perjantai 26. elokuuta 2016

*:・゚✧Casual by ADIDAS✧・゚:*

Myönnettäköön, että tilasin ihan ihkaensimmäistä kertaa ikinä Zalandolta mitään, ja nopeasti paketti tulikin! Zalando on ollut niitä nettikauppoja, joissa ei mielestäni ole koskaan mitään edullista, ja vaatteet nyt vaan on täysin out of my taste. Eli siis suomeksi sanottuna en ole Zalandolta koskaan mitään löytänyt etsimälläkään. Nyt kuitenkin, päätin satsata perusvaatteisiin. Kuten kengissäkin, on minulla vaatekaapinkin puolella helposti vain juhlavaatteita ja sitten sellaisia römppäkamppeita joita ei ihmisten ilmoille kehtaa laittaa. Muutoksen aika, ja tilailin muutamat vaatteet joita sitten voi koulussa ja ei-niin-laittautuneessa arkipukeutumisessa käyttää. Ja nämä vaatteet ovat by Adidas, joka on sekin aika ei-minua. Kuitenkin tykästyin yksinkertaisuuteen, monipuolisuuteen ja helppouteen, sekä ennenkaikkea mukavuuteen! Tilasin myös tuollaisen hennon vaaleanpunaisen hupparin, mutta sitä en nyt tähän esittelypostaukseen kuvannut. 
Ensimmäisenä ihan perus t-paita logolla. Valkoisia ja siistejä t-paitoja olen metsästänyt nyt urakalla, sillä koulutyylini koostuu sellaisista ihmeellisyyksistä kuin leggingsit tai musta hame + t-paita. Aamulla ei vaan jaksa kasata mitään spessua, varsinkin kun koulumatka on nykyisin sen 40 minuuttia. 

Sitten ihan perus mekko. Näyttää tällä tavalla lattialle levitettynä vain XXXXL kokoiselta t-paidalta, mutta mekko tämä on :D Jos olisin tiennyt, että tämä on näin löysä malli, olisin tilannut kokoa 32, tämä 34:sen sijaan, sillä tämä tosiaan on iso. Tarkoituskin tässä on olla löysä eikä niinkään tyköistuva, mutta suosittelen kyllä ottamaan kokoa pienemmän mitä normaalisti käyttää, jos tätä samaista meinaa tilailla. Muuten tämä vaikutti ihan superihanalta ja pääsee käyttöön heti! Perusmekot ovat niitä vaatekaapin kulmakiviä: Kun ei todellakaan jaksa edes etsiä mätsäävää ylä- ja alaosaa, niin mekko päälle ja menoksi. Nyt vielä toistaiseksi on sen verran lämmintäkin että ilman sukkahousujakin tuolla pystyy viillettämään. 
Paketissa oli myös perus leggingsit. Kaikissa muissa mustissa leggareissa on minulla joku tympeähkö iskulause sivussa, ja siksei ne mene ihan arkiasuissa suoranaisesti. Päätin tilata tällaiset, ja onneksi tilasinkin kun nämä ovat niin mukavat päälläkin! Näiden ympärillekin saa sitten kasattua paremmin asukokonaisuutta jos toistakin, kun eivät automaattisesti heti lenkkivaatteilta näytä. 

Vähän erilaisempia ostoksia tällä kertaa siis. Kokojen kanssa nyt oli vähän päänvaivaa, ajattelin että adidas sporttimerkkinä on ihan superpieniä kokoja valmistava, ja esimerkiksi leggingsit ovat vähän löysähköt (tietty parempi niin kuin että änkeisi liian pieniin ja sitten paistaisi pikkarit läpi ja olo olisi tukalaa) sekä mekko oli aikas iso. Kuitenkin niin isoa haittaa ei hitusen isoista vaatteista ole että palauttamaan lähtisin, Tykkäilin kovasti, ja heti tuli mieleen millaisia asukokonaisuuksia näistä aikaiseksi saisi, joten pian onkin asukuvapostauksia taas edessäpäin <3 

33 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Toi mekko on kul supermukava, ihana päällä <3 Suosittelen kyl!

      Poista
  2. Just vähä aika sitten himoitsin tuota mustaa mekkoa omassa blogissa kollaasipostauksessa kun se on vaan niiiin ihana!<3 Hankintalistalla on itsellänikin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyl ihan supermukava, tuut tykkää kyl ihan varmasti, et kannattaa tilaa :)

      Poista
  3. Adidaksella koot vaihtelee kyllä tosi paljon! Niissä sellaisissa takeissa missä vetskari ja logo selässä on tosi pienet koot (tai ainakin ennen oli!) ja sitten taas t-paidoissa vähän reilummat :)
    Kivoja ostoksia oot kyllä tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh! Hyvä tietää, kiitos tästä infosta. Nää nimittäin kaikki oli aika isoja, mutten uskaltanut ottaa sitä pienintä kokoa kun kuitenkin just oletin sporttimerkkien olevan tosi... niukkoja. Mut jatkoa varten tää on hyvä info :)

      Ja kiva kuulla et tykkäsit <3

      Poista
  4. Oi tosikivoja kaikki! Itsekin kaipaisi juurituollaisia perus vaatteita! Oon tuota Adidaksen mekkoo monesti silmäilyt mutta en vielä ole tilannut kiva siis tietää jostilaa että on reilua kokoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa ottaa ainakin kokoa pienempi mitä ite oikeesti on, niin et saa jäätään ylikokoista :) Mut voin suositella, itseasias täl hetkellä tää mekko päällä täällä oon ja tykkään! (Y) Kiva et pidit näistä ostoksista <3

      Poista
  5. Mun täytyy tunnustaa, että olin pitkään vannoutunut t-paita vihaaja. Perus trikoiset t-paidat oli tylsintä mitä tiesin, mutta kun joskus herätys työaamuna pirisi neljältä tai edessä oli pitkä lento, aloin kaivata jotain helppoa ja sievää. Ostin pitkän löysän vaaleanpunaisen t-paidan ja totesin sen yhdeksi vuoden parhaimmista ostoksista. Löysin vihdoin t-paitataivaan ;-; ps mun täytyy nähdä toi huppari, ostin itsekin hempeän vaaleanpunaisen söpshupparin niin voidaan olla tekstiili, jos ei ihan kaksoset, niin ystävät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SALLIII NOUUUUU :D No ei siis, en mäkää tykänny, varsinkin joku adidas meh. Ja t-paidat on niiin kiireaamun pelastajavaate, ja itellä ainakin läskiahdistuksien turvavaate. Ja joo vertaillaan ihmees meijä huppareita ;D Kyl toi päällä jotain asukuvia on tulossa!:)

      Poista
  6. Tätä postausta lukiessa tuli kyllä sellanen fiilis, että pitäisköhän itsekin panostaa hieman laadukkaisiin perusvaatteisiin. Esimerkiki tuo adidaksen t-paita sopisi niin monien housujen kanssa yhdistettäväksi, että huh! Ja hei, pistähän joskus tuo mekko päällä asukuvia blogiin? Näyttää varmasti upealta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niin monikäyttöisiä! :) Ja mekosta tulossa asukuvia soon ;) Tää on kyl tosi kiva :) Ja kannattaa laadukkaisiin vaatteisiin satsata, kestäävät sitten pidempään (ainakin oletetusti :D ).

      Poista
  7. Perusvaatteita ei ole ikinä liikaa! T-paidat on siitä mahtavia, että sama paita käy kotona loikoillessa sekä kaupunki kierroksella jos ei jaksa panostaa.
    Valkoinen mustillä yksityiskohdilla on parhautta!
    Ihania ostoksia, en malta odottaa näkeväni näitä käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos ihanainen <3 Pian onkin asukuvia tulossa :)

      Poista
  8. Kiitos inspiraatiosta! Välillä mietin jos antais joskus tavallisille t-paidoille mahdollisuuden... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä :) T-paidat on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi monipuolisia. Ja kiitos itsellesi, kiva et tää toimi inspona ^_^

      Poista
  9. Oi ihania! mulle kanssa tollainen mekko! <3

    VastaaPoista
  10. Ihania perus vaatteita! Tosiasiassa enitenhän niitä perus-arkivaatteita tarvitsee, mutta silti kaapit tuntuvat helposti pursuavan kaikkea juhlavaa ja ei niin käytännöllistä.
    Paljonko tuo mekko zalandolla maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no niiin sama juttu täällä :D et on sitä ihan kämästä vaatetta ja sit hienompaa, jotka vaatii selkeesti laittautumista. TOi mekko oli zalandolla 30€:)

      Poista
  11. Kivoja perusvaatteita, toivottavasti myös hyvälaatuisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäät, ja toivotaan et ovat hintansa väärtejä myös laadullisesti :D

      Poista
  12. Voiii ihania noi kaikki! Etenkin toi mekko, ois täydellinen huonojen aamujen pelastaja :'D joskus kun ei meinaa millään löytyä mitään helppoa puettavaa... kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Toi mekko olikin se mielessä ostettu, että kun ei vaan keksi mitään muuta niin tuon kun kiskaisee päälle niin ongelma on ratkaistu : ) Ja ihanaa vknloppua sinnekin <3

      Poista
  13. Adidaksen paidat ja muutenkin vaatteet ovat tosi kivat :) Kiva että noi paidat on niin yksinkertaisen siistejä :) Voisi kanssa tilailla kun tulee palkkapäivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jooo suosittelen! :D Mut ota kokoa pienempää kun mitä normisti käytät, niin ei tule telttavaatteita :D

      Poista
  14. Adidaksen vaatteet on kyllä ihania <3 just itseasiassa kirjoitinkin niistä uusimpaan postaukseen :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi että hoksasinkin just :D Aika hauskaa et oon kerrankin ajan hermolla :'D

      Poista
  15. Adidaksen jotkut vähän erikoisemmilla kuvioilla varustetut takit on kyllä parasta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on aivan ihania <3 Oon kans muutamien päällä ihastellut niitä :) <3

      Poista
  16. Tommoset pitkät t-paita-tunikat on kyllä niin helppoja arkivaatteita! Ostin kans just viikonloppuna yhden! :)

    VastaaPoista
  17. On kyllä vähän erilaisia vaatteita, mitä sun blogissa yleensä näkee! Tosi ihania nää kaikki kyllä ♡ Ja uusimman postauksen asukuvissa toi mekko on ihan älyttömän kiva!

    VastaaPoista
  18. Tekis niin mieli hankkia samanlainen mekko!:) Tuollainen olisi hyvä kotivaate tai sitten vaatekriisien pelastaja :D

    VastaaPoista