torstai 24. maaliskuuta 2016

Geneerisiä shoppailuita: Louis Vuitton & Starbucks ja arvonnan voittaja☆

Meikän snapchattia (Namehisa-nimellä sielläkin!) seuraavat tietävätkin jo, mutta kävin lauantaina vapaapäivän kunniaksi hiukan kaupungilla kiertelemässä. Kirjoitinkin lauantaina julkaisemaani postaukseen, että tarkoituksenani oli vierailla Della Margassa, ja ostaa sieltä Chanelilta erään asian. Sitä ei kuitenkaan ollut, joten jatkoin matkaani parinmetrin päähän Vuittonille, sekä sieltä Starbucksin kautta Anttilaan ja kotiin. En olekaan missään somessa julkaissut kuvaa mitä matkaan lähti, vaan julkistan tässä ja nyt mitä mukaani haalin tällä tunnin kestäneellä minipikashoppailureissulla.
Avainpussukka! Tämä nyt tällä hetkellä, kun avaimia on taloon ihan kilosti, tuli tarpeeseen. Avaimet tarvitsee töihin ja toisiin töihin ja kotiin, niin niitä pyörii joka taskussa ja laukun sopukassa, ja saan pienimuotoisen halvauksen joka kerta kun etsin jotain avainta (varsinkin työpaikan!!) ja pelkään hukanneeni sen ennekuin se vartin kaivamisen jälkeen putkahtaa jostain esille. Toivonmukaan, tämä nyt säästää minut sydänkohtauksilta ja pitää avaimeroiset yhdessä kasassa! Harmitti hiukan, halusin tämän alunperin siinä vaaleassa sävyssä. Sitä ei kuitenkaan ollut saatavilla, ja jonotusaika kyseiselle pussukalle oli kuukausi(!!!), joten totesin että selviän mainiosti tällä tummemmallakin kuosilla, tykkään nimittäin tästäkin ja kovasti. 
Toisena tämä mini pochette! Siis mikä tuurien kevät minulla olikaan, kun menin pyytämään Milla pochettea, ja sain kuulla ettei sitä enää edes valmistetakaan. Joten, sekin sitten jäi saamatta. Mutta halvemmalla päästiin ja sain sen mitä tarvitsinkin eli tällaisen pienen pussukan, jota voin käyttää sekä iltalaukkuna että lompakkona. Myin pois edellisen lompakkoni, se ei vain toiminut käytössäni sillä rahat ja kaikki muukin seikkaili aina ympäriinsä kuten avaimenikin. Tähän mini pochetteen saan pakattua tuon avainpussin, korttikotelon ja kännykän niin, että kaikki löytyy samasta osoitteesta isommassakin laukussa, eikä tarvitse sitten rymytä aina koko laukkua ylösalaisin. Tämän otin samassa kuosissa, sillä vaalea pochette olisi ollut vähän kurja sitten laukunpohjalle pyörimään. Spoilasinkin tämän Sheinin kanssa yhteistyössä tehdyssä postauksessa, jossa pochette vierailikin. Tämä on niin jo maksanut itsensä takaisin näiden parin päivän aikana. 
Tällaiset pikkujutut hankin lauantaita piristämään, ja nämä ovat todella tarpeellisia! Ja kuinkahan monta kertaa vaadittiin, että nyt voin sanoa saaneeni ihan hyvää palvelua Espaltakin. Kirjoittelinkin jo aikaisemmin, kuinka aiemmin olen saanut vähän tylyhköä ja kurjaakin palvelua Espalta, ja koin että porukka kehuu mestaa vain koska pakko ja onhan se nyt Vuitton. Nyt voin sanoa että ensimmäinen kerta, kun tunsin että minut otettiin vastaan ihan potentiaalisena asiakkaana ja kohdeltiinkin sen mukaisesti. Joten plussaa siitäkin!

Kolmas juttu on tämä Starbucksin termosmuki! Olenkin nyt joutunut tekemään ihan kamalan pitkiä päiviä ja aikaisia aamuja, joten aamulla ei ehdi kuin ylös, vessaan, pukea päälle ja lähtemään. Aamuteetä on jäänyt kaipailemaan siis monenakin aamuna kun junassa on saanut istuskella. Osittain pikkusiskoni vuoksi, ostin tämän Starbucksin termosmukin! Koko on tosi kätevä, ja onhan tämä nyt niin hipster että oikein pahaa tekee! Hintaakaan tällä purtilolla ei ollut paljoa, ja nyt tosiaankin kelpaa juoda strawberry & champagne-teet aamun ruuhkajunassa. 

Viimeisimmät ostokset olivat meikkejä! Perus meikkivoide, sillä onnistuin sössimään Tallinnassa! Ostin muka viisaana sieltä meikkivoiteeni että pääsisin halvemmalla. a) Meikkivoide ei maksanut 90 senttiä vähempää Tallinnassa, ja b) onnistuin ostamaan sävyn 14, kun normaalisti käytän sävyä 10. Katsoin vain siellä vaaleimman sävyn matkaan ja ostin sen, miettimättä yhtään että kaikista vaaleimmat sävyt saattaisivat olla loppuunmyydyt. Noh, tässä sitä nyt ollaan, ja omistetaan sävyn 14 meikkivoide. Jos joku käyttää sitä meikkivoidetta, laittakaahan yksää tai kommenttia, saa ostaa halvalla avaamattoman pois! Mutta tuohon huulikiiltoon/huulipunaan! Minä tykkään todella noista Rimmelin (uusista?) huulimeikeistä! Itselläni on siis jo entuudestaan tuo nudesävyinen, ja vitsit se kyllä kestää pitkään! Ja ei leviä! Eikä kuivata huuliakaan! Eli siis täyden kympin huulimeikki hintaan yhdeksän euroa. Tuota uutta sävyä en olekaan ehtinyt testailemaan, ja onneksi ostin sen nuden huulipunani sillä nyt ne ovat aikalailla sold out kaikkialta. Annan siis testivuoron tälle vaaleanpunaiselle, vaikka kokemukset vaaleanpunaisesta huulimeikistäni ovatkin aika kehnot; Ne tekevät minusta instant pissiksen. Mutta kokeilen tätäkin, jos laatu on yhtä hyvä kuin edeltäjässäänkin niin olen erittäin tyytyväinen!

Mitäs tykkäätte ostoksistani? Löytyykö samoja tai löytyykö joitain suosikkeja tästä?

Ja vielä loppuun kuulumisia, kirjoitan tätä tekstiä Phoenixin lentokentältä. Vielä kaksi tuntia niin sitten hyppäämme Honolulun koneeseen ja kuusi tuntia pitäisi jaksaa istua koneessa! Olen laitellutkin snapchattiin jotain pientä matskua aina kun netti on käytössä. Ja sitten Lush-arvonnan voittajaan. Osallistujia oli hurrrjasti, joka oli todella kivaa huomata. Tulen siis jatkossakin järkkäämään arvontaa jos toistakin kun osallistumisprosentti on noin korkea :) Arpaonni suosi tällä kertaa Miiaa (mimyy93). Miia, otan sinuun yhteyttä ensi viikolla kun palailen täältä toiselta puolen maapalloa <3 

24 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia! Hyvä, että sait tällä kertaa hyvää palvelua Louis Vuittonilla. Mulla on onneks ollu vaan positiivisia kokemuksia sieltä.:)
    Saako kysyä, mitä olisit halunnut ostaa Chanelilta? Aiotko ostaa sen vielä myöhemmin?:)
    Mulla on just toi Rimmelin huulijuttu, se on niin ihanan värinen! Harmi vaan, että mulla se läpinäkyvä väri loppu paljon aiemmin kuin se värillinen ja tuote kuivattaa tosi pahasti huulet.:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla et sä oot saanu paljon positiivista palvelua siel! niin sen kuuluisi mennäkin :) Ja joo, hoksasin kans nois että toi kiilto loppuu hyvin äkäiseen, siinä missä väriainetta riittää. Kuivattaa kyl vähän, mut ei niin paljon ku jotkut babylipsit tms. eli oon ite tykkäilly :)

      Ja olin ostamassa chanelilta kans avainpussukkaa ja korviksia, mut niit ei ollut :( Lompakoita vain ; _ ; Ja en oo ostamassa nyt kun vuittonilta nappasin nää nykyiset :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Avainpussukasta en ole ikinä kuullutkaan. Hirmu kätevältä kuulostaa! Hyvä, että sait viimein hintansa arvoista palvelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana et tykkäsit <3 Joo toi avainpussukka on käytännöllinen, ei tarvii aina kääntää laukkua ympäri kun ettii avaimeroisia :D

      Poista
  3. Ihania ostoksia ja nauttikaa matkasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitosta <3 Todellakin nautitaan nytkun perille päästiin!! :)

      Poista
  4. Geneeristä ja massaa tosiaan. En ymmärrä miksi pussukat ja hilavitkuttimetkin pitää olla monien satojen arvoisia vai onko tarkoituksena vaan näyttää että on varaa? Ison laukun voi vielä selittää mutta tuossahan on 400 euron edestä muovia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet ymmärrä noiden päälle :( Musta noi on tosi hienot! ja miniclutch sekä toi avainpussukka on itelle ihan tarpeelliset :)

      Poista
    2. olin tulossa sanomaan ihan samaa :D tuollakin rahalla olisi saanut samat nahassa ja laadukkaina mutta kun se merkki on kaikki kaikessa... ;)

      Poista
    3. Kyl mä myönnän et tykkään merkkijutuissa, eikai siin oo mitöön väärää? :)

      Poista
    4. Koska lagasin kirjoittaessa alkuperäistä kommenttia ja jouduin aloittamaan alusta, tässä lyhennetty versio:
      Vaikka en itse ole kyseisen merkin tuotteista innostunut, se ei silti tarkoita ettäkö en voisi ymmärtää miksi joku muu on. Merkkituotteita kun ostaa, se ostokokemus ei rajoitu pelkästään siihen, että kävellään kauppaan hakemaan tarvittu tuote. Unelmoidaan, suunnitellaan, lasketaan, harkitaan, ostetaan ja joka kerta kun käytetään, hymyillään hieman. Brändituote kattaa paljon muutakin kuin pelkän tavaran, siinä tulee mukana tuotteeseen liitetty mielikuva ja sen tuoma tunne, sekä omistajalle että yleisölle. Enkä nyt puhu mistään egon jatkeista, vaan siitä, että joka kerta käyttäessä se tuntuu luksukselta arjen keskellä. Itse ainakin mielelläni ostan tuotteen, joka tuottaa hyvää mieltä muullakin kuin käytännöllisyydellään.

      Vaikka tässä ei nyt suoranaisesti kaiveltu kenenkään tilin sisältöä, sanonpa vielä loppuun että jokaisella on omat kulutustottumuksensa ja vaikka kuinka mieltä kaihertaisi, ne eivät ole muille puututtavaksi ellei läheinen tee henkilökohtaista konkurssia ja osta huippubrändejä pikavipeillä. Jotenkin tuntuu, että ihmiset olettaa bloggaajien raha-asioiden olevan julkisia. Näin ei kuitenkaan ole, joten sshhh nyt, kenelläkään ei ole hätää eikä talous järky

      Poista
    5. Ihana Salli ku kirjotat aina niin asiaa <3 oot ihan parsa <3

      Poista
    6. Voih, minäkin ostaisin ihan periaatesyistä tuotteeni mielummin nahkaisena kuin canvasin muodossa. Toki toi materiaali on varmaan eläinten ystävälle parempi ja jos kerta tykkää kuosista/tuotteesta niin mikä ettei. Mä vastustan näitä henkilökohtaisesti siksi, että pyrin välttämään mahdollisimman paljon muovia, tyyliin vaihdoin termosmukini ja juomapulloni lasisiin versioihin ja pyrin ostamaan mahdollisimman paljon luonnollisempia materiaaleja. Ainahan tähänkään ei pysty, eikä kaikkien tarvitsekaan, mutta ajattelin perustella miksi en itse ehkä ostaisi näitä Vuittonin tuotteita. :)
      Tietenkin nautit juuri sellaisista tuotteista kuin itse haluat ja ostat juuri sellaista matskua miltä tuntuu. Tunsin vähän piston sydämessäni, kun otsikko oli jo vähän raflaava; tuo 'geneerisiä shoppailuita' oli jo vähän puolustuskannalla mun mielestä, joten kantsii muistaa että tämä on sinun blogi, sinun ostokset, sinun elämä jota jaat tänne. Ei sitä tartte pyydellä anteeksi. :) Mielensäpahoittajat voi poistaa sut lukulistaltaan ja sillä hyvä, eli älä annan lukijoiden mielipiteiden vaikuttaa jo etukäteen tekstiin!

      Poista
    7. Hyviä pointteja oot ottanu Ano esille :) ite uskon tuotteen olevan kestävä kun paljon arvosteluja oon lukenut, vaikkei matsku olekaan nahkaa ja varmasti on halvempaakin jolloin hinnassa on ns sitä ilmaa enempi. Kalliita nuo nyt kuitenkaan ei kumpikaan lv:n hintatasoon nähden olleet :) onneksi! Ja ihan on hyvä perustelu ja ymmärrän täysin miksei kaikkiin natsaa :)

      Ja tahallani tuon otsikon laitoin, kun aina tuo merkkituotteiden ostaminen tuntuu jonkun mielensäpahoittajan elämää haittaavan ja saa kuulla kuinka huonoka ostopäätöksiä sitä on tullut tehtyäkään :'D

      Poista
  5. Tosi kivoja pussukoita :) Ja tuo tumma väri on kyllä parempi siihen, jos ne usein laukussa pyörivät, sillä itsellä oli joskus sellainen ihana roosan värinen pussukka kassissa pitämässä kamoja ja se oli sellainen rusehtavan musta jo aivan liian pian :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä mietin kans et vaaleita matskuja on ihan turha hankkia laukkuun pyörimään, kun ne ovat sitten entisiä jo alta aikayksikön!

      Kiva et tykkäät näistä ostoksista <3

      Poista
  6. Täältäkin löytyy key pouch ja mini pochette,ihan täykyt :)

    fitfatmama.fitfashion.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu samis! :D noi on kyl todellakin kätsyt ja rahanarvoiset! :)

      Poista
  7. Yritin seurata sua snapchatissa, mut sulla on varmaan asetukset niin ettei sun storya näy jos et oo hyväksyny seuraajaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos huomautuksesta!! En ollenkaan ollu tajunnut et sellainenkin asetus täytyy itte napsauttaa päälle!! Anteeksi ja homma on nyt korjattu :)

      Poista
  8. Vitsit kun toi avainpussi on söpö! Oon kanssa kattonut sitä vähän sillä silmällä, mut tosin just sitä vaaleaa yksilöä :)

    Ja jos ehdit tai viitsit niin voitko vähän kertoa arviota tosta Starbucksin kupista? Onko tiivis? Pitääkö juoman lämpimänä? etc. :) Olen itteki miettinyt ostaa sen, mut kuullut vähän et se vuotaisi tai jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mielit vaaleaa ni kannattaa kipittää varaamaan oma, kuulemma tosiaa kolme viikkoo kestää! :( ja kiitos, toi on kyl kätevä!

      Ja oli kyl hyvä! Tykkään ja piti juoman sisällöän ja lämpösenä. Tosi vähän sinne kyl mahtuu mitään et ulkonäkö hämää, mut tykkään ^_^ varalta oon kyl muovipussis pitäny mut ei oo vuotanu ! :)

      Poista