keskiviikko 1. marraskuuta 2017

*:・゚✧Ready for vacation-outfit✧・゚:*

Reissuunlähtö lähestyy, ja fiilikset ovat sen mukaiset. Ihanaa päästä lämpöön. Ja ihanaa, että minulla on LOMA ensimmäistä kertaa moneen moneen vuoteen. Uskomaton fiilis, kun ei ole mitään deadlinejä enää, kaikki tehtävät ja tentti palautettu, ja nyt vaan odotellaan. Ok, on minulla ja opparikaverillani vielä powerpoint-esitys tehtävänä julkaisemisseminaariin, mutta kaikki monen sivun raportit ja kirjoitelmat. Tietty olen alustavasti jo työnhakua aloitellut, mutta päätin suoda itselleni loppuvuoden rennompaa meininkiä, ja vasta alkuvuonna alkaa tykittämään niitä hakemuksia joka suuntaan. 


Nyt onkin sitten jännää, miten pääsen reissussa somea päivittelemään. Nettiä kun ei vaan ole. Ok, netin saisi ostaa, mutta sen toimiminen on aina kysymysmerkkiä ja hinta oli suolaiset 90 dollaria. 90 dollaria netistä joka tökkii ja pätkii ja ei lataa välttämättä kuviakaan, ei kuulosta houkuttelevalta tarjoukselta. Kyllä sitä varmaankin pärjää viikon ilman interwebs-yhteyttä. Ollaan siis menossa Bahamalle, ja kerroin siitä blogissa jo aika päiviä sitten. Olen kyllä tyytyväinen että olen saanut itseäni karaistua ja henkistä kasvua harjoitettua sen verran, että blogi palailee taas samaan malliin ja saan sitten matkakuvia teille esiteltyä. Toivottavasti niistä on iloa teillekin💗 Itse ainakin rakastan reissukuvia blogeissa, varsinkin kaikkiin lämpimiin paratiisikohteisiin matkustaneiden kuvat on ihanaa katseltavaa. Itse palelen täällä meidän keittiössä tälläkin hetkellä, vaikka on hupparia ja pitkähihaista päällä. Se parikymmentä astetta lämpöä ja hiekkaranta kuulostaa erinomaiselta. 

 T-shirt: Ted Baker, pants: Nike

Tämä päivä onkin siis mennyt rennoissa kotivaatteissa. Collegehousuja olen katsellut pitkään, kun edelliset oleskeluhousut olivat anoreksia-ajoilta, kokoa xxs, ja vaikka ne päälle menikin niin ne eivät oikein tällaista rentoa ja mukavaa pukeutumista edustaneet. Leggingsejäkään ei aina huvita pitää, joten collarit vaan hakuun. Täytyy sanoa että tosi huonosti kivoja collareita löytyi edes, ja vihdoin Stockmannilta sitten bongasin nämä, ja nämä olivat kyllä aika täydelliset. Ihanan pehmeät päällä ja kultaiset yksityiskohdat on parhautta.
Sitten tuo T-paita... Ihan heräteostos, mutta tuo teksti! Niin paras. Laitoinkin Sallille heti viestiä kun kyseisen paidan bongasin, ja Sallikin allekirjoitti sen, että tuo tosiaan on hankittava. Paita on ihana, juuri hyvän mallinen ja rento, mutta samalla tyylikäs. Tämä lähtee ehdottomasti Bahamalle mukaan.

Mitäs te tykkäätte tällaisista oleskeluasuista? Iskeekö paidan teksti? 

31 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu, näyttää tosi hyvältä sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana et tykkäät täst asukokonaisuudesta :)

      Poista
  2. Näytät jotenkin tosi söpöltä näissä kuvissa. Tykkään oloasuista, ja tässä asukokonaisuudessa värit menee hauskasti yhteen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihana, kiitos! Ja joo siis olin ihan innoissani et noi sävyt uusissa vaatteissa mätsäs noin hyvin yhteen! :D

      Poista
  3. Hei ihan törkeen hyvä yhdistelmä, musta ja metallinhohto <3 Ja täydellinen valaistus teidän makkarissa :')
    Ei hitto te meette Bahamalle, vähänkö ihanaa!♥ Itsellä myös lähtö Kappadokiaan lauantaina ja nimenomaan oikealle LOMALLE! AAAAAA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meijän kämppä on ostettu blogipuvailut mielessä😂😂 kiitos ihanuus💕
      Ja oiiii ihanaa reissua! Sä oot todellakin lomas ansainnut❤️❤️❤️

      Poista
  4. Todella upeita kuvia ja kyllä tuollainen rento asutyyli on minun makuuni :) Ihanan valoisa makuuhuone teillä, ja muutenkin nätin näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ja meil on kyl tosi hyvä valaistus, kun lampunkin valo on valkoinen eikä keltainen :) hyvä sit ottaa talvelki asukuvia :)

      Poista
  5. Ihan sairaan kivat noi housut! Oon kyllä vähän kade tuosta lomasta, kun ei ole itsellä nyt mitään matkoja lämpöön tiedossa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja josko teilleki löytys joku väli et ees pienelle lomalle kerkeis😍❤️

      Poista
  6. Kivan rento asu :) Ja ihana kun postailet matkakuvia, ne on niin nättejä ja mielenkiintoista aina lukea sun reissupostauksia! Mäkin haluaisin johonkin lämpöön haha :D Aiotko muuten hakea sosionomin töitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!
      Ja joo! Matkakuvia on niin kiva kattella aina, ni ihana jos pystys ite tarjoamaan lomafiilistelyä muillekin.
      Ja joo, nyt oon hakenu muiden alojen töitä mut sosionomiduuneihin tarkotus hakee ens vuonna :)

      Poista
  7. Ihan täydelliset nuo kollarit, ihanat yksityiskohdat! <3 Ja paita on kans ihan mahtava! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä rakastuin just noihi ihaniin kultasii yksityiskohtiin nois housuissa ^_^

      Poista
  8. Ihanan rento asu ♥ Kelpaisi kyllä mullekin jokin reissu vähän lämpöisempään paikkaan, varsinkin kun en oo yhtään talvi ihminen ja täällä on nyt lumi jo maassa :D Mahtavaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^
      Joo no nyt on suomes vähä ärsyttävä välilausi: ei oo kunnon talvi mut se kaunis syksykin on jo ohi. Ja kiitos ❤️

      Poista
  9. Ihanan rento asu ja siis nämä kuvat, rentoo fiilistä tuo ♥ Mäkin haluan lämpöön, paratiisisaaren kuvat kiehtoo muakin eniten blogeissa kuten kaikki matkapostaukset;) Ihanaa reissua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Päätettii koklaa miehen kans onnistuuko asukuvailu makkaris ja ihan kivoja kuvia tuli :) pitää hyödyntää makkaria siis jatkossaki kuvailuhommissa :D

      Ja nyt matkapostauksia tulee eka lähinnä instaan ja snäppii, ja kun kotiudutaan niin blogiinkin😍

      Poista
  10. Ihanat noi niken housut! Kulta on myös mun ihonsävyyn sopivampi loisteväri ! :) Hopea ei niinkään, ehkä juuri koruissa :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kulta on ihana korostusväri, mäkin tykkään enempi ku hopeesta😍

      Poista
  11. Ihana asu! Paita ei oo sellanen et ite pitäisin mut näyttää sulla kivalta ja housut kelpais omaankin vaatekaappiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitu💕 noi housut on kyl sikamukavat, suosittelen❤️

      Poista
  12. Tuo asu näyttää niin hyvälle! :) ja hyvää lomaa sulle! ^^

    VastaaPoista
  13. Noi Niken collarit on ihan täykyt *_* <3 Ja kiva kuulla että pääset pitkästä aikaa lomalle :) Kelpais mullekkin nyt joku kunnon loma jossain lämmössä.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi housut on! 😍😍 ja tosi kiva päästä tosiaan reissuu ja vähän tankkaamaan aurinkoa😍 toivottavasti säkin pääset pian !

      Poista
  14. Paita on kyllä ihanan rennon näköinen, mutta samaan aikaan tyylikäs, niin kuin sanoit! Näyttää hyvältä sun päällä, niin kuin nuo housutkin *_*

    Oikein ihanaa reissua sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos💕 mä oikeesti tykästyin tohon paitaan heti ensisilmäyksellä😍
      Kiitos paljon❤️

      Poista
  15. Nää on kyllä ihania kuvia, teidän asunto on niin ihanan vaalea ja sinä söpö! <3 Ootan jo innolla sun matkakuvia täällä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitu💕💕 nyt matkakuvia tulee lähinnä eka instaan ja snäppiin, sit kun tullaan kotiin ens vkolla ni sitten blogikuvia❤️

      Poista
  16. Ooh toi paita!! Pakko saada itsekin tuollainen😍

    VastaaPoista