maanantai 4. toukokuuta 2020

My favourite hair- and skin products


Moikka! Vähän aikaa taas vierähti ja vauvakin syntyi tässä välissä. Sillä on ollut muuta mielessä vaikka bloggaamisen jatkamisen ihan tosissani aloitinkin. Meillä on täällä mennyt enemmän kuin hyvin ja ollut aika unelmaa tämä vauvakupla. Kuitenkin pieni hyppäys vauvakuplan ulkopuolelle ja kauneusjuttuihin! Nyt tässä korona-aikaan voi olla mukavakin kirjoitella näistä kauneusasioista, kun eipä tässä juurikaan mitään kummempaa voikaan tehdä kuin hemmotella itseään kivoilla tuotteilla ;) 

Onko teille tällainen merkki kuin Espa tuttu? Itse tutustuin merkkiin Kämpin spassa. Heillä on käytössä näitä ihania Espan tuotteita, ja salikäynnillä pääsee käyttämään shampoota, hoitoainetta ja vartalosaippuaa. Span puolella sitten on muitakin tuotteita käytössä. 
Oma suosikkini on tämä Espan shampoo. Tässä oli vähän hassu "tarina" taustalla miksi tykästyin tähän niin kovasti kuin tykästyin. Espan tuoksut ovat aika vahvoja, joten jos olet hirveän hajuherkkä, niin sitten tämä merkki ei ehkä ole sinua varten. Mutta siis siihen "tarinaan"; Minulle tuli raskausaikana ihan älytön himo kiviin :D Siis sellaiseen kellarin/kostean kiven tuoksuun. Tässä shampoossa on etäisesti sellainen maanläheinen tuoksu, ja sillä minun olikin pakko saada pestä hiukset aina vain Espan shampoolla, että sain sen ihanan tuoksun hiuksiin. Vaikken enää raskaana olekaan ja kellarihimot hävisivät, tykkään yhä tuosta shampoon ja hoitoaineen tuoksusta. Harmillisesti nyt vaan tuo shampoo pääsi jo loppumaan, ja en viitsi keskustassa kauheasti käydä, että pääsisin ostamaan tuota uudestaan (Ja kaiken lisäksi Kämp Spa on kiinni, jossa tuota tuotetta myydään. En ole ihan 100% varma saisiko tuota myös Kämpin hotellin respasta, jossa joitain tuotteita on myynnissä).


Minulle siis tämä tuotesarja oli ihan tuntematon ennenkuin pääsin käymään Kämpin kuntosalilla, ja siellä sistten tutustumaan merkkiin. Taustatyötä tehdessäni, kyseessä on Englantilainen tuotemerkki, ja tätä ei kivijalkaliikkeistä saa muutakuin Kämpistä. Muutamia nettikauppoja on jotka näitä myyvät! Tällaisia pienempiä puteleita saa sitten ostettua Kämp Spasta, niin voi testata jos ensin epäilyttää pitääkö esimerkiksi vahvasta tuoksusta. Ja eihän kaikki tuotteet toimi kaikilla samalla tavalla.

Pahoittelut mahdollisesti hiukan tönköstä tekstistä. Pakko myöntää että omalle suomenkielen taidolle se säännöllinen bloggaaminen teki hyvää. Nyt kun ei pahemmin kirjoittele mitään, tuntuu että lauserakenteet ja tekstin sujuvana pitäminen tökkii. Jotenkin ajattelin että enempi ehtisi blogia päivittelemään mutta vauva on pitänyt aika hyvin minut pois tietokoneen ääreltä, tuota pientä ihmettä on niin kiva vaan tuijotella ja sylitellä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti