torstai 3. maaliskuuta 2016

Se tunne kun asiat onkin ihan hyvin☆

Olen oikeasti täällä näppiksen ja näytön takana ollut todella, todella stressaantunut. Henkireikiä ovat olleet ihanat ystävät joiden kanssa on saanut viettää aikaa lenkkipolulla, skumppalasillisella(pullollisella) ja teen ja macaronsien äärellä. Ja tietty rakas poikaystävä joka on jaksanut olla vierellä ja joka aamuisin aina hipsuttaa poskesta kun lähtee töihin ja itse jään sänkyyn koomaamaan ja miettimään kuinkahan monta minuuttia sitä tulikaan siitä seitsemän tunnin yöstä nukuttua. Stressinpoikasia on ollut monia, ja koulukiireet ovat tuntuneet jäätäviltä vaikkeivät ne sitä olekaan. Työkiireet ovat olemassa myös, ja irtisanouduinkin vähän aikaa sitten eräästä työpaikastani. Ulkonäköpaineet ovat tulleet takaisin ja stressi häistä on nyt sitten nostanut päätään. Mikähän näissä keväissä on aina niin raskasta?
Sitten sitä alkaa miettimään että sen sijaan että rypee itsesäälissä, katsoo kuinka ruma mursu peilistä tuijottaa, kiukuttelee kuinka tilaa on niin vähän, kuinka rahaa on niin vähän ettei se riitä sellaiseen elämäntyyliin kuin itse haluaa, kuinka kaapissa ei ole syötävää, on liian tyhmä selvitäkseen koulusta ja se kissakin puuttuu, että eipä sitä oikeasti kaikki olekaan niin kurjaa. Meillä on asiat hyvin. Se on vaan niin helppoa alkaa osoittamaan elämästään niitä huonoja puolia ja listata asioita jotka menee pieleen. Ehdin ihan oikeasti jo itkeä ensi kesää, kuinka en päässytkään töihin ihan parhaaseen työympäristöön, kunnes minulle soitettiin eilen illalla puhelu joka pelasti kevään, kesän ja syksynkin! Sain työsopparin joka ei voisi olla parempi. Lisäksi, meillä on asunnonmyynti mallillaan ja voipi olla että kohta on myös unelmien työn lisäksi unelmien koti. Ja kun on unelmien koti mahtuu se unelmien kissakin sinne.
Ei minulla asiat huonosti ole, paremmin ei oikeastaan koskaan ole ollutkaan. Ehkä se vaan on niin että kun tilanne paranee niin ongelmat muuttuvat sitä myötä, eikä sitä tule vähätelläkään. Totta kai ongelmat ja surun aiheet tulee suhteuttaa elämäntilanteeseen. Minulla on ollut masennusjaksoa meneillään ja vointi on ihan oikeasti ollut kurja ja suomeksi sanottuna paska, mutta; Pääsin heti hoitoon ja voin jo paremmin. Apu oli tällä kertaa lähellä ja saan olla siitä kiitollinen. Ja voisinhan luetella sen perinteisen litanian perään siitä kuinka minulla on aivan ihanimmat ja rakkaimmat ystävät, tuleva aviomies, koulupaikka jne jne. Yritetään kaikki olla positiivisia! Vaikka minä jos kuka tiedänkin kuinka vaikeaa se on. 

25 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä sinne!❤ kyllä näistä muutosten keväistä on aina selvitty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 No hei sinäpä sen sanoit! :) Joka kesä sitä ollaan hengissä oltu vaikka melkeinpä joka kevät se epätoivo alkaa iskemään :D

      Poista
  2. anoreksiasta ei tainut saada enään niin paljon säälipisteitä et piti keksiä siihen masennuskin? huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ootpa kyllä kunnon katkera lehmä. Voisitko kertoa mitä pahaa Saga on sulle ihan henkilökohtaisesti tehnyt? Vai oletko sä kiusannut sitä koulussa jo vuosia ja kun nainen itse ei ole maisemissa niin pitää tulla tänne huutelemaan? Mua kiinnostaisi tietää, koska oot niin omituinen muija. Sit et ikinä tule edes vastaamaan näihin kommentteihin, kun pelkäät kohdata ihmisiä vaikka anonyymi olisitkin. Huoh, tyhmä oot.

      Poista
    2. Kuinka yksinkertainen täytyy olla, ettei ymmärrä masennuksen ja syömishäiriön yleensä kulkevan käsikädessä? huoh. Syyllistätkö sinä useinkin uhreja sairastumisistaan? Toisen mielenterveydellä ei ole leikkiminen, sinun täytyy olla joku täysin asioista tietämätön mikäli kehtaat heittää tällaista kommenttia.

      Poista
    3. Jos neiti täydellinen jolla on kaikki niiin hyvin, että on varaa haukkua muita ottaisi sen päänsä perseestään ja katsoisi maailmaa. Mitä voitat tällä? Kasvaako virtuaali munasi, kun haukut nimettömästi muita? Et edes uskalla tulla vastaamaan. Kuten sanottu. Olet tyhmä ja todella omituinen muija.

      Poista
    4. Anonyymi1: No kyl tää nyt vähemmästäki alkaa masentamaan kun pitää kokoajan ettiä uusia keinoja huorata huomio 8((((((((((((((

      Anonyymi2: oot ihana! <3 Joo oon kans huomannu et helppo tulla mätkättää se yks kommentti ja sit kadota bittiavaruuteen :D

      Salli: No säpä sen sanoit! Oot paras <3 :*

      Vilu kun: <3 <3 <3 Ihana ^_^

      Poista
  3. Kevätmasennuskin on ihan yleistä ihmisillä! Ei kannata säikähtää sitä, kun keväisin tuppaa tulemaan juuri isoja muutoksia ja kaiken maailman projekteja, ja sit onkin paletti niin täynnä tavaraa että pää ei pysy mukana. Onneksi olet saanut apua ja asiathan on sulla oikein hyvin noin niin kuin ulkopuolisen silmin. :) Voisi vaikka sanoa, että kulissit on kunnossa kunhan vain itse jaksat hyvin arjen pyöritystä. Noi häät nyt onkin semmoinen ääristressipiste, mutta toisaalta voi ajatella että ne on vain kerran elämässä (toivottavasti!) ja sen jälkeen ei tarvitse niistä huolehtia.

    Koita nauttia keväästä! <3 Ja noi ruuat, uhh *drool*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se helpottavaa tavallaan kuulla etten oo yksin ongelmani kanssa :) Kaikki projektit ja muut kyl kasaantuu aina keväälle, ja kun syksyllä siintää joululoma mielessä niin keväällä ei lomaa ehdi miettiä kun stressaa työllisyystilanteestaan ja kaikesta muustakin >_< Ja joo häät, huh! Nyt vasta sekin stressi ehti pistämään!

      Ja kiitos ^_^ <3 Noi juustot oli ihan törkeen herkullisia!! :D Suosittelen, noi pikkunäpyrät ei ollu ees pahan hintasii, jonkun 3€ muistaakseeni!

      Poista
  4. Sie oot upea ihminen ja vahva sellainen! Ei ole helppoa mennä apua pyytämään, onneksi olet sitä saannut. Ystävät on kyllä todellinen voimavara. Pienet irtautumiset arjesta tekee vain hyvää. Ihania ruokia ja kaikkea herkkua <3 Toivottavasti kevät tuo vielä suuria iloja sinulle tullessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot hurjan ihana, kiitos <3 Joo, onneks sitä apua sai kun se nyt ei täällä niin itsestäänselvyys oo :( Ja kiitos, eiköhän tää tästä iloksi muutu :)

      Poista
  5. Kaikki tulee menemään just niinkuin pitää, luotetaan siihen! :)<3 tollasia kausia tulee aina välillä itse kullakin, mutta onneks säkin oot tajunnut kaivella sieltä niitä positiivisia fiboja ja vaikka pienet tai isommat asiat välillä harmittaa ja vaivaa, onneksi se on yleensä vaan väliaikasta :) Hienoa, että sait unelmiesi työpaikan ja toivotaan että asuntokaupatkin menee parhain päin!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä oon yrittäny itteki aatella et kaikel mitä käy on tarkoitus :) Vaikka siinä hetkessä sitä ei ymmärtäiskään. Ja kiitos <3 Oon aika iloinen et sain ton duunin, saas nähä miten homma lutviutuu nyt (En uskalla ihan tuulettaa vielä kun aina voi käydä joku kämmi ja sopparia ei siis kourassa ihan vielä ole :D )

      Poista
  6. Yks parhaista jutuista sun blogissa on että tänne mahtuu myös tällasta syvällisempääkin tekstiä eikä pelkkiä kivoja kuvia! Tykkään 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eih ihan parasta kuulla! *_* Oot ihana, kiitos :) <3

      Poista
  7. Voi Saga, tosi ikävä kuulla et siellä on taas huonompi jakso meneillään ja kamppailua oman mielen kanssa käydään.. :( Mun mielestä sä oot aivan upee nainen, niin ulkoisesti kun sisäisestikin (Ainkin blogin perusteella:)<3) ja onneks sulla on ihanat läheiset tukena<3 Asioilla on tapana järjestyä :] Onnea uudesta työpaikasta ja ihanaa torstaita kaunokainen♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääh miten ihanasti sanottu, voi kiitos kiitos ; _ ; <3 <3 Ihan parasta torstaita sinnekin <3

      Poista
  8. Onko työpaikka omalta alaltasi? Iteskin kovasti kesätöitä metsästänyt mutta mitää ei oikein ole, varsinkaan omalta alalta. Stressiä pukkaa siis täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo omalla alalla :/ ei kyl sosionomin kesäduuneja pahemmi oo tarjolla. Oon logistiikkapuolelle menossa :)

      Poista
  9. Ihana hyvänmielen postaus <3 Positiivisuus on parasta!

    VastaaPoista
  10. Ihanaa, että jaksat olla positiivinen ja iloita niistä hyvin olevista asioista, vaikka nyt onkin huonompi jakso menossa :) Onneksi sulla on hyvät tukijoukot ja paljon tsemppaajia myös täällä ruudun toisella puolella! Asiat tuppaa järjestymään aina jotenkin, tsemppiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tukijoukoista saa kyl olla onnellinen <3 Kiitos <3 Tosiaan, asioilla on kuin onkin tapana järjestyä :)

      Poista
  11. Itsellä myös ollut lähiaikoina pahaa stressiä ja ahdistusta kaikesta, mutta sitten koittaa vaan ajatella, että aina on kaikesta selvitty ja yleensä asioilla on tapana järjestyä :) Varmasti myös sulla <3 Tsemppiä!

    VastaaPoista
  12. Minäkin olen kokenut masennuksen. Syön lääkkeitä ja mieliala johdattelee minua lähtemästä paikkaan jos toiseenkin. Menenkl sinne vai tänne miksi. Mitä vaik ostaa tai jotai muuta. Vai jäänkö kotiin... masentumaan ja itsesäälinnän miettimiseen. Minulla on keskiverto itsetunto vaik olen satunnaisilta saannut kuulla seikoista jotka eivät minua häiritse nii ikäväö kommenttia. Minäkin uskon et asioilla on tapana järjestäytyä ja sen sanoo myös mun itsetuntoni. Mietin et meneekss tää maailma siihe et koht kaiken pitää olla tietynlaista. Ei saisi mukamas enäö olla erilaista.

    VastaaPoista