tiistai 27. toukokuuta 2014

OOTD: Cats and wolf in same picture+some shopping☆

Hejsan alla mina lukijani! En nyt valitettavasti muista mikä on lukija ruotsiksi, ja enpä juuri nyt jaksa sanakirjaakaan aukaista (Onhan se aikamoinen rasitus klikata uusi välilehti auki ja antaa googlen hoitaa loput). Ajattelin nyt korjata asukuvakadon, ja postata nyt eilisen päivän asua teille! Uudet Jeffrey Campbellit pääsivät hetipian käyttöön, kun lähdimme perheeni kanssa pyörähtämään Matkuksessa. Harmitti ihan hirmuisesti, että lämpimät kelit loppuivat kuin seinään. Olin suunnitllut laittavani Saksasta ostamani maksimekon, mutta koska vettä satoi vaakatasossa ja lämpömittari näytti juuri ja juuri viittä astetta, totesin, että kesämekkokeli ei ole tänään. Tulikin hiukan päänvaivaa siitä, mitä nyt laittaisin päälleni. Farkut kiskaisin jalkaan ja tällaisen asukokonaisuuden kyhelmöin siihen ympärille.

Hejsan alla mina readers! I can't remember what reader is in Swedish, and at the moment I feel myself so lazy so I won't even check the correct word (It is absolutely too much work to google the right word...). I decided to fix the lack of outfit photos, and here comes my outfit from yesterday. We went to Matkus shopping center with my family. I planned to wear my maxi dress which I bought from Germany, but because it was raining so hard and there was only +5C "warm", I decided that it is not time for summerclothes.
Shirt, jeans: New Yorker, shoes, bag: Jeffrey Campbell, earrings: Seppälä, necklace: From Germany 
Likainen peili and stuff, varmaan joudun sen nyt tässä pesemään näinä päivinä. Yo-juhlat lähestyy ja siivoilun ynnä muun järjestelyn loppukiri lähenee. Muttamutta! Mitäs tykkäätte? Halusin tosiaan vähän erikoisempaa asukokonaisuutta, vaikka farkut jalassa heeboilinkin koko päivän. Ja ei muuten kaduttanut yhtään, kyllä oli sen verran kylmää. Uskomatonta, että vielä lauantaina hellettä oli ihan liikaa, ja nyt hyvä kun ollaan edes plussan puolella. Kiertelin Matkuksen lähinnä pikkusiskojeni kanssa, että vanhempani saivat rauhassa hoitaa omat ostostelunsa. Itse en mitään Matkuksesta hankkinut, pikkusiskot sen sijaan ohjasivat viikkorahansa Punnitse&Säästä-kauppaan. Pakko kyllä sanoa että Matkus kauppakeskuksena on oikein mukava, paljon vähän erikoisempiakin liikkeitä, ja kyseinen pulju on selkeä kulkea (Verrattuna esim. Ideaparkkiin jonne olen itseni eksyttänyt joka harva kerta, kun olen siellä käynyt). Matkuksen jälkeen lähdimme sitten Citymarkettiin, että napataan sieltä sitten ruokaostokset mukaan. Noh, siellähän sitä sitten tarttui tavaraa matkaan!

Dirty mirror and stuff. Well, what do you like my outfit? Even tho I wore jeans, I wanted to create little bit different outfit around those. In shopping center I was just hanging around with my sisters, and watched when they spent all their money to small snack-shop. I have to say that I love Matkus, it is really great shopping mall. After Matkus we went to Citymarket, and there I found something to buy.
Cosmopolitan, pähkinävoita ja täykkäreitä! The best! Järkytyin kyllä hiukan, miten paljon kaloreita maapähkinävoissa onkaan!! Minulla on ollut aiemmin Amonan täysin naturellia (Siis sitä missä ei ole mitään muuta kuin maapähkinää), ja siinä paketissa ei ollut ravintoarvotaulukkoa. Noh, tässäpä purkissa oli ja ei mistään kalorittomasta herkusta siis ole kyse... Haluan kuitenkin elää siinä toivossa ja uskossa, että pähkinävoi on terveellistä. Oli kyllä jännää että Nutellakin, se suklaasokerihöttömössö, oli vähempikalorista...
Tein myös pienen merkkivaatehankinnan, paria päivää aikaisemmin. Omat pinkit farkkushortsini kävivät minulle liian isoiksi, ja päätin korjata asian. Tilasin Facebookin kirppiksen kautta itselleni Guessin vaaleanpunaiset farkkushortsit! Vähän kyllä jouduin jännäämään mahdunko noihin, mutta thank god juuri ja juuri sain pehvani ängettyä noihin. Karu totuus taitaa kuitenkin olla, että sitten jos ja kun saan viimeisetkin lisäkilot itseeni, nuo eivät enää mahdu... Noh, yritän nauttia niistä nyt sen aikaa kun ne vielä menee.
Muistakaahangiveaway on vielä hetkisen voimassa!

21 kommenttia:

  1. Musta tuntuu, ettet ees yritä parantua kunnolla. Pari postausta taaksepäin ja sitä ennenkin surkuttelet lihoamista ja kommentteihin, joissa kysytään huolissaan laihtumisesta, vastaat surunaamojen kera ettet ole laihtunut. Et kyllä sivullisen silmissä näytä edistyvän tai edes yrittävän yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama toi farkkushortsijuttu - sun asenne painonnousuun on tavattoman huono. Eihän se kivaa tietenkään ole, mutta osa parantumista.

      Poista
    2. Vähän pahalta tuntuu toi sun kommenti. Oon lihonut viimeisen kuuden kuukauden aikana kuusi kiloa, ja jos nyt loppumetreillä rupeaa ahdistamaan, ei ole minusta mikään ihme. Tuntuu pahalta ettei kukaan huomaa mun edistymistä: Mietipä monia muita anorektikkoja jotka vehtaa tautinsa kanssa useita vuosia ja pyörii osastoilla ja sekoilevat eivätkä edes yritä, samalla kun sitten hehkuttavat kuinka ovat niin parantumismyönteisiä. Vituttaa suunnattomasti tietää, että tähän kroppaan pitäisi vetäistä vielä viisi kiloa massaa, kun nyt jo näytän ihan normaalilta. Moni on sanonutkin että "nyt on hyvä, älä tuosta muutu mikskään". Joo-o...

      Poista
    3. Eri ano täällä, mutta pakko sanoa ettet todella näytä vielä normaalilta ja muutama lisäkilo tulee luultavasti tekemään tosi hyvää. Olen itse paininut syömishäiriön kanssa aikaisemmin ja tiedän että tuossa vaiheessa se käsitys omasta ulkonäöstä ja kehosta on varmaan vielä tosi vääristynyt, mutta olet edelleen oikeasti vielä pelottavan (anteeksi!) laiha, joten ihan hirvesti tsemppiä että jaksaisit vielä eteenpäin pinnistellä!
      Ja aivan ihanat kengät :)

      Poista
    4. must nimeenomaan näyttää jo iha normaalilt <3

      Poista
  2. Jännä asu! :3 Toi kampaus sopii sulle kyl tosi hyvin.
    Mullaki oli eilen pipo päässä ku oli niin kylmä. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <33
      Ja oli joo ihan sairaan kylmä, mäkin etin pipoja ja lapasia kun menin tänään haravoimaan pihaa... :'D

      Poista
  3. Muistatko, kun postasit silloin vähän aikaa sitten sen parantumis muisti lista jutun? Siinähän nimen omaan oli kohta "ÄLÄ osta liian pieniävaatteita"....

    Tsamppiä paranemiseen ja muista ostaa tarpeeksi isoja vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä!

      Joo muistan sen listan mutta heitin sen jo pois, kuten kaikki ateriasuunnitelmat sun muut... Ei oikeen niistä ollut mitään hyötyä, ahdistusta enempi :'D Ja nuo shortsit oli sellainen ostos, että älysin miettiä kokoa vasta sen jälkeen kun tavaran olin maksanut, enkä enää sitten kehdannut/voinut alkaa pyytelemään rahoja takaisin :>

      Poista
  4. eikä miten magee asu! :)

    by-mmaria.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Oi tuo sun paita on vaikka kuinka kiva:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo toi paita oli kans sellanen must have ostos, New Yorkerista ja ei ollu ees kallis! :)

      Poista
  6. Oi! Ihastuin noihin kenkiin! Muutenkin hirmu söpö tyttö! :3 pst. mistä noi kengät on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi kiitoksia kiitoksia <3 Noi kengät on Jeffrey Campbellin, ostin käytettynä huuto.netistä :)

      Poista
  7. Jestas miten upea olet! Eksyin sun blogiin vasta äsken ja taidanpa jäädä seurailemaan. Mukavan erilainen blogi, siisti ulkoasu ja niin! Tsemppiä kovasti anoreksian kanssa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Ja kiitti tsempistä, kuten sanottua, tsemii tarttee aina :))

      Poista