keskiviikko 30. elokuuta 2017

*:・゚✧Authentic weeaboo✧・゚:*

En ole mikään hurjan suuri Pokémon-fani ollut ikinä, ja en ole pelannut Pokémon Go:n lisäksi kuin yhtä ikivanhaa DS:lle olevaa peliä. Kuitenkin olen hurjan innoissani tästä villityksestä mikä Pokémonista nyt tässä parin vuoden aikana on tullut, ja onhan ne hahmot tosi söpöjä. Viimeksi eilen kävin hypistelemässä Gamestopilla WiiUlle Pokémonpelejä, sillä tuo Zelda alkaa olemaan jo loppuvastusta vaille valmis (Ja se kyllä harmittaa, tuo peli on ollut varmaan kaikkien aikojen paras peli, ja se suuri hypetys Breath of the Wildin ympärillä ei ole todellakaan ollut mitään turhaa!). 
Japanissa tämä Pokémonbuumi näkyi, ja  Don Kihotessa oli melkein kokonainen kerros kaikille Pokejutuille varattuna. Koska oma tyylini on muuttumassa aina vaan mukavuushaluisempaan suuntaan, ja t-paidat ovat se the thing, oli pakko ostaa tällainen söpö Pikachu-paita itselle, kun ei se millään hinnallakaan oltu pilattu.



 T-shirt: Don Kihote, skirt: Vero Moda, tights: some sockstore in Shibuya109, shoes: Primark

Mitäs te tykkäätte asusta? Tai tuosta paidasta? Haha, olin kunnon wanhan ajan anime-ernu, Pikachupaita ja kissasukkikset. Kissasukkiksia en ole ihan hurjasti päässyt viimeaikoina käyttämään, ei jotenkin ole viimaikojen asukokonaisuuksiin istuneet. Mutta kyllä joo täytyy taas todeta että ei hyvää päivää millaiset häirikkömagneetit nuo sukkikset ovat. Aika rauhassa sitä on keskustassa saanut viimeaikoina olla, mutta eilen kun tämän näköisenä odottelin rautatieasemalla miestäni vapautuvaksi töistä, kävi vaikka kuinka moni kyselemässä rahaa, kerjäämässä pillua tai muuten vain ihmettelemässä. 
No mutta, asiasta toiseen. Olenko ainoa jota harmittaa syvästi se, että nyt pitää jo kulkea toppatakin kanssa. Sinnikkäästi olen parinakin päivänä yrittänyt kulkea välikausitakilla, kunnes olen todennut että pakko se vaan on iskeä toppatakkia niskaan jos haluaa välttyä silmittömältä palelulta. Että sellainen kesä se tämä. Tulisipa sitten kylmä ja luminen talvi edes, kun kesä oli ihan todella turha. 

26 kommenttia:

  1. Tää asu on vaan niin suloinen! <3 Nuo sukkikset ovat söpöimmät koskaan ja itsekkin haluaisin joskus tuollaiset :) Tykkään myös sun hiusten väristä, tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Niina! Noit saa eBaystä ihan edukkaasti :) Ja kiitos <3

      Poista
  2. Mikähän noissa sukkiksissa on sellanen et oikeuttaa tollaselle röhkeydelle. Ymmärtäisin jos niissä lukis "olen huora tule kysymään pillua" mutta ei. Ihoa peittää enemmän ku perus ihonväriset sukkikset :D
    Mutta ihana asu <3 Toi paita on hirmu suloinen ja sopii kenkii yllättävänkin hyvin! Noi sun uudet hiuksetkin sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo en kyl tajua :/ ehkä ne vaa pistää silmiin ihmisil. Ja kiitos kaunis❤️❤️❤️

      Poista
  3. Tämä uus tukka passaa sulle aivan älyttömän hyvin! Entinen väri ei mielestäni passannut niin hyvin sun meikkaustyylin kans, jotenkin sai omissa silmissä meikin näyttämään turhan vahvalta. Nyt enemmänki ku bueno, oikein nättinä oot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tää uus tukka oli kyl ihan vahinko, piti olla sellanen vaaleanruskee mitä se oli ennen tätä värjäilyä :D Ihana kuulla ettei tää oo ihan hirvitys kuitenkaa :)

      Poista
  4. Soma asu! Ihanat kengät!

    VastaaPoista
  5. Nyt täytyy kyllä myöntää, että minäkään en ymmärrä, mikä noissa kissasukkiksissa muka niin paljon antaa aihetta huudella hävyttömyyksiä... Ne ovat söpöt ja omaperäiset. Asukokonaisuutesi ei muutenkaan ole millään tavalla liian huomiota herättävä ja vaikka olisikin, jokainen voisi pitää suunsa kiinni, koska kenenkään pukeutuminen ei oikeuta minkäänlaisiin huuteluihin. Kaikesta ei tarvitse pitää, mutta mielipiteet voi myös oppia pitämään itsellään. Jokainen kuitenkin on oikeutettu pukeutumaan niin kuin itse haluaa!

    Mä ainakin tykkään tästä asusta todella paljon, jotenkin niin erilainen tumman sävyn vuoksi! Sun päällä, kun on tottunut näkemään hieman raikkaampia sävyjä, mutta ei tämä todellakaan huonolta näytä, päinvastoin! <3 Sun hiuksetkin näyttävät niin kauniilta *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, veikkaan et noi vaan pistää ihmisillä silmään ja sit aletaan rääpimään päätä sen takia... Ja nimenomaan!
      Ja voi kiitos, ihana kuulla! Haha oon positiivisesti yllättyny et ihmiset tykkää uusista hiuksista, vaik ite jo pelkäsin pilanneeni ne!

      Poista
  6. Söpö asu! Kissasukkikset on ihanat, enkä mäkään oikeasti tajua, miksi ne triggeroi ihmisiä käyttäytymään huonosti. :D Onko Helsingissä jo toppatakki-ilmat? (Turussa oli tänään +20 ja aurinkoista, oikeastaan t-paidalla tuli kuuma.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 Ja joo on! Tuulee ja lämpöasteita ollu alle kymmenen. :( Ihan karseeta!

      Poista
  7. Minäkin odotan innolla pääseväni Tokion Pokémon-paratiisiin käsiksi aivan pian.

    Ja et ole ainoa toppatakkikeliä vihaava... kesäkin oli niin turha, ettei harmitusta edes pysty kuvailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo todellakin oli aikamoinen paratiisi! :D Ja tää kesä on ollu kyl niin karsee... >_< Ei mitään rajaa. Ja joo ei jotenkin tekis mieli yhtään käyttää talvitakkeja vielä :(

      Poista
  8. Apua siis ihan sika söpö asukokonaisuus ja sie! :D <3

    VastaaPoista
  9. Oi kun on ihana paita! Ja nuo kissasukkikset on söpöt ja sopii tuohon asuun mielestäni hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Ihana kuulla et toi paita+sukkikset on hyvä yhdistelmä :)

      Poista
  10. Oot tosi kaunis! Meikki, tukka ja tyyli sopii sulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
  11. Hei aivan ihanahan toi tukka Tuuli on, niinkun snäpissäkin jo kehuin;)<3
    Ja toi asu on söpö, mäkin haluun crazy catlady sukkikset :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha ihana et hiustenväri toimii vaik ite eka säikähin et pilasin nää😂

      Poista
  12. Niin ihana asu! <3 Ja munkin mielestä toi tukan väri sopii sulle ihan täysin!

    VastaaPoista
  13. Toi sun tukka on ihan super ihana! Pokemon paita on niin söpö ja rakastan noita nättejä glitter nilkkureita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana Inka <3 Kiitos! noi nilkkurit on ihan hurjan söpöt, harmittaa ihan kun niitä on tullu käytettyy aika vähän :I

      Poista
  14. Upea nainen, siis jouduin katsomaan kuvat useampaan kertaan, koska meikki, hiukset ja tyyli vaan passaa sulle niin mainiosti!

    VastaaPoista