maanantai 25. marraskuuta 2013

New layout and shoppings☆

Tervetuloa taas uudistuneeseen blogiini. Tästä blogista on tosiaan muodostunut minulle todella tärkeä kanava käsitellä kaikkea, ja olen tosissani päättänyt panostaa tähän touhuun. Tein pientä taustatutkimusta ja kyselin ihmisiltä mikä on yleismielipide blogistani. Olen otettu, ettei mitään valtaisia muutoksentarpeita ollut, ja blogini sai paljon kehuja. Kuitenkin bannerin tönkköydestä ja tekstin asettelusta tuli kritiikkiä, joten niihin tuli nyt muutos! Kuvien huonolaatuisuus taas on ollut sellainen ongelma mikä itseäni on nyppinyt. En omista kameraa, vain iPhonen, jolla saa hyviä kuvia aina satunnaisesti. Joten päätin nyt palkita itseni paranemisen käynnistymisestä tilaamalla itselleni Olympus E-PM1 järjestelmäkameran. Siispä ette enää joudu tulevaisuudessa tihrustamaan epämääräisia sumeita raekuvia :D 

Welcome to my new blog! I really decided to put effort to my blog, because nowdays blogging is really important for me. So I asked from people, what do they like my blog. I'm so happy that there wasn't much to criticize, but people said about my banner so I fixed it. And I hated that my photos are usually so crappy. I fixed that problem too and I bought Olympus E-PM1 camera. So no more bad quality photos in this blog!

Tässä postauksessa aion esitellä kuitenkin viimeisimmät ostokseni! Minulla tekee tiukkaa raha-asioiden kanssa, joten shoppailut on jäänyt oikeastaan kokonaan. Japanista tilailua en ole edes harkinnut, saatika kalliiden brändivaatteiden ostoa. Kameran sain ostettua kun olen myynyt pois huomattavan osan lolivaatevarastostani. Päätin nyt kuitenkin hiukan uudistaa vaatekaappiani muutamalla ihanalla jutulla, jotka löysin kirpparilta.

Now I am going to show you what I bought from flea market last week!


H&M:n tyllihame.


 VILAn huivi
Pakko pistää tähän väliin kuvaa kynsistäni. Minua masensi omien kynsien kuppainen laatu, joten piristykseksi lakkasin ne nätisti. Minulla on menossa nyt jokin ihme kultavaihe, kaikki kultainen ja kimaltava on ihanaa! (Siksi myös tuo huivi)


 Hiuspanta. Tämän alkuperästä ei ole tietoa.


H&M:n kissipaita.

Shoppailin minä sitten hiukan myös "oikeissakin" kaupoissa. Käytiin ennen kotiinlähtöä Kuopion Kolmisopissa, ja shoppailin itselleni Kodin ykkösen alennuksesta muumimukin! Olen ihan hulluna kaikkiin muumiastioihin, ja kyllähän nyt on jo korkea aika alkaa hamstraamaan astioita tulevaa omaa kotia varten. YO-lahjaksi aion toivoa kaikilta sitä uutta "Muutto"- ja juhla-sarjaa. Oletteko tekin muumifaneja? :)

I shopped little bit from "proper" shops too. From sale I bought moomin mug! I really love Moomin dishes. Do you like Moomin too?

Sain myös ihanan lahjan postissa perjantaina. Ihanainen Katja laittoi minulle yhden teepannuistaan! Jos jollekulle ei ole selvinnyt, olen suuri teen ystävä ja oma teepannu minulta on puuttunut. Olen niin innoissani ja iloinen tästä, lasinen teepannu tekee teehetkistä entistä fiinimmän oloisen :)

I got a lovely present from lovely Katja. I really love tea and I haven't had teapot. Now I have the most beautiful teapot ever! I'm so happy and excited of this :)
 Wanhan ajan mustikkateetä

Tätä postausta varten viritin tuon sinisen taustakankaan huolella ja rakkaudella, kaikki valotukset yms yms huomioon ottaen. Sillä välin kun kävin noutamassa kuvattavat tavarat, oli kangas saanut parempaa käyttöä:

For this posting I put that blue fabric. When I went to get stuff, this is what happend:

Ja kissa ei arvostanut kun tulin sitä hätistämään :'D Tuntui niin pahalta häätää pikkuinen siitä, niin söpösti se lepäili viltillä! En ymmärrä kissoja, ei se ole ikinä tuossa kohtaa nukkunut, paitsi nyt tänään kun tosiaan sain paikan aseteltua. Nämä kuvat ei siis ole vielä uudella kamerallani kuvattuja, lainasin äitini pikku digikameraa, ja onhan näissäkin laatu kultaisempi verrattuna iPhoneen... Onhan tuo omena varsin kätevä kameranakin, mutta kuvien laatu on niin laidasta laitaan vaihtelevaa. Toivon niin että Olympukseni saapuu mahdollisimman pian *u*

And my cat didn't appreciate that I drive him off :'D It felt so bad to shoo him, he was so relaxed and stuff! I can't understand cats, he never sleep on that place but now! 

24 kommenttia:

  1. Ihanainen ulkoasu ja kivoja kirpparilöytöjä! Rusetti on muuten tosi söpis! ♥
    Hihi..mulle käy kans tavarakuvaamisten kanssa noin..kissa on siinä tai tavaran päällä tai menee tyyliin vaatteen alle tms.. on ne kisuliinit vaan niiiiin ihania!! ^^

    Ihana Katja kun sinulle teepannun lähetti ja toivotaan joo, että pääset nopsaan leikkimään uudella kameralla. :)

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo kissat osaa aina valita lepopaikkansa hyvin... :'D

      Ja tosiaan en malta odottaa että opin käyttämään tuota kameraista, on parhautta päästä kuvaamaan ihan "oikeasti" :)

      Poista
  2. Tosi kiva banner ja layout. Paaaaaljon parempi kuin se edellinen! (no offence)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No on tää vähän omaperäisempi ja siistimpi :D

      Poista
  3. Ihana ulkoasu, tykkäsin kyllä edellisestäkin paljon. ^^ Tosi kivoja ostoksia, varsinkin tuo hame ja rusettipanta on ihanat! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, tuo rusettipanta oli kyllä musta aika löytö, ei maksanukaan juuri mitään!

      Poista
  4. Nyt vasta ehdin tämän lukea, mutta ihania ostoksia, tuo teepannu on vaaaan niiin suloinen :) Ja tää uus ulkoasu on ihanan semmonen hempee jotenki ja toi banneri on siisti ja hieno :)

    VastaaPoista
  5. Musta edellinen banneri oli kivempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa, kiva että sä tykkästi siitä :3 Se vain sai niin paljon kritiikkiä että laitoin vaihtoon :D

      Poista
  6. Ihana toi muumi muki :3 oon ittekki aatellut että voisin ostaa ton talvi mukin. Ja tosi suloinen toi kissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa! Oli Kodin ykkösessä tosiaa alennuksessa 15 € :D

      Poista
  7. Pidän tästä bannerista todella paljon se on niin erilainen ja aika taiteellinen + sulla on muutenkin tosi kiva ja persoonallinen tyyli pukeutua, ei oo mun mielestä niin ehkä yleistä tai näkyvää suomessa :)

    http://emotytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Jotain omaperäistä tosiaan yritän kovasti pitää yllä :)

      Poista
  8. Ihana blogi, kiva lukea sun tekstejä ja toi ulkoasu on niin sun tyylinen :3 Jään varmasti seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
  9. I love the pink skirt & bow headband you bought, so cute ^^

    VastaaPoista
  10. Hauska toi banneri sulla :) Taidankin alkaa keittämään teetä kun osu toi teekannu silmiin :D

    VastaaPoista
  11. Tosi sulonen tuo kissapaita! Ja upee banneri, piirrät hyvin :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^w^ Kaikki missä on kissoja on rakkautta <3

      Poista
  12. Ihania vaatteita oot löytäny, kirpparit <3 Mäkin alotin lopultakin sen blogin ;D

    http://satuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi on tosiaa ihania! Ja hienoo et aloitit, täältä saapuu lukija! :D

      Poista