sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Vegas style☆


Vähän erilaisempaa yhteistyöpostausta, nimittäin sain viestiä Vegas hotelseilta ja he haastoivat muutamat bloggaajat luomaan asukokonaisuuden, jonka laittaisivat päällensä kun lähtevät viettämään iltaa heidän ketjunsa hotelleissa. Sain todella paljon inspiraatiota tästä ideasta ja lähdinkin innolla toteuttamaan tätä ideaa, ja pääsipä esittelyyn nyt ostos jonka tein Michael Korsilta pikkusiskoni kanssa. Ja vitsit tuntui hyvältä vetäistä gyarumeikitkin naamaan. Asukuvia tulee nyt sitten kilosti, koettakaa kestää!




 Dress, shoes: Michael Kors, nacklace: Gina Tricot, bag: Louis Vuitton, bracelet: GUESS




Tuo mekko oli siis se uutukainen, aika heräteostoshan se oli mutta voi että minä tykkään siitä. Mekko on siis tämänkevään uutta mallistoa. Sen ympärille oli kiva kasata mustakultainen asukokonaisuus, johon mukaan pääsivät nuo joka asussa olevat mustat MKn kengät ja Vuittonin veska, ja särmää tuomaan valitsin tuon koppiskorun, joka on kyllä minun lemppari mitä kaulakoruihin tulee. Jos pääsisin viettämään iltaa Vegasiin yökerhoihin ja hotelleihin niin jotain tällaista päälleni kutakuinkin laittaisin. Ja sitten lisää uutta; Kampaus! Hot or not? Lähdettiin miehekkeen kanssa asuntokauppojen kunniaksi syömään ulos ja lasilliselle, joten pitkä ilta oli edessä, niin ihan valtavan painavaa muhkukampausta en viitsinyt laittaa, ja keksinpä sitten ihan vahingossa että voisihan tuollaista sivulettiäkin testailla. 
Nyt tämä yksi erittäin väsynyt bloggaaja alkaa keittämään itselleen toista pannullista teetä ja jatkaa pakkailua. Tänään on vähän aikaa omille hommille, kun katoan muutaman tunnin päästä taas työmaalle puurtamaan.

62 kommenttia:

  1. Ihana asu!<3 Oot niin kaunis näissä kuvissa ja toi kampauskin on tosi nätti!:)

    VastaaPoista
  2. Uu, mahdottoman kaunis! Etenkin ihastelen tyylikästä kampausratkaisua, ja jotenkin tää koko kokonaisuus saa vielä lisää eleganssia sun vaaleasta ihosta ja hiuksista <3 Toivottavasti oli kiva iltakin :) (Onnittelut vielä asuntokaupoista myös mun puolesta♥)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, aivan ihanasti sanottu! :) Toi oli kyl ihan uus kokeilu multa toi kampaus, kiva kuulla että oli nappivalinta :) Ja kiitti, oli kiva ilta ja jännittävää päästä perustamaan uutta kotia toiselle puolelle Helsinkiä :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana asu :) aaw tuo mekko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos <3 Toi mekko on kyl ihan rakkautta *_*

      Poista
  5. Yhyy oot niin kaunis! Ja noi hiukset: ehdottomasti HOT! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää sä se nättimys oot ; _ ; Ja kiva kuulla et toimii! Pitää alkaa hyödyntää tota kampausta useemminki! :)

      Poista
  6. Noi lisäkkeet (lisäke????) on niin to die for ;_; ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin kaks pötkylälisäkettä päähän, Prisila ftw!! (Y) :D

      Poista
  7. Omg, upea look ja upee sinä!!♡ :) Tykkään kokonaisuudesta ja voisin kuvitella sinut tuossa lookissa Vegasin yökerhoihin! Tosi kiva tuo mekko..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kommentti hei kuule kiitos <3 :) Tää yhteistyöpostaus oli tosi inspiroiva kyllä. Ja kiitos, Michael Korsilla on kyllä todella kivoja vaatteitakin, kandee tsekkailla niitäkin :)

      Poista
  8. Tää look sopii sulle aivan älyttömän hyvin. Tosi kauniilta näytät! :)

    VastaaPoista
  9. Ihana asukokonaisuus! Hiukset näyttää hyvältä, sopii sinulle kuin nenä päähän. Tuo kaulakoru on näyttävä, mutta ei liian. En ole ajatellutkaan miten kulta sopisi mustaan, mutta hyvältä näyttää ainakin sinun asussasi! Meikki on näissä kuvissa jotenkin extra ihana! Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka nätti kommentti taas sulta <3 Kiitos :) Ihana kuulla että tykkäät tästä kovasti ^_^

      Poista
  10. Tollaset nudet huulet sopii sulle ihan superhyvin! Ja mekko istuu niinku se ois sua varten tehty :) Ihan asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos!! :) Mä mietinkin et onko nudehuulet liian "pissikset" mun naamassa, mut kivaa kuulla etteivät :) Ja ihanasti sanottu <3 Kiitos ^_^

      Poista
  11. OMG mikä kaunotar!! Kertakaikkiaan tyylikäs asu ja tuo kampaus sopii sulle ihan täydellisesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kauniisti sanottu, kiitos ^_^ Ihana kuulla, oon otettu *_* <3

      Poista
  12. Tykkään tuosta kampauksesta kovin! Muutama lähikuva lisää olisi ollut kiva nähdä siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla! Joo ois niit lähikuvia voinu ottaa tietty muutaman lisää... :/ ei vaan tullu mieleen kuvailla enempää detskuja hiuksista! Next time!

      Poista
  13. Tosi nätti mekko! Mullakin on yksi tuollainen missä on mesh-raita keskellä ja oon tykänny siitä tosi paljon. Onpa Helsingissä muuten vähän lunta :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku kiva kuulla et tykkäät mekosta! Toi oli aika must have kun se käveli vastaan. Ja joo ei tääl oo enää lunta ku auratuissa kasoissa oikeestaa :'D

      Poista
  14. Hihii..ompas veikeä idea! :D
    On hauskaa leikkiä kaikkee kivaa mielikuvituksen kanssa. ^__^

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin, siks kaikki yhteistyöpostaukset onki kivoi ku voi poistua vähän siitä omasta kuplasta ja kehitellä jotain uutta <3 :)

      Poista
  15. Voi että, aivan ihana ja tyylikäs asu!<3 Mulle varmaan iskeytyis jotain samantapaista, mutta vaaleaa päälle!:) Ja hei Musta toi kampaus on oikein kiva!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla <3 Ja vaaleella varmasti toimis kans hyvin. Ja kiva et tykkäät kampauksestakin <3 ^_^

      Poista
  16. Voi kun oot kaunis ja aivan täydellinen mekko ja kampaus! :) ♥

    VastaaPoista
  17. Vau mikä asu! Ihana mekko, mäkin tahtoisin tuon tapaisen! Sopii sulle kyllä todella hyvin :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Näit on kyl MKlla viel myynnissä kun ovat tosiaan ihan uutta mallistoa :) Ihanasti sanottu, kiitos :)

      Poista
  18. Tosi näyttävä ja upea asu ♥ Sopisi tosi hyvin Vegasiin casinoille viettämään luksusaikaa :) Olisi muuten kiva nähdä postauksessa tarkemminkin, miten laitat hiuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! <3 Ihana kuulla et oli nappivalinta tää asukokonaisuus :) Ja pitääpä tehä joku hiustuto <3

      Poista
  19. Ihana asu ja upeet hiukset! Näytät kyllä tosi hyvältä ♥

    VastaaPoista
  20. Voi ei, pahoittelen jo etukäteen, kun en tykkää tosta mekosta. Tai oikeastaan tykkään, juu, mutta että tollainen mekko MK:lta. :( Musta toi on suorastaan tylsä ollakseen kallis merkkivaate, kuitenkin HM:ltä ja New Yorkerista saa ihan samanlaisia. Kyllähän toi on kaunis pikkumusta malliltaan ja käy tohon lookkiin ihan täydellisesti, mutta vähän ahdistaa, että ihmiset ostaa varmaan tosi kalliilla näitä mekkoja, joista ei välttämättä edes erota että se olisi joku todella kallis muotiluomus.
    Muuten asu on kyllä ihan 10+! Pitkästä aikaa sulla näkee taas megahiukset ja kunnon meikit. :) Sopii sulle kuin nenä päähän!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ikävä kuulla ettet tykkää mekosta! :( Musta se on aivan ihana! Mä en kyl mistää ihan merkkimerkkivaatteiden haute couture-tyyppisistä luomuksista tykkää mitä jossain catwalkilla näkee, yleensä ne on aivan karmeita :D Tällaiset paljon "normaalimmat" vaatteet iskee enempi, ja kyllä tästä huomaa että on laadukkaammat matskut (plus ei tämä kallis sinällään ollut :) ). Hinnoista sen verran, että kun esimerkiksi maksoin siitä sinisestä MKn mekosta 90€, niin ei se kauheasti lisää ollut siihen kun miettii että ihan peruskaupoissa maksetaan jostain ei-niin-hyvälaatuisesta mekosta se 49,90€, niin maksaa laadusta tuon parikymppiä lisää :) Mut hei mahtavaa et meikki ja hiukset iskee! :) Kiitos! Sainkin inspistä lisää ja varmasti tuun gyaruilemaan taas useammin.

      Poista
  21. Näytät tässä asussa/meikissä paremmalta kuin koskaan. Musta väri pukee sua, pinkki tekee susta jotenkin tunkkaisen näköisen. Meikkikin on kaunis, ja noi tuuheat hiukset sopii sulle niiin hyvin. Olet upea ilmestys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ehdottomasti sulle nudehuulia jatkossakin! pukee paremmin kuin värillinen huulipuna

      Poista
    2. Voi että, kiitos ^_^ <3 Ja harmi et pinkki ei sun mielestä sovi, mä kun niin tykkään siitä! Ja ihana juttu et nudet toimii kun oon niin innostunut nyt nudehuulista :D

      Poista
  22. Upee lookki! <3 Tykkään tosta mekosta ja kampauksesta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu voi kiitos kiitos <3 ihana kuulla et kampaus oli onnistunut :)

      Poista
  23. vautsi vau mikä asu! tosi ihana, ja kivasti laitettu hiukset ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UU kiitos kaunokainen <3 Kiva kuulla et tykkäät <3

      Poista
  24. Toi mekko on ihan täydellinen sulle! <3 Ja näytät muuteki tosi kauniilta :) Tollasella asulla kelpais kyllä johonkin Vegasiin lähteäkki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iih voi kiitos kiitos <3 Toi on ihana toi mekko :) Ja pitäsköhä häämatka varailla sinnesuunnille... :D

      Poista
  25. Erittäin kaunis asu, tykkään juuri tuosta mustan ja kullan yhdistelmästä ja hiukset kampauksen ja jopa värin puolesta kruunaa asun :) Tuo veska on kyllä vaan niin sievä ja myös tuon mekon voisin kotouttaa, mutta kotona alkaa olla niin monta mekkoa, että pare että jätän merkkituotteet oman onnensa nojaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis ^_^ Joo ton laukun ostoo en kyl kadu hetkeekään, enkä kyl mekonkaan! Ei ollu pahanhintainen mekko ja voi käyttää oikeestaan missä vaan niin mä yllytän sua ostamaan sen ;)

      Poista
  26. annankadulle töihin menossa?

    VastaaPoista
  27. Kaunis asu ja aiiiiiivan supermahtava tukka!! <3 liityn sun lukijaksii :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UUuu voi että voi kiitos ^_^ Ihana kuulla <3 Oon niin otettu ^_^

      Poista
  28. Oi, oot niin kaunis taas *__* ihanaa aina palata bloggeriin, kun huomaa, että sulta on tullut paljon postauksia aina viime käynnin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mite ihanasti sanottu <3 kiva et mun postaukset on mukavaa luettavaa! ^_^

      Poista