lauantai 12. maaliskuuta 2016

New from Louis Vuitton☆

Tadaa täällä se nyt on! Louis Vuittonin Neverfull, mistä viimekuun haavelistalla puhuin. Todellakin kun sen useammalla ihmisellä näin käytössä, iski fiilis että todellakin tuo veska geneerisyydestään huolimatta näyttää hyvältä, ja on superkätsyn kokoinenkin. Olenkin tehnyt laukkukaappiini inventaariota ja sellaiset laukut möin pois joille ei enää aktiivista käyttöä ollutkaan, ja päätin hankkia sellaisia tyylikkäitä, ihania ja laadukkaita laukkuja, joiden tiedän käyvän useampaan asuun ja ne palvelevat minua sitten useamman vuoden jos niin haluan. Neverfull oli siis oiva lisä kokoelmiini ja passaa kaikkien arkisempien asukokonaisuuksieni kanssa. 

Tarkoitushan ei ollut ostaa laukkua vielä, ja kuosi jossa sen eniten halusin oli se sama vaalea missä minun Eva clutchinikin on. Ja varsinkin, näin muuton kynsissä päätin että mitään uutta en haali muuttokuorman täytteeksi nyt pariin viikkoon. En voinut vastustaa, kun eräässä merkkituotteiden facebookkirpputorilla kun törmäsin tähän neverfulliin ja todella edulliseen hintaan. Pakko se vaan oli kotouttaa, ja kun veska majaili ihan uuden kämppämme naapurissakin vielä. Nyt olen onnellinen Neverfullin omistaja, ja todellakin tulette laukkua näkemään asukuvissa!
Tiedän tämän laukun jakavan ihmisten mielipiteitä, varsinkin kun se on tässä pahanmaineisessa, niin usein feikeissä laukuissa nähtävässä kuosissa. Kuten mainitsinkin, alkuperäinen unelmaneverfull olisi ollut se vaalea, mutta jotenkin pähkäilyäni tämän laukun hankintaa tykästyin kovasti myös tähän kuosiin, onhan se tyylikäs. Laukku on myös osoittautunut erittäin käteväksi, sillä uskomattomia määriä roinaa sen sisään sai tässä muuton tiimellyksessä ängettyä! Bloggailenkin nyt sitten jo uudesta kodistamme, tiskikone paukaa taustalla kun pesen astioita, ja tämän postauksen jälkeen alkaa armoton multitasking kun rupean laittautumaan iltaa varten sekä pakkailemaan vaatteita uuteen vaatehuoneesemme. Eilinen päivä oli aika karua meininkiä ja kyllä sammuin sänkyyn kuin saunalyhty, kun puolenyönmaissa saatiin pakolliset askareet tehtyä!

28 kommenttia:

  1. Ihana löytö ♥ Mun on pakko kysyä, kun itseäni ainakin pelottaisi ostella merkkituotteita kirppareilta, että oliko tuossa mukana jokin aitoustodistus tai muuta mistä tiesi sen olevan aito? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Joo mua kans kuumottelee, mut sain mukaan paperikassin, dustbagin ja sit vielä sen aitoustodistuksen sekä kuitin :) et uskoisin et aito on ja kyl aidolta näyttikin ku tsekkailin! :)

      Poista
    2. Hei,

      ensinnäkin, en ole koskaan kommentoinut mutta tykkään kovasti blogistasi näin entisenä japanimuodin seuraajana! Tyylisi on kovin hauska ja minusta on kovin hienoa, että kirjoitat myös tärkeistä asioista.


      Mutta itse aiheeseen:
      Yksi asia laukun ostossa kiinnitti huomioni tässä kommentissa. Ostaessani oman LV-laukkuni v. 2012 muistan mielenkiinnosta selailleeni oppaita käytettyjen LV-laukkujen ostoon. Se mikä jäi erityisesti mieleen oli se, että LV:n laukkujen mukana EI aitoustodistuksia tule. Ostaessani omani Helsingin liikkeestä en tosiaan sellaista saanut, mutta voi toki olla, että LV on muuttanut linjaansa parin viime vuoden aikana. Mikäli kyseessä on vain kortti, jossa on laukun nimi ja viivakoodi, asia voi olla ok. Toivottavasti olen siis väärässä ja kyse on ihan vain siitä :)


      Tämä sivusto on ainakin ihan hyvä aloitusopas aidon tunnistamiseen:
      http://handbags.lovetoknow.com/How_to_Spot_a_Fake_Louis_Vuitton_Bag

      ja tämä on perinpohjaisempi opas: http://www.ebay.com/gds/How-to-SPOT-fake-LV-LOUIS-VUITTON-authentic-Guide-1-/10000000000021258/g.html

      Mikäli laukun aitous kaihertaa, voi laukun kiikuttaa myös LV:n liikkeeseen tarkistusta varten. Joka tapauksessa aitoussertifikaatin olemassaolo on minusta aika hälyttävä asia.

      Kiitoksia hauskoista postauksista joka tapauksessa ja jaksamista muuttoon! Onnittelut myös tulevista häistä! :)

      Poista
    3. Voi kiitos kiitos <3 Ihana kuulla et tykkäät meikän blogista! :) Se on aina ihana kuulla et on onnistunu pitää bloginsa mielekkäänä muille! ^_^

      Ja laukkujuttuun: Siis aitoustodistuksella meinaan tota keltaista paperinpalaa, mihin se itse kuitti on torpattu kiinni :) Se kai on kuitti ihan viralliselta nimeltään, mutta aitoustodistukseksi sitä itse oon kaikille sanonut, pitääpä korjata sanansa jos kerta näin on että aitoustodistus ois merkki feikkiydestä :o Ja tarkistaako LV aitouden Espalla? Kun oon kuullu juttuja että eivät ottais secondhandia tarkastettavaks :(

      Mut hei kiitos noista oppaista, perehdyn niihin varmasti paremmin heti kun pahin kiire hellittää :)) Kiitti hyvästä kommentista <3

      Poista
  2. Ihana laukku! Todella tyylikäs. Kirppareilta tekee hyviä löytöjä toisinaan ja tuo on facesta kyllä nappi osuma. En malta odottaa kuvia laukun kanssa! Pidä hauska ilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Facebookkirpat on kyl tosi käteviä!! Ja tää tosiaankin oli aikamoinen löytö :)

      Poista
  3. Oh that is a really beautiful bag
    now i´m following you in GFC #339 I hope your follow me back
    xx

    www.sakuranko.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww how lovely! <3 Thank you ^_^ And I am glad you like that bag <3

      Poista
  4. Mmmmh mäkin oon tosta unelmoinu jo pitkään *_* elättelen tässä pieniä toiveita että jostain Japanin lukuisista second hand merkkituoteliikkeistä löytyis sopivan hintanen yksilö sit kesällä! Ja onnittelen sua hei tosta uudesta periaatteesta et hankit vaan muutamia laadukkaita ja helposti yhdisteltäviä laukkuja jotka kestää useamman vuoden, just toi on mulla yks keskeisin ajatus kun ostelen esimerkiksi kenkiä ja asusteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä halusin ostaa tokiost luikkarilt jotain mut nyyh japanin hinnat😭 :( enkä tienny mis siel mitää secondhand juttuja ois ollu. Ja tosiaa mul on tää periaate nyt käytös, just laukkujen ja kenkien suhteen ^_^ mieluummin muutamia laadukkaita kun paljon semikehnoja.

      Poista
  5. Toi laukku on kyllä ihan superihana! Hyvän löydön teit <3


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Oihh tuon ihanuuden kun itsekkin joskus vielä saisi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti saat, kandee kytistellä just fabokirppiksii, niist löytää suht halvalla ain kaikkia ihanuuksia *_* <3

      Poista
  7. Tuo laukku on kyllä näppärän oloinen ja siun laukun hankinta- periaatteet ovat kohdillaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu voi kiitos! Toi on lyl kätsy, miinusta tietty taas siit vetoketjuttomuudesta mut siitä huolimatta! Tosi mainion kokoinen ja kestävän olonen! Et en kadu ^_^

      Poista
  8. Onneksi löysit tämän käytettynä! mun mielestä on kohtuutonta, että ihmiset maksaa näistä canvas-laukuista 1000€ pintaan uutena. Mielestäni se uutuus ei tuo sille mitään uskomatonta lisäarvoa, tai se että haet sen jostain Espalta. Ehkä siinä tapauksessa uutena ostaminen käy, jos haluaa ehdottomasti siihen ne omat nimikirjaimet painattaa, jne. Yleensä nää on kuitenkin vähän pehmenneet ja muotoutuneet käytettynä, jolloin käyttökin on mukavampaa. uudet voi olla hieman jäykähköjä joskus...

    Mutta kiva että löysit haluamasi, toivottavasti hintakin oli kohtuullinen. Ja tuo on hyvä, että vanhoja laukkujaa voi myydä eteenpäin jos niitä ei tule käytettyä itse. Mutta se että sanoit että haluat helposti yhdisteltäviä laukkuja, niin siihen kyllä vähänä ihmettelen, koska nää vuittonin laukkukuosit on musta niin hassun värisiä ruskean sävyineen, että itse en kyllä osaisi yhdistää tätä mihinkään itseni näköiseen asuun. :D

    Sori, oli sekava kommentti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollu sekava teksti, allekirjoitan täysin :) ymmärrän kyl et onhan se fancyä mennä espalle liikkeeseen ja esittää olevansa muka parempi ihminen (mielensäpahoittajat, edellinen huumorilla sanottu). Mut itekin ostin tän käytettynä, vaikkei kuosi ollutkaan juuri se unelma. En koe että neverfull sen tonnin arvoinen olisi, vaikka onhan tää aika täydellinen ja heti kovaan käyttöön päässyt! Tuosta kuosista; totta, se valkoinen olisi ollut mun vaatekaappiin kaikista sopivin kuosi, mutta as i said niin en sitä tonnia viittinyt sijoittaa ja tää on myös tosi kiva kuosi! :) en oo pahemmin edulliseen hintaan myynnissä olevia vaaleita neverfulleja nähnytkään (en nimittäin ymmärrä sitäkään että niitä myydään ihan melkein samaan hintaan kuin uutena vaikka käytön jälkiä on paljonkin). Kyl tän saa ihan kivasti mätsäämään moneenkin asuun, ja käytän tätä paljon arkisin ja töissä, jolloin mitenkään tälläytynyt en ees oo :)

      Poista
  9. great bag :)
    follow
    mypinkdreams3.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Aww love to hear that you like it too! ^_^

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana tämä laukku<3 Aion vielä joskus itekkin tämmösen kotiuttaa :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu voi kiitos!! <3 Ja joo suosittelen!! :) Teehän sit postausta kun sen saat <3

      Poista
  12. Toi laukku on vaaan niiin rakkautta!! Ihanaa että säki omistat sellaisen nyt söpis <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo oon niin myyty jo tolle!! *_* EIks sullaki ollu iha samas kuosis viel? Voidaa laukkutwinnaa! :D

      Poista