lauantai 9. joulukuuta 2017

*:・゚✧Suurlähetystön itsenäisyyspäivänjuhlan asu✧・゚:*

Nyt on Suomi100-juhlat juhlittu! Ja Itävallasta tultu takaisin. Huh, oli kyllä mukavaa ja erilaista, mutta nyt onkin mukava olla taas kotona. Itävalta ei ole mikään lempikohteeni, mutta nyt kyllä kieltämättä jäi vähän sellainen fiilis että olisihan siellä pidempäänkin viihtynyt; Itse kaupungin kiertäminen jäi aika vähälle virallisten osioiden tiimoilta. Noh, kyllä sitä sinne vielä uudestaankin mennään, kun miehellä siellä niin paljon tuttuja ja läheisiä. 

Asukuvista, reissusta ja itsenäisyyspäivänjuhlista on tulossa omaa postaustaan, mutta aloitetaan nyt näin kevyesti suurlähetystön itsenäisyyspäivän juhla-asulla. 


 Dress: DaTuRa, knit: MA*RS; shoes: Yumetenbo, bag and earrings: Chanel necklace:Glitter
Kamera jäi ihan tarkoituksella kotiin, ja kaikki kuvat mitä nyt julkaisen on napsittu sitten kännykällä; Niinkuin nämäkin. Ja voi että, missään ei ollut kunnon valaistusta. Ylipäätään meikkaaminenkin oli haastavaa, kun hotellihuoneessa oli pikkuriikkiset valot jopa vessassa. Onneksi hotellin aulasta löytyi hyvä valo, tietty siinä oli koko ajan jonkun verran trafiikkia kun ihmisiä ramppasi sisään ja ulos ja itse vain poseerasin kameralle :D Mutta sainpahan ikuistettua asut!

Hukkasin juuri ennen reissua ihanan DaTuRan kaulakorun, joten kiireellä kipitin kaupoille etsimään jotain kaunista helmikorua asuihin. Löysin läheisestä Glitterin outletistä kahdet aivan upeat kaulakorut 3€ ja 5€! Välillä sitä tekee ihan mahtavia löytöjä! 

Mitä tykkäätte tästä asukokonaisuudesta?

20 kommenttia:

  1. Olet niin kaunis! ♥ Mä inhoan hotelleissa meikkaamista. Tykkäisin meikata ilman että joudun pitämään peiliä kädessä. Vessoissa on aina huonot valot, joten meikkaan ikkunan vieressä, jos se vaan on mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos *_* <3 Ja jooo, muutenkin matkustaes on niin vaikee tietää mitä meikkejä tulee tarviimaan ja aina unohtuu jotain kotiin ja niin edelleen :D

      Poista
  2. Mä itse tykästin kovasti Wieniin, niin kaunis kaupunki!<3 Todella ihana myös tuo sun asu, nuo sun hiukset sopii sulle vaan niin hyvin :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus<3 Ja siis Wien on kyl ihan superkaunis paikka, sitä ei käy kieltäminen ! *_*

      Poista
  3. Kaunis mekko, bolero ja kengät! Oot kyllä aina huoliteltu ja parhaimmillasi :)

    Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ompa kaunis asu, niin ihanat kengät ♥

    VastaaPoista
  5. Voi kun munkin kännykällä saisi näin laadukkaita kuvia (voi tietysti vika olla kuvaajassakin). Ihanat sävyt asussa ja olis niin miunkin mieleen koko kokonaisuus. Sun hiukset on jotenkin niin sopivan mittaiset tässä asukokonaisuudessa. Tuli vain sellainen mieleen, vaikken yleensä mieti tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja siis tää iPhonen kamera on ihan ok, kyl sil mukiinmeneviä kuvia saa :D Tosin, näitä kuvia oli oikeesti likemmäs sata ja nää muutamat vaan onnistu :D Ja voi kiitos vielä<3

      Poista
  6. Tiedän niin tuon fiiliksen, kun tuntuu että jossain ei vaan oo riittävästi valoa D; Ihania kuvia joka tapauksessa ja kaunis sinä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi raivostuttavaa. Nyt kun on talvi ni saa taas maistaa tätä ei-ole-valoa -elämää :D Ja voi kiitos ihanuus <3

      Poista
  7. tosi nätti asu! ihanan pinkki ♥ ja toi on kyl niin ärsyttävää aina kun jossain ei oo tarpeeks valoa.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Ja jep! Muuten kun ois niin nättinä ja ois rauhallista ottaa kuvia ni sit on ihan hiton synkkää :D

      Poista