keskiviikko 22. marraskuuta 2017

*:・゚✧Karl Lagerfeld-bag✧・゚:*

Ääh welcome back te synkällä säällä kuvatut rajusti muokatut kuvat. Juu-u, nyt on jo niin synkkää, että kuvailu menee haastavaksi. Pahoittelut siis näistä kuvista, että kuvanlaatu on mitä on. Täällä kyllä satoi toissapäivänä lunta illalla, että oli ihan hurjan kaunista! Piti nappailla useampikin lumisadekuva ulkoota kun käveltiin asemalta kotiin. Ja minä en siis todellakaan ole mikään maisemakuvailija :D

Mutta asiaan! Mieheni oli käymässä New Yorkissa tuossa viikonloppuna. Minä en lähtenyt mukaan kun oma pitkänmatkanlentojen kiintiöni on nyt hetkeksi taas täynnä, kerään voimia että selviän Japaniin ja takaisin tuossa kuukauden päästä. Christian siis lähti reissuun yksikseen ja minä jäin kissaa silittelemään ja kotia ylläpitämään. Maanantaina Christian tuli sitten takaisin, ja sain minä aika ihanan tuliaisen💕
Upea Karl Lagerfeldin laukku! En olisi uskonut että mieheni edes muistaa tällaisia asioita, kun ei ole mikään laukkuasiantuntija ja pitää tavallaan merkkijuttuja vähän tyhminä (Arvostaa Chanelia kyllä, siihen on mies hyvin koulutettu, mutta LV:t sun muut menee ihan yli ymmärryksen :D ). Olin todellakin yllättynyt, että sain laukun tältä merkiltä, tai ylipäätään että sain näin ihanan ja ison tuliaisen, kun mitään ihmeempää ei ollut tapahtunut tai mitään merkkipäivää edes tulossa. Puhuttiin vaan joskus pari kuukautta (!!) sitten Karl Lagerfeldistä, ja hänen yhteyksistään Chaneliin. Niin nyt sitten sain tämän ihanuuden. Asukuvia yritin ottaa tämän kanssa, mutta ei niistä mitään tullut juuri tuon supersynkän sään vuoksi. Ehkä viikonloppuna saa jotain napsittua. 
Mitäs te tykkäätte Karl Lagerfeldin jutuista? Onko merkki teille entuudestaan tuttu? Ja sitten sellaista mietin, että oletteko kiinnostuneita lukemaan enemmänkin tästä vegaanistumisesta ja muista lifestylejutuista? Onko siellä puolella kiinnostusta, vai onko nämä tyyli- ja matkailujutut se the thing, miksi blogiini klikkaatte? ^_^ 

14 kommenttia:

  1. Tyyli- ja matkajutut on se main thing mitä tykkään sulta lukea, mutta multa löytyy ehdottomasti mielenkiintoa vegaanistumisellekkin! Kumminkin kun itse yrittää tehdä elämäntavoistaan koko ajan ekologisempia ja eettismepiä, niin on siistiä lukea myös muiden kokemuksia asiaan liittyen. :)

    Ja aivan ihana tuo laukku! ♥ On sulla kyllä ihana mies kun tollasia tuliaisia keksii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla et noi kiinnostaa :) Mä en mikään ruokabloggaaja oo enkä osaa olla, et en mihkää vegaanibloggaaja-meininkin pystyiskään ryhtymään, mutta aattelin et silloin tällöin jotain asiaa kirjoittelisin mitä mieleen tulee :)

      Ja kiitos <3 Toi laukku on kyl hurjan kätsy ^_^

      Poista
  2. Tosi nätti laukku! Kivan simppeli mutta tyylikäs <3 :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä ihana mies, kun tuo tommosia tuliaisia! :) Kaunis laukku<3 Mua kiinnostaa lukea eniten sun mielipide postauksia sekä tietenkin syvällisiä juttuja. Matkajutut ovat myös lemppareita vaikka myös sun tyyli kiinnostaa <3 Eli vois kyllä sanoa, että kaikki postaukset ovat tervetulleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja hei ihana kuulla et mielipidepostaukset ja syvälliset jutut kiinnostaa *_* Niitä on kyl kiva kirjoittaa kun iskee kunnon flow! Ihana et tykkäät oikeestaan kaikista jutuista ^_^

      Poista
  4. Moi, ei mulla oo mitään rakentavaa sanottavaa, ajattelin vaan tulla sanomaan että oot tosi kaunis ja inspiroiva. :) Toivottavasti pääset kurjien juttujen yli - uudella puhdilla! Oon sua seuraillut monta vuotta, nyt rohkenen vasta laittaa viestiä, hui. Mut hei, sä rokkaat sun omaa elämää, älä anna muiden puskea sua alas. Ne on vaan sua alempana. Tsemppiä! :)

    Hyvää viikonloppua upea ihminen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää miten ihana kommentti <3 Kiitos ihanuus! Ja aina saa laittaa viestiä, täällä tai sit ihan facessa tai instassa <3 Ihanaa sunnuntaita sulle<3

      Poista
  5. Oi miten siro ja kaunis pikku laukku ♥ Varmasti ollut nappivalinta sulle ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Toi tosiaan sopii omaan vaatekaappiin täydellisesti <3

      Poista
  6. Oi miten nätti laukku ♥ Saispa itsekin tuollaisia lahjoja :D Mä rakastan sun matkapostauksia, niissä on aina niin upeita kuvia! Mielipidepostaukset on myös mielenkiintoisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Ja kiva kuulla et noille syvällisille postauksille löytyy kysyntää! JA matkapostauksiakin on sikakiva tehdä, kun tulee reissuilta :) Pääsee jakamaan reissufiilistä eteenpäin!

      Poista
  7. Ihana crossbody! Mä tykkään näistä pikkulaukuista aina eniten :) Joo, tää sää on semmonen että 'tuotekuvat' saa ottaa keskellä päivää jos haluaa että on edes vähän enemmän sitä luonnonvaloa. Eli jos ei ole arkivapaata, niin on vain lyhyet viikonloput aikaa kuvata aina kaikki :)

    Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Onpas nätti laukku! *_* Merkistä olen joskus kuullut jotain puhuttavan, mutta muuten ei ole niin kauhean tuttu itselle ainakaan. Toivottavasti jossain vaiheessa (kun kuvausmahdollisuudet sen sallivat... On nimittäin aivan karsean pimeää yrittää ottaa minkäänlaisia kuvia blogiin) saadaan kuvia tästä laukusta asukokonaisuuden kera!

    Rehellisesti sanottuna luen sun blogista mitä tahansa. Oot yksi mun suosikkibloggaajista niin anna palaa vaan, mikäli haluat kirjoittaa enemmän lifestyle- ja vegaanijutuista ^^

    VastaaPoista