maanantai 11. heinäkuuta 2016

Muhkeammat huulet ilman pistoksia!☆

Minulla on ollut aina aika paksu alahuuli, josta olen ihan tyytyväinen nykyisin. Ylähuuleni puolestaan on aika olematon, ja siihen toivoisin muutosta. Pakko vaan sanoa että huulitäyttene ottaminen on niin kipeän oloinen prosessi että siihen en ihan vapaasta tahdostani lähde, ja riskit siihen ettei se näyttäisi sitten hyvältä ovat jonkinmoiset. Siispä, vippaskonstein on meikän edettävä. Ajattelinkin jakaa teille step by step, kuinka teen itselleni hitusen muhkeamman näköiset huulet kun laittaudun vähän hartaammin. 

1. Ympäröin huulet jollain pohjustuksella, ja tässä tapauksessa käytössäni on NYXin concealer. Näin saa hyvin jo vaaleutta huulien ympärille, sekä häivytettyä oikeat huulten rajat. 

2. Seuraavaan vaiheeseen sitten contouria. Huh miten te saatte aina blogikuviin käytetyt paletit siistin näköisiksi? Omani on jo hiukka... sottainen :'D No anyways asiaan. Käytän tuota alarivin keskimmäistä tummaa sävyä, ja piirrän alahulen alle pienen viivan sekä häivytän sen. Alhaalla paremi kuva millainen ja mihin kohti. 
2.1. Näin saa alahuulen enemmän "pomppaamaan" ylös. Itselläni on sen mallinen alahuuli, ettei varjostus tee paljoakaan, mutta pikkuisen lisää korostusta. 

3. Korostusta ylähuuleen! Käytössäni tässä vaiheessa on NYXin wonder pencil. Piirrän rajan ylähuulen päälle ja häivytän. Tuo hyvin häivyttäminen on todella tärkeää, sillä itsehän tein ehkä sen mokan alkuaikoina, että jätin rajan liian jyrkäksi, jolloin lopputulos näyttää vain tökeröltä. Tällä saa ylähuulen puolestaan korostettua, kun varjostuksella saatiin alahuuli näkyviin. 
4. Sitten itse meikkiin! Käytän itse vain huultenrajauskyniä, ja tähän kuvaan valitsin Lumenen huultenrajauskynät, ja käytin sävyä 6. Suosittelen Lumenen huultenrajauskyniä, sillä hinta-laatusuhde on mahtava. Muita hyviä kokeilemiani huultenrajauskyniä ovat olleet Chanelit sekä MaXfactorin. 

4.1. Ei mitään ihmeellistä, rajaan huulet ensin ja väritän sisuksen. Rajaan ylähuulen hiukan korkeammalta kuin missä oma huuleni oikeasti menee. Pitää testailla rajoja, kuinka paljon tuosta voi vielä mennä yli, että meikki näyttää hyvältä ja luonnolliselta. Tässä olen mennyt hyvin minimaalisen määrän vain oman huuleni yli. 

5. Jos haluaa oikein hifistellä; Huulikiiltoa. Se tietenkin lisää sitä illuusiota muhkeudesta. Tähän päälle laitoin Anastasia Beverly Hillssin huulikiiltoa, jotka muuten ovat hintansa väärtejä nekin, suosittelen! 

Toivottavasti tästä postauksesta oli iloa ja apua! En ole mikään meikkitaiteilija saati edes asiantuntia, ihan kotikonstein vaan aina tulee testailtua, ja tämän olen todennut toimivaksi. Mitäs meikkikonsteja teillä on, ja tykkäättekö paksummista huulista vai kapeammista? 

20 kommenttia:

  1. Onpa kivan sävyinen tuo Lumenen nro 6! Itse tykkään luonnollisen paksuista huulista, monilla näkyy esim. IG:ssä menevän ylähuuli vähän liian paksuksi verrattuna alahuuleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyl ihana sävy, tykkään kovasti :) Joo mä kans haluan et tulos on luonnollinen, vaikka haluankin keinotekoisesti omia huuliani paksuntaa :D

      Poista
  2. Hei tässähän on hyviä niksejä! Mulla on mielestäni kans aika ohut ylähuuli ja tahtoisinkin korostaa sitä enemmän, joten vinkit lähtee testiin! ;)☆ Ja hei, mun mielestä ei tartte olla mikään asiantuntija, jos keksii toimivan niksin niin miksei niitä tavan kosmetiikankuluttajatkin voisi esitellä! ;)☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla et nää oli hyödykkäitä vinkkejä :) Ja samaa mieltä mäkin kyl on, "maallikoiden" vinkit on ihan yhtä hauskoja ja toimivia :)

      Poista
  3. Uii mitkä ihanat muhkeat pusuhuulet!<3 Mä oon kans käyttäny samoja konsteja :) Ihanan värinen toi huulipuna, jota sulla on! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos <3 Ja toi on ihana sävy kyl, lemppareita :)

      Poista
  4. Hei tosi hyvä tuto!:) Hyviä vinkkejä, itse oon tehnyt vielä niin että laitan reunoille tummempaa sävyä ja keskelle hieman vaaleampaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on joo totta, toi kun laittaa keskelle vaaleampaa niin luo kans sen illuusion :) Kiva et tää tutlo oli hyvä <3

      Poista
  5. Meikillä saa tosiaan ihmeitä aikaan! Hyvä tutoriaali mistä meikkaamatonkin ihminenkin ymmärsi idean.

    VastaaPoista
  6. Oii miten kauniit huulet sulla on! <3 Tälläisiä vinkkejä on kiva aina lueskella :) Mä itse laitan aina vaan huulipunaa enkä mitään muuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kuulla et tykkäsit :) Vähän erilaisempaa postausta multakin :'D JA sulla se "pelkkä" huulipunakin näyttää tosi hyvältä, kaikki ei muhkeampia huulia tarttekaan :)

      Poista
  7. tosi kiva postaus 8) pipääpä heti huomenna testailla noita sun vinkkejä! vaikuttaa hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis :) Kivaa kuulla et menee kokeiluun!

      Poista
  8. Täytyy itsekin kokeilla tuota peitevoiteen laittamista ensin, jos se auttaisi tuohon, että saisi rajattua huulet siivommin, kun omat huulten rajat on todella epäsiistit ja röpelöiset eikä niitä pitkin oikein saa rajattua edes jossain määrin symmetrisiä huulia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se peitevoide jelppaa kyllä! Itelläkin on tosi rosoiset huulet, ja näkyyhän se noistakin ettei ihan viivotinsuoraa jälkeä saa, mutta toi peitevoide auttaa kuitenkin huomattavasti, jos miettii miltä ilman näyttäisi :D

      Poista
  9. Tuohon meikkipalettien siistinä pitämiseen: kannattaa siivota meikinpoistoliinoilla. Itselläni ainakin toimii ja saa tarkkuutta siivoukseen. :)

    Pitääpä laittaa perjantaina kokeiluun, jos vaikka saisi muhkeat huulet kun ulos lähtee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeii hei kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla! :) Ja kiva kuulla et tää huulimeikkituto lähtee kokeiluun ^_^

      Poista