perjantai 3. tammikuuta 2014

What is in my makeup bag☆

Meikit ja meikkaaminen ovat aika iso osa tyyliäni. Halusin tehdä tällaisen postauksen lähinnä siksi, että voisin näyttää, ettei suht muhkean meikkilaukun omistamiseen tarvita paljoa rahaa. Voin rehellisesti sanoa että oman meikkilaukkuni sisältö on maksanut ~40€. Mitään merkkikamaa en siis omista, ja päiväyksetkin on monista menneet varmaan jo ohitse... Mutta mikäs siinä kun hyvässä kunnossa ovat ja niitä kykenee vielä käyttämäänkin. 
 Luomivärit. Ensimmäinen paletti on saatu Virontuliaisena, ylärivin toinen saatu äidiltä "perintönä". Alarivin ensimmäinen taas on saatu Prinsessa-lehdestä (Ja nuo muuten on aivan tajuttoman hyvät luomivärit!!) ja viimeinen saatu joululahjaksi.
 Yksittäisiä luomivärejä. Ylärivin ensimmäinen perintöä äidiltä, ylärivin toisen olen ostanut Seppälästä (Wet 'n' wild), turkoosi luomiväri Monster High ja kultainen ostettu hyaku-en-shoppusta (sadanjenin kauppa Japanissa).  Tuo kultainen luomiväri ei ole kauhean hyvä, väri rapisee pois naamalta välittömästi...
 Pohjustustuotteet. Puuterit olen ostanut Citymarketista ja Seppälästä. Tuo Wet'n'wildin puuteri on kyllä omasta mielestäni parempi. Se ei jätä naamaa niin jauhoiseksi kuin tuo Lumenen. Meikkivoiteet Lumenea myöskin. BB-voide ja valokynä ovat myöskin peritty äidiltä, hän  ei osannut käyttää niitä. En kyllä itsekään ole kauheasti käyttänyt, sillä jos meikkaan meikkaan kunnolla, ja BB-voide ei peitä naamastani yhtään mitään, alkaen punaisuudesta tummiin silmänalusiin ja silmänalusista mustapäihin... Valokynä taas värjää enemmänkin oranssiksi kuin korostaa mitään.
 Muut silmämeikit. Ripsivärit ensin: Ensimmäinen sadan jenin kaupasta (tämäkin ihan surkea, klimppaa ripset vain yhteen), Dermosilin ripsiväri sekä Yves Rocherin ripsari. Tuo oriflamen ripsari oli ehdoton suosikkini, harmiksi se alkaa olemaan jo aika finaalissa. Eyelinereistä käytän Rimmelin eyelineriä, ja se on osoittautunut varsin hyväksi. Rimmelin eyelinerin vieressä Dolly Winkin korkkaamaton eyeliner. Kajaaleista käytän Dermosilin mustaa ja Wet'n'Wildin valkoista. Nekin ovat saatuja äidiltä, koska hän ei osannut käyttää näitä meikissään. Tuo valkoinen kajaali on hiukan hankalaa, koska se on niin kova. Viimeisenä on Wet'n'Wildin kulmakarvojen värityssetti.
 Muut peitevärit. Lumenen peitepuikko ja Make Up Storen punaisuuden neutralisoija. Tuo neutralisoija on varmasti kallein meikkiostokseni jonka olen koskaan tehnyt, se maksoi 15€. Mutta on kyllä maksanut itsensä takaisin, häivyttää punaisuuden enemmän kuin hyvin. Peitepuikko on Citymarketin alelaarista revitty parilla eurolla.
 Huulikiillot. Ensimmäiset kolme ovat Monster High, samoin kuin tuo violetti keskellä. Vaaleanpunainen on ostettu sadan jenin kaupasta (Tämä taas oli paras huulikiilto mitä minulla on koskaan ollut!) ja viimeinen saatu mummolta lahjaksi vuonna nakki ja muusi.
 Huulipunat. Nämä ovat suuri rakkauteni, mutten silti ole näihinkään raaskinut sijoittaa. Ensimmäinen ylärivissä Monster High, viereinen Wet'n'Wild, musta Grimas, violetti Anna Sui (sain ystävältäni Thaimaantuliaisina), viimeinen ylärivillä Lumene (saatu joululahjaksi viimevuonna). Alarivissä Oriflamen pinkki sekä viininpunainen Monster High. Näistä huulipunista suosikkejani ovat Wet'n'wildin kirkkaanpunainen huulipuna sekä oriflamen pinkki.
 Poskipunat. Ensimmäinen on saatu Virontuliaisina ja toinen Monster High.
Hajuvedet. Body Shopista ja Yves Rocherilta. Molemmat joululahjaksi saatuja. Tuo Indian night Jasmine tuoksuu aivan ihanalta *w*

8 kommenttia:

  1. En oo koskaan ymmärtäny Lumenen valokynän ylistystä. Oon ite kokeillu niin paljon parempia valokyniä, jotka on olleet myös edullisempia ku toi Lumenen kukku. :p

    P.S. eBay on kosmetiikkataivas! Tai enemminkin materiataivas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tyhmä enkä tajua koko valokynän ideaa :'D Eka mulle sanottii et se piettää tummia silmänalusia ja sit kerrottii et eiei ei se sitä varten oo vaan korostamaan tiettyjä kasvonpiirteitä. Päätin sit et selviän ilman valokynääki :D

      Ja niin on, tosin kaikki luomivärit mitä ebaystä oon ostanu on ollut ihan kökköjä :'D

      Poista
  2. Ah, the body shopin tuoksut on jotain niin ihanaa *-* Rakastan body shopin tuotteita, mut oon nuuka sijottamaan niihin :D tuntuu niin typerältä maksaa esim. vartalovoiteesta melkeen kaks kymppiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nii on <3 Siks en hajuvesiä ite ookaa koskaa ostanu ku tuntuu turhalle maksaa hajustetusta liemestä yli 20€ :D Ja kun merkkiperse olen ni ois hienoo haista joltain guccilta ja nehän sit jo maksaakin...

      Poista
  3. Piti vaa tulla sanoo että eksyin tänne Demin kautta sillon yks päivä kun sulla oli siä keskustelu ja samana iltana luin koko blogin läpi :3 Ihana blogi ja oot niin söppänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww ihana kuulla et blogi on mielenkiintoinen <3 <3 ^w^

      Poista
  4. Ihana postaus! Tykkään ihan hirveästi lukea tällaisia postauksia. Sulla on hauska tyyli! :)

    VastaaPoista