lauantai 25. tammikuuta 2014

My grandma-look☆

Papallani on ollut jo pidempäänkin stressiä, mihin hän laittaisi mummun vaatteita ja tavaroita: Ei niistä raaski luopua mutta ne vie paljon tilaa. Olen mummoni tavaroita jo jonkun verran ottanut, mutta faktahan on se, että suurin osa mummuni vaatteista ei oikein istu minulle (vaatteet eivät oikein sovi tyyliini ja ovat aikas isojakin...). Nyt jokunen aika sitten, kun olin taas yökyläilemässä pappani luona, aloimme etsimään hänelle uutta pöytäliinaa. No, pöytäliina jäi löytymättä, mutta sen sijaan kaapista löytyi aivan upa villapaita! Kyseisen paidan inspiroimana kasasin tällaisen asukokonaisuuden, josta kaikki korvakoruja, kenkiä ja leggingsejä lukuunottamatta ovat mummoni perintöä.

 Päätin tehdä hitusen erilaisen meikinkin: Laitoin piilarit mutten tekoripsiä. Ja huhhuh että oli alaston olo :'D
Villapaita, kaulakoru, huivi, sukat: mummulta, leggingsit: Pieces, korvakorut: Seppälä

Sain yllättävän paljon kehuja paidasta, ja onhan se tosiaankin hieno! Mummo on kuulemma suunnitellut sen itse ja teetättänyt jollain vesantolaisella, ja pappa muisti painottaa että "Siitä on sitten monia satoja markkoja maksettu" :D Isohan tuo on kuin mikä, mutta sopi hyvin näihin jäätäviin pakkasiin. Vanhempani eivät oikein ymmärtäneet, miten kehtasin lähteä ihmisten ilmoille tuo paita päällä. 

14 kommenttia:

  1. Uskomattoman hyvännäköinen paita! Tuo on löytö. Kyllä tuossa kehtaa ihmisten ilmoilla liikuskella hyvinkin varsinkin kun sinulla on silmää asusteille ja meikkaukseen. Todella hyvä kokonaisuus ja minusta on ihana että vanhat vaatteet saavat uuden mahdollisuuden, varsinkin kun ovat mummosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii ihana kommentti, kiitos paljon <3 Jotenkin tosi huippua kuulla että mulla on silmää asusteille ja meikkaukselle, kun oon niin pitkään tottunut olemaan aina se tyylitajuton :D Kiitos ihanasta kommasta <3

      Poista
  2. Wau ihana villapaita! :oo Kyllä todellakin tuollaisella kelpaa mennä ihmisten ilmoille, eikä tuo väljyys haittaa tuossa yhtään. :3 Päinvastoin!

    VastaaPoista
  3. Paita on kyllä tosi kiva ja varmasti tosi käytännöllinen ^__^
    ..eikä näytä turhan isolta, silleesti söpön lungilta.

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosin ku tuo on tollanen "oikea" villapaita, niin se kutittaa iha hirveästi, ja alle on pakko laittaa parikin pitkähihaista paitaa :'D Että totta jos toi ois kauhee tiukka, niin ei sitä pystyis aluspaitojen kera käyttämäänkään!

      Poista
  4. Vau ihana! <3__<3 Täällä kanssa yksi ylisuurten villapaitojen ja svetarien rakastaja ilmoittautuu! Mulla on useampiakin iskän opiskeluaikojen isoja, lämpöisiä paitoja - siihen vaan lisää sukkahousut ja tadaa, mukava vaatetus varsinkin kotioloihin on valmis~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 *w* Isot hupparit ja villapaidat ON mukavia! Itelläki on kotihupparina tällanen XXXXXL kokonen vaaleanpunainen hawaiji-huppari, ja kyllä on lämmon <3 XD

      Poista
  5. Aaaa, toi paita on vaan niin ihana. ;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Se kyl on, mummulla on ollut silmää kun on suunnitellut tuon!

      Poista
    2. Muutenkin toi asukokonaisuus on kuin suoraan catwalkilta, ainakin mun mielestä.
      En oo ennen nähny vastaavaa ja tykkään kovasti. :D

      Poista
    3. Oiiii ihana kommentti, kiitos <3 Olen otettu *u*

      Poista
  6. Hihii, hauska asu! Tuo rusettisysteemi päässä tuo hauskaa kontrastia.

    VastaaPoista