keskiviikko 8. marraskuuta 2017

*:・゚✧Miami: First shots✧・゚:*





Noniin, ensimmäiset maistiaiset reissukuvista. Tässä siis ensimmäisen päivän tunnelmia Miamista. Tällä(kin) reissulla kävi niin, että kamera oli jemmassa suurimman osan matkasta, ja suurin osa kuvista tallentui kännykkään. Nyt alankin nappailemaan kuvia talteen kännykästä, että saan tehtyä postaukset kokonaisina, eikä tällaisia pikku rääpäisyjä vaan.

Eli siis, tulimme Miamiin, jossa yövyimme Sheratonissa yön yli (Karsea hotelli, ei oikein voi suositella. Uima-allas oli kyllä kiva, mutta siihenpä ne hyvät sanaset jäävätkin), josta seuraavana aamuna suuntasimme Port of Miamia kohti ja hyppäsimme laivaan, joka risteili Bahamalle. 

15 kommenttia:

  1. Ah noi drinkit näyttä niin ihanilta! Tuntuiko, että sielä näkyisi yhtään enää tähän aikaan ne menneet hirmumyrskyt näkyisi katukuvissa, kun tuntuu että kuvien perusteella olisi selvitty siitä ajasta jo?

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi näyttää ihanilta, mut olivat pahoja :D TOi rae tos ei oo sokrua, vaan suolaa, ja tequilaa oli lorautettu tuohon ihan urakalla, et todellakin sen maistoi :D Tequila ei oo ees mitään omaa lempparia, niin huh! Mut kivat kuvat sai, nätin väristähän toi on :D

      Ja ei näkynyt ihme kyllä. Turismillahan noi paikat elää niin varmaan on ollut aika kiire siivota noi mestat "turistiystävällisiksi" : /

      Poista
    2. Ei kyllä toi teguila drinkki olisi omaan mieleen välttämättä.. :D Niin ja tää syksy onkin Miamin parasta turistiaikaa, niin on varmasti ne rantapaikat jo siivottu todella nopeasti. Toivottavasti kaikki olisi paikallisilla kunnossa tommosessa mestassa myös! :)

      Poista
    3. No joo! Samaa toivon! Ja joo kyl toi oli sen verta ärpäkkä juoma et ei toiste tartte tilaa :D

      Poista
  2. Upee toi pinkki mekko!! 😍 mut mitä vikaa oli Sheratonissa, nimimerkillä Miamin reissua katselemassa ebookersista...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi pinkki mekko oli kyl ihan nappiostos tätä reissua varten! Ja siis, maksettiin enempi että oltais saatu kattohuoneisto city viewillä, mutta saatiin sitten neloskerroksesta kämäinen pikkuhuone, josta näkymä parkkipaikalle... Ja ei rahoja takaisin eikä mitään korvauksia, pelkästään olankohautukset ettei asialle nyt vaan voi mitään kun hotelli on täynnä (vaikka nimenomaan oltiin varattu se hieno huone ja maksettu etukäteen, en tajua miten se ollaan voitu bookata sitten kahdelle päälekäin. Eikä varauksessa ollut mitään pikku pylpyrää siitä että saattaisi käydä niin ettei huone ole saatavilla). Huone oli siis pieni, muuten ihan ok, mutta katto vuoti, ja vettä lorotti eteisen lattialle D:

      Kaikenkaikkiaan vähän rähjäinen kokemus, hotellin käytävät olivat repsallaan ja rikki ja tosi epäsiistin oloista. Mutta allas oli kiva plussa.

      Toivottavasti joku kiva hotelli löytyy teille! Mä en ainakaan voi suositella valitettavasti tätä Sheratonia :(

      Poista
  3. Oih, ihania lomakuvia. :) Tällaisia katsellessa tekisi mieli taas buukata Miamin matka. Millä laivalla risteilitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja laiva oli Royal Caribbeanin Enchantment of the seas :)

      Poista
  4. Tuo sun mekko on niin ihana <3 Sopii täydellisesti tuonne!

    VastaaPoista
  5. Vau kuin ihanat maisemat! Tosi nätti matkakohde *.*

    VastaaPoista
  6. Eläää, ihanaa!! Miami on ollut mun haaveissa heti New Yorkin jälkeen, kun Nyci tuli koettua niin oon haaveillut valtavasti Miamista. Moni siellä käynyt kyllä on sanonut pettyneensä kyseiseen kohteeseen mutta mun mielestä tuo näyttää ihan unelmien täyttymykseltä:D Harmi että hotelli ei miellyttänyt!:< Lisää reissupousteja kiitos;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin nyt on lisää kuvia! Mulle Miami oli vähän... Inhottava kokemus, kirjotinkin tossa uusimmassa postauksessa enempi. Siis kaunistahan siel oli ja just tollast ihanaa luksusta, mut sit siinä oli se kääntöpuolensa.
      Reissupostauksia täs ahkerasti muokkailen ^_^ Ihana kuulla et niit odotetaan!

      Poista
  7. Niin upeita kuvia ja ihana sinä! <3 Tuo mekko näyttää todella ihanalta sun päällä *_*

    Olisi kyllä ihanaa päästä jonnekin noin lämpimään... Alkaa tämä Suomen masentava syys-/talvisää käydä oikein kunnolla hermoille... Tulisi nyt edes kunnolla lunta niin maisemat olisivat täälläkin kivat! Eivät kyllä ihan noin kivat kuin näissä kuvissa, mutta kuitenkin! Harmi kuulla, että petyitte teidän hotelliinne :(

    VastaaPoista