perjantai 3. marraskuuta 2017

*:・゚✧Romantic dinner for 2✧・゚:*

Laitoin kuvan meidän tiistai-illan tarjoiluista, kuvatekstillä "Vaikkei ole mitään eritystä syytä, on sillointällöin ihan kiva istua alas ja viettää aikaa rakkaansa kanssa❤️" ja tajusin vasta seuraavana päivänä, että vuosipäivähän meillä oli. Alettiin seurustelemaan siis kolme vuotta sitten. Ja kumpikaan ei sitä muistanut. Nooo eipä sillä sikäli, ei vuosipäiviä juhlistella niinkään, nyt kun ollaan naimisiin menty ja kaikkea. Mieheni oli Itävallassa riessussa, ja tuli vaan jotenkin sellainen fiilis taas kun oltiin erossa, että olisi kivaa istua iltaa ja näpertää jotain tarjoiluita. Ja tällaisia sitten syntyi. 



Juustoja, viinirypäleitä, viikunaa, pipareita, perunarieskoja vuohenjuustolla sekä jälkkäriksi macaronseja. Mies toi minulle tuliaisiksi Itävallasta kaksi pulloa shampanjaa, ja täytyihän sitä sitten toinen korkata. 
En ole ikinäkoskaan ostanut tuoreita viikunoita. En tiedä valkkasinko ihan väärät yksilöt hyllystä, kun pyrin ottamaan ne kovimmat mahdolliset, ja tuntuu että ne olivat vähän mauttomia, että satuinkohan sitten ottamaan raaimmat yksilöt. Anyways, nyt on kokeiltu niitäkin, ja olen ihan tyytyväinen kattaukseen vaikka itse sanonkin. Tarjoiluastioiden puute meillä kyllä on, piti valjastaa tuo muumitarjotinkin leipiä varten😅 Pitäisi sellaisia puisia tarjoiluastioita hankkia, tai vaikkapa tuollaisia kultaisia lisää. En oikein osaa päättää, kumpi olisi enemmän juuri meidän näköistä settiä. 
Miltäs kattaus näyttää? Tykkäättekö te järjestää illanistujaisia ihan vaikka ilman syytäkin?

6 kommenttia:

  1. Oooh näyttää ihan liian hyvältä ♥ Tuollainen juustoilta olisi kiva pitää itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et tarjoilut näyttää herkuilta😍 ja tollasten illanistujaisten järkkääminen on kyl kivaa silloin tällöin! :)

      Poista
  2. Onnea hurjasti! Meilläkin tuli tässä pari kuukautta sitten kolme vuotta mittariin, mutta me ei saatu aikaiseksi vahingossakaan noin näyttävää kattausta - meidän vuosipäivän ruuista taisi vastata Burger King, ellen ihan väärin muista, ja vasta myöhemmin käytiin ulkona syömässä. :'D

    Mä tykkään illanistujaisista aivan kamalasti, jopa siihen pisteeseen, etteivät kaikki mun kolme kaveriani jaksa enää edes tulla käymään. :'D Sitten me istutaankin Murun kanssa ihan keskenämme iltaa. Toi muumitarjotin on kyllä söpö tuossa kattauksessa, tuo sellaisen persoonallisen twistin muuten kypsään kattaukseen.

    VastaaPoista
  3. Oi, näyttääpä hyvälle!<3 Välillä on tosiaan hyvä ottaa sellaista yhteistä laatuaikaa toisen kanssa, oli se sitten kumppani, perheenjösen tai kaveri :) Nauttikaa lomasta <3

    VastaaPoista
  4. Onpa herkullisen näköistä! :) Mä rakastan järjestää illanistujaisia, oli syytä tai ei. :D

    VastaaPoista
  5. Onpa hyvät pidot! Näyttää ihanalta, tääläkin on vasta pari vuotta yhdessä menty, mutta ehkä tässä on vielä parikin edessä :) Me käytiin ihan nuuasti paikallisessa italialais-tyyppisessä ravintolassa syömässä ja tavattiin kavereita. Ehkä se mies ei ole niin romanttinen tai isojen eleiden mies, kuin sinun blogia seuratessa on teidän suhteesta saanut selvää, mutta kuitenkin erittäin rakastava ja ihana! Ei varmaan moni mies uskaltaisi valita victorias secret pikkareita työmatkalla tuliaisiksi kollegan kanssa :D

    Onnea teille pitkästä yhteisestä ajasta ja mukavaa lomaa :)

    Finnlandsnorsk

    VastaaPoista