maanantai 14. maaliskuuta 2016

Well hello from new home☆


Täällä ollaan jo lauantaista asti asuttu, mutta nyt tänään ensimmäinen kunnon päivä kotosalla. Lauantaina oli avaintenluovutus ja Merihaka sai jäädä taakse, ja Pohjois-Helsinki tuli tilalle. Sunnuntaina lähdettiin käymään risteilyllä anopin ja appiukon kanssa, sillä kyseinen reissu oltiin varattu jo ajat sitten, ennenkuin tiesimmekään muutosta mitään. Vähän huono ajankohta, kun niin paljon oli tekemistä, ja paikat levällään ja tavaroita katsottavana. Aika hektistä tämä oleminen. Nyt kuitenkin iski fiilis, että olisi hurjan kivaa kirjoitella blogin puolelle asioita, vaikkei mitään asiaa minulla nyt olekaan. Tai olisi, mutta kuvat ovat muistikortilla ja kortti kamerassa ja kamera Christianilla, joka lähti juuri reissuun ja on pari päivää poissa. Joten saatte nyt pienen pätkän tyhjänpäiväistä löpinää (muutto)kuulumisistani! 

Elikä siis, tässä sitä ollaan, ja odottelen innolla tiistaita, jolloin saamme huonekaluja, sekä torstaita jolloin iki-ihana divaanisohva Sotkasta tuodaan meille. Kävi aikamoinen tuuri, kun Sotkassa oli tarjoukset, jonka tiimoilta sohvat irtosivat paljon halvemmalla kuin ikeasta! Olin kyllä hiukan yllättynyt, miten paljon pystyikään Ikeassakin sohvat maksamaan, vaikka tiesin että tämä muutto tulee olemaan kaiken kaikkiaan sellainen rahareikä, kun uusittiin lähes kaikki huonekalut. Laitan teille totta kai sitten matskua tulemaan millaiseksi koti saadaan tässä sisustettua. Kysyisinkin, että kiinnostaako kotiesittely videolla vai kuvina? Sain niin hurjasti positiivista palautetta viime vlogistani, että mielelläni niitä tekisin enemmänkin! Videon teossa vaan on kauheat esivalmistelut, ja haluan että Christian on poissa kotoa, sillä saisin varmasti kuulla veistelyä siitä kuinka kälätän itsekseni kameralle :D 

Minulla alkoi myös palkkatyön lisäksi työharjoittelujakso! Olen nyt eräässä palvelukeskuksessa töissä, ja voi että ainakin ensimmäisen päivän perusteella tulen kovasti viihtymään. Vanhukset joiden kanssa saan tehdä töitä ovat kaikki todella leppoisia, ja ohjelmaa on vaikka minkä verran. Myös työntekijät ovat mukavia, ja todellakin ensivaikutelma on se että tulen todellakin tykkäämään seuraavista kymmenestä viikosta, jotka harkkapaikalla vietän. Tykkään myös palkkatyöpaikastani, olen oikeasti todella onnellinen siitä että saan tehdä töitä joista pidän. Itsehän esimerkiksi kesätöiksi ottaisin mitä vaan vastaan, kuhan jotain olisi. Siksi onkin huippua että saan tehdä töitä joista pidän, kun voisin olla esimerkiksi puhelinmyyjänä tai nurmikkoa leikkaamassa, jotka taas ei omaan olemukseeni sovi ollenkaan. Mites teillä muilla työkuviot kesää varten sujuu? Tiedän kyllä millainen pain in the ass koko kesätyörumba on, varsinkin kun nykyään sillä CVllä tai aktiivisuudella ei juurikaan ole merkitystä, vaan töihin päästään suhteilla. 

Ja mitäs vielä. Loppuun voisin sanoa että arvontaa on tulossa blogiini ihan piakkoin, varmaankin seuraavaan postaukseen kun saan kameran kotiin ja voin kuvailla teille aivan supermahtavat palkinnot joita on jollekulle onnekkaalle luvassa. Lisäksi ajattelin toteuttaa muutamia kosmetiikkapostauksia ja asukuviakin tiedossa. Joten voin alkaa pikkuhiljaa kuromaan kiinni hiljaisia hetkiä joita blogiini nyt näin muuton tiimoilta on valitettavasti syntynyt. Joten, pysykäähän kanavalla <3 

41 kommenttia:

  1. Video ois tosi kiva! Kodin näkee selvemmin videolla, kuin kuvissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin aattelinkin, videoo kyl vois laittaa tulille :) <3

      Poista
  2. Jooo hei video kuulostaa tooosi hyvältä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu hei kiva kuulla, videoo tulossa siis kun saadaan huonekalut paikoilleen! :)

      Poista
  3. Kesätyö rumba on aivan painajaista. Mulla kävi aivan älyttömän hyvä tuuri ja sain nykyisestä paikasta kesäksi vuoroja! Olin vielä ihan unohtanut hakea mitään paikkaa valmistumispaineissa :D

    Noi teekupit on aivan ihanan söpöt! Mistä mahtavat olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo hienoa et sullaki kävi tuuri!! Toi on iha kauheeta, jokakeväinen stressi siitä et onko töitä vaiko ei, huhhuh >_>

      Noi mukit on Pip homelta, eli Sokokselta, anttilasta ja stockmannilta noit ainakin saa :)

      Poista
    2. Pitääpä käydä hypistelee kuppeja omassa Sokoksessa. Kiitti vastauksesta! :)

      Poista
    3. Käy ihmeessä! Niitä löytyy vähän vaihtelevalla menestyksellä, kun välillä niit ei oo ku pari lautasta. Sit taas toisinaan löytyy ihan isokin valikoima! :)

      Poista
  4. Video kunniaan!
    Kesätyöt on sellainen piina mistä joka paikassa huudellaan. Muutamaan paikkaan olen jo hakenut, pitäisi vielä yhteen soittaa.
    Työnteko on mahtavaa jos on hyvä työpaikka! TET-harjoittelut päiväkodeissa on ollut ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoo tulossa siis ^_^ Tsemppiä kesätyönhakuun, ja ihan mahtavaa kuulla et sul on tettijaksot ollu kivoja :)

      Poista
  5. Oi onnea uuteen kotiin ja onnee tosta työpaikasta! On huippua tehdä jotain edes etäisesti kivaa ja saada siitä palkkaa:D Itse tässä vielä mietin, että pääsenköhän Tukholmaan niin kuin viime vuonna vai venytänkö vähän au pair -vuotta ja että käykö sekään tälle perheelle... hmm niin monimutkaista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Toivon ihan täysillä et sulla ratkeaa omat työkuviot! Ne on niin inhottavia, kun niihin ei sit pahemmin voi itse vaikuttaa vaan se on jonkun muun hallussa sitten, mitä itelle käy :/ Tsemppiä<3

      Poista
  6. Uhuu, kaikki muut toivovat videota, mut mä taas toivon kuvapostausta. :D
    Ikean sohvan on laadullisesti paskoja. Olen ollut siellä töissä, tietoa on. Eli onnea vain siitä että saitte Sotkan sohvan, ne on niin paljon parempia. Ikea hakkaa monessa asiassa muiden kalusteliikkeiden tuotteet hinta-laatu-suhteeltaan, mutta sohvat ja nojatuolit on siellä sellainen asia että itse en ostaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi että, joo, mä aattelin et teen videolla suurpiirteisesti ja kuvissa sit yksityiskohtia :) Ja joo, todettiin kans et ikeasohvasta ei esim tonnia viittis maksaa, kun taas jostain "oikeasta" merkistä voiskin. Muuten meille ostettii ikeasta lähes kaikki, sohvasta päätettiin et sen pitää sit kestää koko se aika oikeestaan kun täällä asutaan :D Kiitti vinkistä ja muistetaan jatkossa, jos nojatuolei tms aletaan hankkimaan :)

      Poista
  7. Asuntopostaus, videon tai kuvien muodossa olis tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asuntopostaus videolla JA kuvilla tulossa, kun saadaan kämppä kasattua ^_^

      Poista
  8. Ihanat nuo pip-astiat:) Mulla on noi ihan samat mukit ja vielä noita samoja pahvilaatikoita:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha samiksii! :D Pip-astiat on ihan puhdasta rakkautta *_* <3

      Poista
  9. Voi mä rakastan noita pip-studion astioita<3 Ja hei oon kans huomannut ton, että nykyään ei juurikaan muulla kun suhteilla oo enää väliä :( Sen takia oonkin ikionnellinen uudesta työpaikastani kuntosalin vastaanotossa, jonka sain hommattua ihan "itse" :D Toivottavasti sullakin on mukava harkka sielä palvelukeskuksessa<3 Ja kotivideo ehdottomasti!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis aivan ihana kuulla et ihmiset tykkää Pip-homesta! Ilmankos ne onkin aina loppu kaupoista : ) Ja joo, toi on tosi kurjaa ja vaikka itekin nyt oon onnellisessa asemassa ja sain sen duunin, ni sääliks käy niitä joilla ei suhteita oo. Ei ois mullakaan ilman christiania. :/ Niin musta tällainen järjestely on tosi epäreilua, vaikkakin ihan loogista että niin ne asiat menee. Ja video tulossa!! :)

      Poista
  10. Onnea uuteen kotiin ♥ Mun mielestä olisi kiva saada molempia; kuvia ja videota uudesta kodista. Mun mielestä videolla näkee niin kivasti kokonaisuudessa asunnon, kun taas kuvissa näkee paremmin yksityiskohtaisemmin ja rauhassa sisustuksen :) Vähän ihanaa, että saat työskennellä mieleisissä paikoissa :) Itselle varmistu kanssa yksi mun lempparityöpaikoista eräässä tapahtumassa ja oon superonnellinen ♥ Vielä kun löytäisi loppukesälle myös mieleisen paikan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis <3 Päätin tos et teen videoo, missä suurpiirteisesti kuvaan miltä täällä näyttää, ja läimin kuvia toiseen postaukseen sit yksityiskohdista :) Vielä jonkun aikaa joutuu oottelemaan materiaalia, nyt on aikamoinen kaaos kun huonekaluja puuttuu ja pahveja pyörii lattioilla :D
      Ja tää työkuvio on mennyt kuin unelma. Ihana juttu että sulle on käyny samanlainen säkä kun mulla ja sait mahtityön! Eiköhän sulle lohkee loppukesäkskin jotain, pidän peukkui :)

      Poista
  11. Videot on aina kivoja, mutta toivoisin kuitenkin, että toteuttaisit asuntopostauksen kuvina tai sitten molempina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UU hei kiva mielipide! Päätin tos et teen eka videon jossa näytän miltä täällä näyttää ja toiseen postaukseen sit yksityiskohtia :)

      Poista
  12. Paljon onnea sinne uuteen kotiin!! <3 Asuntopostauksessa voisi mun puolesta olla sekä video että muutama kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 ^_^ Ja asuntopostaust on tulossa videolla, jonka jälkeen kuveja yksityiskohdist :)

      Poista
  13. Onnea viel uuteen kotiin ja video ois kiva

    VastaaPoista
  14. Oi, ihanalta vaikuttaa teidän asunto! Mukavaa, että viihdyt sekä kodissa että töissä nyt hyvin ^^ Muuten, opiskeletko tällä hetkellä mitään vaan käytkö vain töissä? Oot saattanut mainita mutta itseltä on mennyt ihan ohi D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu, voi että, kiitos! Ja viihdyn tosiaankin :D Ja opiskelen opiskelen, toi työharjoittelu on siis koulun kautta, opiskelen ammattikorkeassa sosionomiksi :) Sit käyn ihan palkkatöissä kans.

      Poista
  15. Video postaus olisi kyllä taas kiva. Mukavia sisustus hetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videota tulossa <3 :) Ja kiitos! Tässähän tää vapaa-aika hurahtaa mukavasti kun keskittyy kämpän puunaamiseen! :D

      Poista
  16. Video postaus voisi olla kiva!:) Se on kyll hieno juttu etä viihdyt hyvin omissa töissäsi!:) Minulla onneksi on työpaikka kesäksi ja koko ajan opiskelun ohella niin ei tarvitse kesätyö rumbasta ressa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoo tulossa yleisön pyynnöstä <3 Ihana juttu et sul on töitä ja vakkaripaikka, se vie iiison osan stressistä pois :) <3

      Poista
  17. Huomasin instasta että olit ostanut kapselikahvinkeittimen. Haluaisitko arvostella sitä blogissa mitenkään, kun mä saattaisin itsekin haluta tommoisen tai vähintään jonkun vastaavan. Noilla tulee niiiiin hyvää chai lattea jos löytää niitä kapseleita jostain..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jos tollanen postaus kiinnostaa niin tottakai sellaisen väsään! ^_^ Pian siis reviewii tiedos! :) Ja joo toi chai tea latte oli kyl hyvää :3

      Poista
  18. Paljon onnea uuteen kotiin! :-)

    VastaaPoista
  19. Ehdottomasti videota ! :) Odotan innolla <3

    VastaaPoista