sitä kuitenkaan voi oikein kenellekään delegoida moista urakkaa. Oh well, ehkä me vaan lykkäillään pakollista pahaa eteenpäin!

Mutta täytyypä vielä sanoa, että Berliini on yksi lempparipaikkoja. Sinne on aina niin mukava mennä vuodenajasta riippumatta, ja nyt viimekerralla vuokrattiin taas auto koko ajaksi, joten oli helpohkoa liikkua oman mielensä mukaan ja lentokentälle meno ei ole niin tuskaa mitä se usein on (paitsi nyt tällä reissulla automatkailua rassasi parkkipaikattomuus. Ollaan aina saatu meidän kämpän edestä hyvin autopaikka, nyt niitä ei löytynyt etsimälläkään ja keskustassakin jopa sikakalliit parkkihallit olivat ääriään myöten täynnä!). Pakko antaa suositus easyJetille jolla ollaan lennetty nyt viimekerrat Finnairin lentojen ollessa todella kalliita. Käsimatkatavaran määrä on rajattu, mutta hintoihin nähden todella ymmärrettävää, ettei cabiiniin nyt saakaan muuttokuormaa ottaa mukanaan. 

Iskeekö teihin sähkönsininen väri vaatetuksessa?

11 kommenttia:

  1. Jee, olet palannut blogin pariin! Huomasin vasta nyt. :D Täytyy sanoa, että vaikka käytän välillä paljonkin aikaa tubessa, en näe, miten video voisi ikinä täysin korvata tekstiä ja kuvaa. Katselen videoita yleensä aika puolisilmällä ja ohimennen, kun puuhaan samalla jotain muuta, mutta kun haluan oikeasti tietää tai nähdä jotain kivaa, en millään jaksaisi odotella, että ne "tiedonmuruset" tulevat vastaan siellä videolla - tekstiä ja kuvia on paljon helpompi plärätä ja etsiä joukosta ne kiinnostavimmat kohdat. Tämän takia koen videot vähän turhauttaviksi. Siksi myös luen blogeja mieluummin kuin seuraan tubea, haha. :D

    Kiva mekko. Sininen ei lukeudu suosikkiväreihini, mutta sulle se sopii. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlainen youtuben kuluttaja täälläkin! Yleensä jos piirrän/syön ni laitan taustalle pyörimään jotain vlogeja tai muita, mut harvemmin keskityn niihin samalla tavalla kuin blogiteksteihin. Ja ihana kuulla et oli kiva huomata mun blogin taas auenneen <3 Ja kiitos <3

      Poista
  2. Ihana, todella ihana <3 Mä oon joskus käyttänyt sähäkän sinistä paljonkin pukeutumisessa ja keväästä asti mulla on ollut eräs mekko odottelemassa tuolla syksyä, kun haluan kasata kokonaisuuden sen ympärille nimenomaan just näin syksysellä 8) Iskee siis ehdottomasti sähkönsininen, käy jotenkin kivasti loppu kesään ja syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Voin jotenkin kuvitella et sähkänsininen sopii sulle ihan täydellisesti!

      Poista
  3. Ai vitsi miten makeasti toi sininen pukee sua, vielä kun on toi ripaus pinkkiä mukana! Tosi ihanan näköinen, toivottavasti nähdään jatkossakin väriä sun päällä, vaikka syksy tekeekin tuloaan. :D

    VastaaPoista
  4. En päässyt blogiisi pitkään aikaan ja luulin,että se on vaan laitettu salaiseksi ja mua harmitti tosi paljon.Kiva ,kun olet takaisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä suljin mun koko blogin :) Nyt sitten kun aika on kypsä niin päätin et aloitan taas tän harrastuksen <3

      Poista
  5. Niin pirteä yhdistelmä. Laukun pinkki sävy on just sopiva tuohon mekon sävyyn. Vaaleampi laukku voisi jäädä vahvan sinisen jalkoihin mutta tuolle sävylle ei käy niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos ihanuus kauniista kommentistasi <3 Kiva kuulla et sävyt mätsää *_* <3

      Poista
  6. I simply couldn't depart your site prior to
    suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests?
    Is goinna be again incessantly to inspect new posts

    VastaaPoista